evet bol bol su içiyorum ama kan pıhtılaşma için ekşi limon çok iyi gelir dedilerde valla dün bi tane limon yedim de tansiyonum 13,6 çikti ya. nar ekşiyi yedirdiler beni. düşürmesi için.bebeğimde de gelişme geriliği vardı.28. haftada başlamıştı .eş yaşlanması kaynaklı 39+6 ya kadar dayanabildi herşey yolundaydı doktor gelişimi devam ediyor küvöz e gerek kalmaz diye bekletti .iki gün sonrası sezeryan olucaktı ama ömrü yokmuş yavrumun. ömrü olduktan sonra 600 gr doğan mucize bebekler bile gayet güzel yaşıyorlar.sağlıklı bi şekilde.
sana tavsiyem çok su tüketmen. zaten kan sulandırıclıardan dolayı en az üç litre günlük . bide gelişme geriliği problemlerinde su da azalma olabiliyor bildiğim kadarıyla
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla sihhatle bebeğini ins kucağına alicaksin icini ferah tut en azndn onlem alindi canim stres hic olma dualarim sizinle ins Allahin izniyle kavusucaksiniz cnm.gelişme geriliği nedeni pıhtılaşmadan dolayı oluyormuş. o yüzden besinler bebege zor gidiyormuş doktor açikça güzel anlatti yoksa bunlari bilemezdim bebegim niye zayif diye düşünür dururdum.
igne markasi degişmedi dozunu attırdı sadece 0,4 ten 0,6 ye çikarildi. olmazsa seni hastaneye yatircam dedi. riskli bir gebelik geçirdiğimi söledi. o yüzden 1 ay degil 15 günde bi tedaviye çagirdi.
korkuyorum işte bunu kaybedecegim işde 24 haftadan sora problem yaşayacagimi biliyordum. inş sağ salim bebegimi kucagimiza alirim ALLAHin iziniyle. hep dua edin inş olacak.
Çok şükür canim çözüm bulunmuş.Insallah bundan sonra sıkıntı yasamazsin.Icini ferah tut stres yapma hamileligini guzel gecir ki bebişin de mutlu olsun.Benim de sıkıntıli gunlerim basladi.Hafta sonu cok kasilma yasadim.Yine ayni seyleri yasiyorum diye cok korktum.Doktorum bir igne baslatti haftada bir vurunuyorum kasilmayi önlüyormuş.Iki hafta sonra bakicak duzelmezse ilaç tedavisi başlayacakmiş.Daha 26.haftadayim cok korkuyorum Allahim vakti zamaninda saglikla sihhatle nasip etsin insallahgelişme geriliği nedeni pıhtılaşmadan dolayı oluyormuş. o yüzden besinler bebege zor gidiyormuş doktor açikça güzel anlatti yoksa bunlari bilemezdim bebegim niye zayif diye düşünür dururdum.
igne markasi degişmedi dozunu attırdı sadece 0,4 ten 0,6 ye çikarildi. olmazsa seni hastaneye yatircam dedi. riskli bir gebelik geçirdiğimi söledi. o yüzden 1 ay degil 15 günde bi tedaviye çagirdi.
korkuyorum işte bunu kaybedecegim işde 24 haftadan sora problem yaşayacagimi biliyordum. inş sağ salim bebegimi kucagimiza alirim ALLAHin iziniyle. hep dua edin inş olacak.
