- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Can'ım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünBenimde 1.5 ay oldu cnm 3. ayım dolsun yeniden denicem inşAllah Rabbim yeniden anne olmayı nasip eder inşAllah bu sefer sağ salim kavuşmak nasip olsun
Dua edicem senin için Allah yardımcın olsun sana ve bebeğineMerhaba arkadaşlar
Bende 36 haftalik hamileyim ayın 13 ünde sezeryan olucam inşallah
Çünkü bebeğim de problemler var
Dün bu Prof. a gittik dandy walker malformation diye bi hastalık dedi 25000 bebekten birinde oluyormus yüreğim o kadar yanıyor ki hem zihinsel hem de bedenselengelli olabilir dedi ilerleyen dönemlerdeBana dua edin rabbim dayanma gücü versin inşallah
Rabbim bebeğinin şifasını versin canım dualarımdasın. Duanın önünde hiç birgüç duramazmış elimizdende başka birsey gelmiyor maalesefMerhaba arkadaşlar
Dün bu Prof. a gittik dandy walker malformation diye bi hastalık dedi 25000 bebekten birinde oluyormus yüreğim o kadar yanıyor ki hem zihinsel hem de bedenselengelli olabilir dedi ilerleyen dönemlerdeBana dua edin rabbim dayanma gücü versin inşallah
Allah tan ümit kesilmez Can'ım . İnşallah söylenilen gibi olmaz hiçbirşey . İçinizi ferah tutmaya çalışın herşeye rağmen. Daha önce farkedilmedimi bu durumMerhaba arkadaşlar
Hayır canım aylık kontrollerime gittim genel ultrason da çektirdim 3lu test yaptırdım hepsi normaldi ta ki 30. Haftaya kadarAllah tan ümit kesilmez Can'ım . İnşallah söylenilen gibi olmaz hiçbirşey . İçinizi ferah tutmaya çalışın herşeye rağmen. Daha önce farkedilmedimi bu durum
Canım ben özel hastNede doğumm yaptım beeğim küvözde kaldı ücretli değil sgk karşılıyor sadece bebek bezi ıslak mendil ve ilerleyen dönemde mama istiyorlar bunları sen dışardan alıyorsunKızlar özel hastanelerde kuvöz ücreti filan alınıyor mu kullanılan ilaçlar filan Nasıl oluyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Canım allah yar ve yardımcınız olsun inşallah kuzununda seninde. Allahtan ümit kesilmez evet tıp çok ilerledi ama hala duyuyoruz yaşamaz denen bebekler sağlıklı sıhhatli yaşıyor engelli olacak denenler sapasağlam doğuyorlar sen karamsarlığa kapılma ve dua et bizde sizin için edelim dünya duayla duruyor. Engellide doğsa rabbim sana sağlık sıhhat versin evladın başkasına muhtaç olmasıninşallahHayır canım aylık kontrollerime gittim genel ultrason da çektirdim 3lu test yaptırdım hepsi normaldi ta ki 30. Haftaya kadar![]()
Yenidoğan yoğun bakımının Sgk karşıladığını biliyorum buna rağmen hastaneler günlük ücret talep ediyorlarmış . Ve kullanılan ilaçlar ı kendimiz alıyormuşuz böle birşey varmıCanım ben özel hastNede doğumm yaptım beeğim küvözde kaldı ücretli değil sgk karşılıyor sadece bebek bezi ıslak mendil ve ilerleyen dönemde mama istiyorlar bunları sen dışardan alıyorsun
Allah yardimcin olsun canim dua edelim Rabbim bebegine saglik sihhat nasip etsin.Cok zor dogumuna bu kadar yaklasmisken bunlari duymak.Insallah yanlis teshistir canim ya.Nasil anlasildi neden 30.haftada belli oldu acaba bir ihtimalden mi bahsetti doktor yoksa kesin miMerhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Ne güzel yazmışsın Can'ım . Umarım arkadaşımıza bi yardımı olur. Burada kötü de olsa Tecrübelerimizi paylaşıyoruz birbirimize elimizden geldiğince yol göstermeye çalışıyoruz. Bu forumdan öğrendiklerim bana çok şey kattı .Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun .Allahım sabır güç kuvvet versin sana .Benimde 35. Haftada bir vürisün bebeğimizin beynini etkilemesi nedeniyle gebeliğim sonlandırıldı. Seni çok iyi anlıyorum .Bu haftalarda birden böyle sıkıntılarla karşılaşmak çok zor ve büyük talihsizlik .Bahsettiğin sendrom sanırım beyinle ilgili ve ventriküllerde normal değerinden fazlaÖncelikle sormak istediğim fetal mr çektirdin mi ? Ventrikül değerlerin ultrasonda kaç ölçüldü ve doktorun kim? Bunlar milimetrik değerler olduğu için ölçümler doktordan doktora değişiyor ve çok hassas ölçümler. Hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama ben istanbuldayım bu konuda Prof dr Atıl yüksel , prof dr recep has en doğru değerlendirme ve bilgilendirmeyi yapacaklardır sana . Ben çapada kurula girmeden önce çocuk nöroloğu proflada görüşmüştüm. Prof dr Serap Uysal .Aslında nörolojide Memet özek de var ama ben ondan randevu alamamıştım.özellikle çocuk nörolojisinde türkiyedeki en iyi doktor diyebilirim. Geçmişte çok araştırdığım için gönül rahatlığıyla bu isimleri buradan yazıyorum.Birde merak ettiğim neden erken doğum yapıyorsun .? Hemen bir tedavi mi uygulanacak?Lütfen bu sorularımı yanlış anlama yaşadığımız şok nedeniyle o anda bazı şeyleri sorgulayamıyoruz
ve son olarak geçmişte aynı yollardan geçmiş biri olarak sana nacizane tavsiyem imkanın varsa birkaç doktorla daha görüşmen .Hatta bulunduğun ilde bir üniversite hastanesinde kurulda durumunun değerlendirilmesi. Kurulda dalındaki en iyi doktorlar durumunu değerlendiriyor.ve kuruldan ne sonuç çıkarsa çıksın senin onayın olmadan hiçbirşey yapılamaz.özel hastaneler haftamız ileri olduğu için hiç riske girmiyorlar. Çok uzattım ama belki bir faydam olur diye yazmak istedim. Allahım şifa versin inşallah.
Öncelikle ilgin için teşekkür ederimCanım benim öncelikle çok geçmiş olsun .Allahım sabır güç kuvvet versin sana .Benimde 35. Haftada bir vürisün bebeğimizin beynini etkilemesi nedeniyle gebeliğim sonlandırıldı. Seni çok iyi anlıyorum .Bu haftalarda birden böyle sıkıntılarla karşılaşmak çok zor ve büyük talihsizlik .Bahsettiğin sendrom sanırım beyinle ilgili ve ventriküllerde normal değerinden fazlaÖncelikle sormak istediğim fetal mr çektirdin mi ? Ventrikül değerlerin ultrasonda kaç ölçüldü ve doktorun kim? Bunlar milimetrik değerler olduğu için ölçümler doktordan doktora değişiyor ve çok hassas ölçümler. Hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama ben istanbuldayım bu konuda Prof dr Atıl yüksel , prof dr recep has en doğru değerlendirme ve bilgilendirmeyi yapacaklardır sana . Ben çapada kurula girmeden önce çocuk nöroloğu proflada görüşmüştüm. Prof dr Serap Uysal .Aslında nörolojide Memet özek de var ama ben ondan randevu alamamıştım.özellikle çocuk nörolojisinde türkiyedeki en iyi doktor diyebilirim. Geçmişte çok araştırdığım için gönül rahatlığıyla bu isimleri buradan yazıyorum.Birde merak ettiğim neden erken doğum yapıyorsun .? Hemen bir tedavi mi uygulanacak?Lütfen bu sorularımı yanlış anlama yaşadığımız şok nedeniyle o anda bazı şeyleri sorgulayamıyoruz
ve son olarak geçmişte aynı yollardan geçmiş biri olarak sana nacizane tavsiyem imkanın varsa birkaç doktorla daha görüşmen .Hatta bulunduğun ilde bir üniversite hastanesinde kurulda durumunun değerlendirilmesi. Kurulda dalındaki en iyi doktorlar durumunu değerlendiriyor.ve kuruldan ne sonuç çıkarsa çıksın senin onayın olmadan hiçbirşey yapılamaz.özel hastaneler haftamız ileri olduğu için hiç riske girmiyorlar. Çok uzattım ama belki bir faydam olur diye yazmak istedim. Allahım şifa versin inşallah.
