Bana doktorum göbekten devam diyo canım göbeğe alıştım artık kolayca yapıyorum artıkhala göbekten mi yapıyorsun canım. ben 24. haftadan sonra bacağa geçmiştim.
son haftalardasın artık canım sakın sancı kasılma filan olmasın doktorunla görüş istersen biGöbekten yapıyorum canım hala havalar soğudu ya sanırım ondan diyorum ama genede tam emin olamıyorum göbek etrafım cok ağrıyor eğilip kalkamıyorum bile
Allah razı olsun canım hepiniz de benim dualarımdasınız emin olun. Heyecan var korku var. Insanın bi tarafı yaralı olunca ne yapacağını bilemiyo iyiyim şükür ama ne olacağı belli olmayınca alısveriş bile yapmadım hiçCanim senin de az kaldi insallah Ocak ayinda sizlerin guzel haberlerini bekliyoruz.Ben bile heyecanlaniyorum haberlerinizi aldikca ki sizdeki heyecani tahmin edebiliyorum Dualarimdasiniz
kol ve bacaktan daha çok acıyormuş sanırım. bide beze filan yapıyormuş dogrumuhala göbekten mi yapıyorsun canım. ben 24. haftadan sonra bacağa geçmiştim.
Yok canım kasılma gibi değil buz gibi orası böyle ağrı var kesiyorlarmış gibi sankison haftalardasın artık canım sakın sancı kasılma filan olmasın doktorunla görüş istersen bi
Hayirlisiyla saglicakla kavus yavruna insallah.. Allah tum hamile melek annelerini saglicakla kavustursun hamilelik isteyenlerede hayurli haberler almayi nasip etsincanım çok teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. evet cnm az kaldı. daha hiç bir hazırlık yapmadım. evde bi tadilat var onun bitmesini bekliyoruz şuan.bu hafta cuma izne ayrılıyorum. kısmetse haftaya hazırlıklarımı yapacağım. stresli geçiyor son zamanlar. daha doktorla gün belirlemedik,duruma göre ilerleyeceğiz dedi. bakalımm. inşallah mutlu sona ulaşırız...
bana da öyle demişti. son ana kadar göbekten yapabilirsin dedi ama ben karnım büyüynce yapmak istemedim.psikolojik olarak aslında. göbek daha kolay gelmişti bana.bacağım çok acıyor..Bana doktorum göbekten devam diyo canım göbeğe alıştım artık kolayca yapıyorum artık
evet benim bacaklarmda bezeler oluyor. sonra geçiyor gerçi ama oluyor. mosmor zaten 2 bacağımda.kol ve bacaktan daha çok acıyormuş sanırım. bide beze filan yapıyormuş dogrumu
ahh canım yaa üzülme demek boşa. üzülmemek elde değil.. ama ALLAH bu yavruna sağlıklı uzun ömür nasip eylesin. ikisinin yerine de öp kokla onu.Hayirlisiyla saglicakla kavus yavruna insallah.. Allah tum hamile melek annelerini saglicakla kavustursun hamilelik isteyenlerede hayurli haberler almayi nasip etsinhic bitmiycek korkularimiz ama olsun bu duyguyu tatmaya deger.. azicik gazi olsa icinuz gidiyor gecen hafif atesi vardi sanirim cok giydirmekten oldu sabaha kadar derece elimde gezdim. Allah dogduktan sonrada bizlere guc kuvet versinki en ufak hasraliklarinda yuregimiz agzimuzda gezicez cunki. Gecen gece sutym yetmemis o agliyor ben agliyorum annem mama verelim dedi mamayi yedikten sonra uyudu rahatladi bazi gunler ilk oglum aklima geliyor o da boyle mi bakicakti goz rengi nasil olucakti sorular bitmiyor beynimde uzuluyorum ve hemen sutum azaliyor.
ikili test sonucunda çok şükür bi problem yok .üçlü test yaptırmalımıyım .sizler ne yaptınız kızlar
canım ALAHIM size bağışlasın yavrunuzu inşallah. iğnenin dozunu arttırmıştı sanki. işe yaramamış mı. en yüksek dozunu verse. yada günde 2 kere vurulsan, bişi dedi mi bunla ilgili..merhaba arkadaşlar.
bugün doktora gittim baş kol bacak bi hafta önde karni bölgesi 2 haftta geride olduğu söledi napıcagimi bilmiyorum kordon zedelenmiş kan pıhtı yüzünden..
o yüzden iyi de beslenemiyor korkuyorum.