Amin inşallah evet cozum buldum allahtan baska perinatolijiye gitmisim iyi ki de gitmisim Rabbim sağ salim kucagimiza almaya nasip etsin sürekli doktor gozaltinda olsun.. Hareketleri takip et hareketler cok onemli.. Az ediyosa hemen doktora gorun. Az kaldi canim allahim iziniyle inşallah.Çok şükür canim çözüm bulunmuş.Insallah bundan sonra sıkıntı yasamazsin.Icini ferah tut stres yapma hamileligini guzel gecir ki bebişin de mutlu olsun.Benim de sıkıntıli gunlerim basladi.Hafta sonu cok kasilma yasadim.Yine ayni seyleri yasiyorum diye cok korktum.Doktorum bir igne baslatti haftada bir vurunuyorum kasilmayi önlüyormuş.Iki hafta sonra bakicak duzelmezse ilaç tedavisi başlayacakmiş.Daha 26.haftadayim cok korkuyorum Allahim vakti zamaninda saglikla sihhatle nasip etsin insallah
Vakti zamanı gelince hayırlısı ile olur canım merak etme Rabbim dermansız dert vermesin bende rahim filmi çektirdim çektirince ertesi ay hamile kaldım Rabbim hepimizin acısını dindirsin kucaklarımızı doldursun evlerimiz süt koksun inşallahbebek bekleyenler bebeği olanlar gebelik bekleyen kader ortağı melek annelerim nasılsınız? Rahim anomalisi ile ilgili bi profa gittim şükür operasyon gerektirecek bi prob anormallik yokmuş rahimde ama ilk haftalardan başlayan kanamalr 17. Haftada suyun gelip 26 da erken doğuma muhakkak bişey sebep olmuştur dedi genetik tahlilleri yaptırdık 1.5 2 ayı buluyormuş sonuçlar bide rahim filmi hsg istedi onuda önümüzdeki ay yaptırıcam inşallah çöüzümü tedavisi olmayan bişey çıkmaz. Bişey çıkmasa da içim rahatlayacak en azından elimden geleni yaptım tedbirlerimi aldım diyebilirim. Rahim filmi için mecbur beklicem ama artık korunmayı bırakmak istiyorum çok korkuyorum olmazsa diye
bebek bekleyenler bebeği olanlar gebelik bekleyen kader ortağı melek annelerim nasılsınız? Rahim anomalisi ile ilgili bi profa gittim şükür operasyon gerektirecek bi prob anormallik yokmuş rahimde ama ilk haftalardan başlayan kanamalr 17. Haftada suyun gelip 26 da erken doğuma muhakkak bişey sebep olmuştur dedi genetik tahlilleri yaptırdık 1.5 2 ayı buluyormuş sonuçlar bide rahim filmi hsg istedi onuda önümüzdeki ay yaptırıcam inşallah çöüzümü tedavisi olmayan bişey çıkmaz. Bişey çıkmasa da içim rahatlayacak en azından elimden geleni yaptım tedbirlerimi aldım diyebilirim. Rahim filmi için mecbur beklicem ama artık korunmayı bırakmak istiyorum çok korkuyorum olmazsa diye
Korkma canim neden olmasin daha önce nasil olduysa yine olacak ama bu sefer varsa alinmasi gereken tedbirlerini bilecek ve bebegini saglik sihhatle kucagina alacaksin insallah.bebek bekleyenler bebeği olanlar gebelik bekleyen kader ortağı melek annelerim nasılsınız? Rahim anomalisi ile ilgili bi profa gittim şükür operasyon gerektirecek bi prob anormallik yokmuş rahimde ama ilk haftalardan başlayan kanamalr 17. Haftada suyun gelip 26 da erken doğuma muhakkak bişey sebep olmuştur dedi genetik tahlilleri yaptırdık 1.5 2 ayı buluyormuş sonuçlar bide rahim filmi hsg istedi onuda önümüzdeki ay yaptırıcam inşallah çöüzümü tedavisi olmayan bişey çıkmaz. Bişey çıkmasa da içim rahatlayacak en azından elimden geleni yaptım tedbirlerimi aldım diyebilirim. Rahim filmi için mecbur beklicem ama artık korunmayı bırakmak istiyorum çok korkuyorum olmazsa diye
büşracım sen nasılsın. doktora gittin mi .göründü mü bebiş.
nihancim az kaldi doğuma doktor tarih verdi mi? rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş.büşracım sen nasılsın. doktora gittin mi .göründü mü bebiş.