Canım bilmiyorum hiç 30. Haftaya kadar her şey normal dediler 30. Haftada hidrosefaliden suphelendi doktor ardından mrla diğer problemler çıktı anlamadım hiçAllah yardimcin olsun canim dua edelim Rabbim bebegine saglik sihhat nasip etsin.Cok zor dogumuna bu kadar yaklasmisken bunlari duymak.Insallah yanlis teshistir canim ya.Nasil anlasildi neden 30.haftada belli oldu acaba bir ihtimalden mi bahsetti doktor yoksa kesin mi
Hayır canım günlük ücret talep etmiyorlar. Ben doğuma 1 hafta kala acil hastaneye yattım ilaç tedavisi vardı serum vs. Bebeğim doğdu küvöze girdi 13 gün kaldı verdiğimiz para doğum ve ilaçlar bebekle ilgili bi para yokYenidoğan yoğun bakımının Sgk karşıladığını biliyorum buna rağmen hastaneler günlük ücret talep ediyorlarmış . Ve kullanılan ilaçlar ı kendimiz alıyormuşuz böle birşey varmı
Canım cok üzüldüm başın sağolsun Rabbim tekrarindan korusun , ben de oğlumu 27.hftada kaybettm 31 tmmz 2015 de, oglmdn snra da düşük yasadm kalp atisi hic olmamsti cok zor seyler Rabbim hepimize sabir versin..simdi de cok istyrm ama korkuyorum..seni de ramotologa yonlendirdiler mi lupus icin ? Bende de lupus antiagulan cikti ramotog a gttm ana testler filan yapildi dha frkli bakiyrlr pozitif blndu ilac kullaniyrm suan ve coraspn iciyrm.ayrica Iki gende heterezgt ve homozgt az mktr pihtilsmm da var.İyi akşamlar kızlar 26.haftada 24 ile uyumlu kızımı dünyaya getirdim sezeryan oldum bebeğim 2 gün yaşadı sadecetestlerimi yaptırdım gen testlerimi bekliyorum ama lupus testim çıktı pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı
![]()
Canim gecmis olsun Rabbim sifa versin bebegine dua edicem canim Allahtan umit kesilmez belki de hiçbirşey olmayacak moralini yuksek tut bebegin de uzulmesin Rabbim yardimciniz olsun.Merhaba arkadaşlar
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim
Isparta dayım tip fakültesi dahil baya doktor gezdim mr çekildim beyin ve sinir cerrahi bi hocaya gösterdik doğunca belli olur dedi size birçok şey soylenmiştir dedi bekleyelim doğunca mr çektiren dedi. Yazdığı kağıda baktım korpuz kollezium agenezi ve mega sistema magna dışında anomali yok diyor.tiptakiler takip edicez dediler. Biz yine Prof vardı özelde Mehmet guney burda ünlü bir doktor ona gittik cumartesi o dandy walker sendromu dedi işte bu problemlerin hepsi onu gösteriyormuş.
Kendi doktorum kafası biraz büyük olduğu için ve zaten problemleri olduğu için normal doğum olmaz dedi daha da zorlamayalim dedi.
Diğerleri normal olabilir dedi ama ben panik atak hastasiyim arada uğrar bunu duyunca sezeryan diyorlar
Canım lupus antikoagulam sonucu benim 38 çıkmış değer <45 ne demek buCanım cok üzüldüm başın sağolsun Rabbim tekrarindan korusun , ben de oğlumu 27.hftada kaybettm 31 tmmz 2015 de, oglmdn snra da düşük yasadm kalp atisi hic olmamsti cok zor seyler Rabbim hepimize sabir versin..simdi de cok istyrm ama korkuyorum..seni de ramotologa yonlendirdiler mi lupus icin ? Bende de lupus antiagulan cikti ramotog a gttm ana testler filan yapildi dha frkli bakiyrlr pozitif blndu ilac kullaniyrm suan ve coraspn iciyrm.ayrica Iki gende heterezgt ve homozgt az mktr pihtilsmm da var.