Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Vakit buldukça burdaki yaşanmışlıklari uzun uzun ve tekrar tekrar okuyorum.bazen çok unutlaniyorum yeni bir bebek için bazen de tekrar bütün korkularım beynimi sarıyor . Herşey boş diyorum bi bardak su bile icesim gelmiyor. İkinci kaybı kaldirabilir miyim diyorum. Ama çok da istiyorum yeni bir evlat.burada ikinci bebeğini kucağına alanlar bana kocaman umut oluyor.ama korkularım dahada baskın çıkiyor tekrardan yeltenemiyorum anne olmaya..
Korunma surecimiz yavaş yavaş bitiyor. Tekrar yeni bi bebek düşüncesi beni bazen çok mutlu ediyor.ama daha net olamadım.
O duyguyu tattim 18 gün sursede.cok güzel bi duygu annelik duygusu.
İnşallah Allahım bu dünyada da yarım kalan o duyguyu devam ettirir.
Herşey gonlumuzce olsun ve Rabbim gönlümüzdeki ni hakkımızda hayırlı eylesin...

canım pazartesi değil mi doğumun. hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz. son 4 :)
Kismetse pazartesi canim. Dun kontrolum vardi sancilarim cikti dr artarsa gel dedi ama simdilik bekliyoruz Allah en hayirli zamansa nasip etsin. