canım çok teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. evet cnm az kaldı. daha hiç bir hazırlık yapmadım. evde bi tadilat var onun bitmesini bekliyoruz şuan.bu hafta cuma izne ayrılıyorum. kısmetse haftaya hazırlıklarımı yapacağım. stresli geçiyor son zamanlar. daha doktorla gün belirlemedik,duruma göre ilerleyeceğiz dedi. bakalımm. inşallah mutlu sona ulaşırız...
Hadi hayırlısı Nihan'cım inşallah hersey güzel olucak miniğine kavuşucaksın :) rabbim sana ve bizlere de güzel günler nasip etsincanım çok teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. evet cnm az kaldı. daha hiç bir hazırlık yapmadım. evde bi tadilat var onun bitmesini bekliyoruz şuan.bu hafta cuma izne ayrılıyorum. kısmetse haftaya hazırlıklarımı yapacağım. stresli geçiyor son zamanlar. daha doktorla gün belirlemedik,duruma göre ilerleyeceğiz dedi. bakalımm. inşallah mutlu sona ulaşırız...
Şükür canım. Ben meleğime hamileyken dr um 2li test gayet iyi 3lüye Bnce gerek yok demişti.risk teşkil eden durumlarda yapıyoruz onun dışında gereksiz demişti yanı. Ama birde diğer arkadaslardan Fikir alalım tabiikili test sonucunda çok şükür bi problem yok .üçlü test yaptırmalımıyım .sizler ne yaptınız kızlar
Benim doktorum ikili test yaptıktan sonra dörtlü test istedi ikisinde de problem cıkmadı şükürikili test sonucunda çok şükür bi problem yok .üçlü test yaptırmalımıyım .sizler ne yaptınız kızlar
İnşallah canım bizde bugün 31+4 olduk şükür dediğin gibi son zamanlar stresli geçiyor benim doktorumda Ocak 23 27 arası Sezeryanla alırım riske atmam dedi gerçi duruma göre bakarız daha öncede olabilir dedi hayırlısıyla geçse şu son zamanlarcanım çok teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. evet cnm az kaldı. daha hiç bir hazırlık yapmadım. evde bi tadilat var onun bitmesini bekliyoruz şuan.bu hafta cuma izne ayrılıyorum. kısmetse haftaya hazırlıklarımı yapacağım. stresli geçiyor son zamanlar. daha doktorla gün belirlemedik,duruma göre ilerleyeceğiz dedi. bakalımm. inşallah mutlu sona ulaşırız...
bende ağrı olmuyorda bikaç günde bir elektrik çarpması veya kütleme gibi bişey oluyorİğne kullanan arkadaşlara sorum göbeğinizde ağrı var mı ben göbekten yapıyorum son iki gündür ağrım var
Şükür canım. Ben meleğime hamileyken dr um 2li test gayet iyi 3lüye Bnce gerek yok demişti.risk teşkil eden durumlarda yapıyoruz onun dışında gereksiz demişti yanı. Ama birde diğer arkadaslardan Fikir alalım tabi
diğer gebeliğimde sorun olmamasına rağmen 3 lü testte yaptırmayı tavsiye ediyorum demişti. son kararı yinede bana bırakmıştı tabi .Benim doktorum ikili test yaptıktan sonra dörtlü test istedi ikisinde de problem cıkmadı şükür
Göbekten yapıyorum canım hala havalar soğudu ya sanırım ondan diyorum ama genede tam emin olamıyorum göbek etrafım cok ağrıyor eğilip kalkamıyorum bilebende ağrı olmuyorda bikaç günde bir elektrik çarpması veya kütleme gibi bişey oluyor
canım sen hala mı göbekten yapıyorsun
Bende de bişeycıkmadı zaten canım baba göre de gereksizdi ama isteyince yaptırdımdiğer gebeliğimde sorun olmamasına rağmen 3 lü testte yaptırmayı tavsiye ediyorum demişti. son kararı yinede bana bırakmıştı tabi .
ne bilim her doktor farklı ya ondan sordum kızlar
Canin cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallah saglicakla alirsin kucagina Allah hayirli uzun omur nasip etsinherkese hayırlı sabahlar olsun. sizlere müjdeli haberi vermeye geldim bu sefer. :) bugün kesenin içinde embriyoyu ve kalp atışını gördük. daha çok küçük yine takip edilecek. inşallah bu sefer herşey güzel olur. doğumdan bu yana tam 14 ay geçmiş oldu. şimdi yeni bir maceraya başlıyoruz bakalım. inşallah bekleyen isteyen tüm melek annelerine de yeniden bu günleri yaşamak nasip olur..
Çok iyi bir haber çok şükür canım. İnşallah sağlıklı sıhhatli huzurlu günleriniz olur. Darısı tüm bekleyenlere...herkese hayırlı sabahlar olsun. sizlere müjdeli haberi vermeye geldim bu sefer. :) bugün kesenin içinde embriyoyu ve kalp atışını gördük. daha çok küçük yine takip edilecek. inşallah bu sefer herşey güzel olur. doğumdan bu yana tam 14 ay geçmiş oldu. şimdi yeni bir maceraya başlıyoruz bakalım. inşallah bekleyen isteyen tüm melek annelerine de yeniden bu günleri yaşamak nasip olur..
ben yaptırmadım cnm. senin kararın. bir de yaş önemli. 35 üstündeysen yaptır istersen.ikili test sonucunda çok şükür bi problem yok .üçlü test yaptırmalımıyım .sizler ne yaptınız kızlar
amin canım inşallah. ALLAHIM tüm hamilelere sağlıkla yavrularına kavuşmayı, hamile kalmak isteyenlerede tez zamanda hayırlı haberler almalarını nasip etsin.Hadi hayırlısı Nihan'cım inşallah hersey güzel olucak miniğine kavuşucaksın :) rabbim sana ve bizlere de güzel günler nasip etsin
Insallah canim.Aman tadilat falan kendini yorma sakin hepsi hallolur sen dinlenmene bak.Stres de dogana kadar yasiycaz galiba insallah bu sefer hersey guzel olacak dualarim seninlecanım çok teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. evet cnm az kaldı. daha hiç bir hazırlık yapmadım. evde bi tadilat var onun bitmesini bekliyoruz şuan.bu hafta cuma izne ayrılıyorum. kısmetse haftaya hazırlıklarımı yapacağım. stresli geçiyor son zamanlar. daha doktorla gün belirlemedik,duruma göre ilerleyeceğiz dedi. bakalımm. inşallah mutlu sona ulaşırız...
inşalah canım inşallah. bende 35+5 im bugün. artık herhangi bir problemde alacak doktor . ama asıl amacımız kuveze gerek kalmadan dünyaya gelmesi. o yüzden 37 yi geçsin istiyoruz, bakalım.. selametle gelsin inşallah.İnşallah canım bizde bugün 31+4 olduk şükür dediğin gibi son zamanlar stresli geçiyor benim doktorumda Ocak 23 27 arası Sezeryanla alırım riske atmam dedi gerçi duruma göre bakarız daha öncede olabilir dedi hayırlısıyla geçse şu son zamanlar
hala göbekten mi yapıyorsun canım. ben 24. haftadan sonra bacağa geçmiştim.İğne kullanan arkadaşlara sorum göbeğinizde ağrı var mı ben göbekten yapıyorum son iki gündür ağrım var
Canim senin de az kaldi insallah Ocak ayinda sizlerin guzel haberlerini bekliyoruz.Ben bile heyecanlaniyorum haberlerinizi aldikca ki sizdeki heyecani tahmin edebiliyorum Dualarimdasinizİnşallah canım bizde bugün 31+4 olduk şükür dediğin gibi son zamanlar stresli geçiyor benim doktorumda Ocak 23 27 arası Sezeryanla alırım riske atmam dedi gerçi duruma göre bakarız daha öncede olabilir dedi hayırlısıyla geçse şu son zamanlar
İnşallah canım küvoze gerek kalmaz Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldırsın inşallahinşalah canım inşallah. bende 35+5 im bugün. artık herhangi bir problemde alacak doktor . ama asıl amacımız kuveze gerek kalmadan dünyaya gelmesi. o yüzden 37 yi geçsin istiyoruz, bakalım.. selametle gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?