saol canım inşallahh hepimize. yok tarih vermedi henüz. ama ben bayağı bi stresliyim. geçen nst biraz kötü çıktı, doktorda ağladım filan. beni görünce artık en ufak bir sıkıntıda alıcam dedi. normalde 38 i bekleyecekti ama o da sözlerini değiştirmeye başladı. bi 37 olalım da inşallah, sonra alcak gibi görünüyor.nihancim az kaldi doğuma doktor tarih verdi mi? rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
gelişim açısından nasıl canım bebişin .kilo alımında vs sorun olmadı dimi kan sulandırıcı kullanıyormuydunsaol canım inşallahh hepimize. yok tarih vermedi henüz. ama ben bayağı bi stresliyim. geçen nst biraz kötü çıktı, doktorda ağladım filan. beni görünce artık en ufak bir sıkıntıda alıcam dedi. normalde 38 i bekleyecekti ama o da sözlerini değiştirmeye başladı. bi 37 olalım da inşallah, sonra alcak gibi görünüyor.
iğne kullanıyorum. coraspirini 34 e kadar kullanıp kestim. bu zamana kadar iyi gelişimi tam gidiyordu. çarşamba gittiğimde 2-3 gün geriye düşmüşti sadece, o da sıkıntı yaratır mı bilmiyorum amagelişim açısından nasıl canım bebişin .kilo alımında vs sorun olmadı dimi kan sulandırıcı kullanıyormuydun
maşallah canım yaa.umarım kan sulandırıcılar bende de işe yarar. normal kiloda küvöze filan gerek kalmadan bi doğum olur. yaşadıgım sehirde herşey problem çünkü.iğne kullanıyorum. coraspirini 34 e kadar kullanıp kestim. bu zamana kadar iyi gelişimi tam gidiyordu. çarşamba gittiğimde 2-3 gün geriye düşmüşti sadece, o da sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ama
inşallah canım sağlıkla doğurup evlerimize gideriz inşallah hepimiz güle oynaya. ben rapor çıkarmadım iğne için ,eşimin hastanede çalışan bi tanıdığı varda o yazdırıyor bittikçe. o sebeple bilmiyorum ben canım.maşallah canım yaa.umarım kan sulandırıcılar bende de işe yarar. normal kiloda küvöze filan gerek kalmadan bi doğum olur. yaşadıgım sehirde herşey problem çünkü.
bide sormak sitediğim cleksan kullanıyorsanız rapor da tanı kısmında ne yazıyor sizin acaba
o şekilde zor olmuyor mu eczanede filan. bide ücret ödeniyor muinşallah canım sağlıkla doğurup evlerimize gideriz inşallah hepimiz güle oynaya. ben rapor çıkarmadım iğne için ,eşimin hastanede çalışan bi tanıdığı varda o yazdırıyor bittikçe. o sebeple bilmiyorum ben canım.
normalde ilaç 24 tl sanırım. böyle alınca 5 tl ödüyoruz. hep eşim getiriyo inanki fiyatını tam bilmiyorum. böyle az bir ödeme yapılıyor ama. raporun varsa zaten sıkıntı yok. bende çıkarcaktım da eşimin arkadaşı ben yazdırırım bittikçe diyince bizde kalsın o zaman demiştik.o şekilde zor olmuyor mu eczanede filan. bide ücret ödeniyor mu
ben aylık üç kutu yani 50 filan ödüyorumnormalde ilaç 24 tl sanırım. böyle alınca 5 tl ödüyoruz. hep eşim getiriyo inanki fiyatını tam bilmiyorum. böyle az bir ödeme yapılıyor ama. raporun varsa zaten sıkıntı yok. bende çıkarcaktım da eşimin arkadaşı ben yazdırırım bittikçe diyince bizde kalsın o zaman demiştik.
coraspin kullanmayinca geriye mi düşüyor? bende kullaniyorum ne zamana kadar kullanicam bilemiyorum.iğne kullanıyorum. coraspirini 34 e kadar kullanıp kestim. bu zamana kadar iyi gelişimi tam gidiyordu. çarşamba gittiğimde 2-3 gün geriye düşmüşti sadece, o da sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?