asimetrik gelişim geriliği olduğu öğrendim.. iki hafta tekrar çagirldi her hafta doktor kontrolundeyim artık..
allahım nolur bebegime kavuştur diye dua ediyorum çok korkuyorum
gerekirse hastaneye yatircam demiştir perinolojim... haftaya gidicem bakalim.dualarinizi egirsemeyin hep dua edin bana.
perinatolojiye gitmedim devlete gittim o doktorda farketti perinatolojiden biliyordum..canım ALAHIM size bağışlasın yavrunuzu inşallah. iğnenin dozunu arttırmıştı sanki. işe yaramamış mı. en yüksek dozunu verse. yada günde 2 kere vurulsan, bişi dedi mi bunla ilgili..
canım endişelenmemeye çalış sen stres yaparsan bebeşinide strese sokarsın unutma onlar herşeyi hissediyorlar.perinatolojiye gitmedim devlete gittim o doktorda farketti perinatolojiden biliyordum..
haftaya gidicem bakalim kan vericem haftaya nasıl olcak bilmiyom
Allah saglik sihhat versin bebegine canim gerekirse ignenin dozunu artirir doktor ya da yatarsin hastaneye mutlaka nasil bir tedavi gerekiyorsa uygulayacaktirlar.her hafta kontrole gidiyorsun elinden ne geliyirsa yapiyorsun artik senin yapabilecegin bol bol dua edip moralini yuksek tutman.Rabbim yavrunu size bagislasin hep dua edicem sana Allahim tekrar evladinla sinamasin seni sonu mutluluk olsun insallah canim benimmerhaba arkadaşlar.
bugün doktora gittim baş kol bacak bi hafta önde karni bölgesi 2 haftta geride olduğu söledi napıcagimi bilmiyorum kordon zedelenmiş kan pıhtı yüzünden..
asimetrik gelişim geriliği olduğu öğrendim.. iki hafta tekrar çagirldi her hafta doktor kontrolundeyim artık..
gerekirse hastaneye yatircam demiştir perinolojim... haftaya gidicem bakalim.dualarinizi egirsemeyin hep dua edin bana.
Canim Rabbim bebeginizi size bağışlasın dualarim sizinle olucak sagsalim insallah vaktinde sağlıkla kucagina alirsin yavrunu..stres yapmamaya calis cnm eminim cok zordur ama sen ne kdr rahat olursan yavrun da o kdr rahat olurmerhaba arkadaşlar.
Canim Allaha emanet et bak inan her sey guzrl olucak stres yapma demek kolay ama stres yaptikca bebegin daha cok etkilenir. Dualarimiz seninle gerekirse yatirsin. Kontrol altinda olursunuz. 32. Haftayi atlatin o surecten sonra Allah izin verirse tutunacaktir hayata hatta daha erken dogupta tutunanlar var. Allah yar ve yardimciniz olsun.merhaba arkadaşlar.
Ben kendimi toparlayim kromozom analizi yaptirmaya gidene kadar 2ay olmustu zaten,sonuc 1 ay sonra cikar dediklerinde bi ay daha nasil beklerim diyordumm aylar gecti hala birsey yokHiç konuşmadım Can'ım çünki okadar karamsar oldum Kİ tekrar yine aynı olursa diye tekrar nasıl yaşarım aynı acıyı kendi kendime düşündüm ama bezende düşünüyorum tekrar bi Bebek sahibi olmak biraz daha hafifletecek acılarımızı genelde 1 sene yada 6 ay diyorlar ama 4 ay sonra da kalanlar var yakın bi arkadaşım Doğumdan 3 ay sonra kaldı hamile zaten test falan derken aylar geçiyo ben testlerimi yapıp sonuçlarını alıp eğer güzel çıkarsa tedavi gerektiren birşey olmazsa tekrardan istiyorum 4. 5 . Ayda nasip tabi kalırmıyım kalmazmıyım bilmiyorum Can'ım
evet şu an 27 haftadayim 32ye 5 haftam var şu haftalar kritik dönem var zaten çok zor bir hamilelik geçiriyorum.Canim Allaha emanet et bak inan her sey guzrl olucak stres yapma demek kolay ama stres yaptikca bebegin daha cok etkilenir. Dualarimiz seninle gerekirse yatirsin. Kontrol altinda olursunuz. 32. Haftayi atlatin o surecten sonra Allah izin verirse tutunacaktir hayata hatta daha erken dogupta tutunanlar var. Allah yar ve yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?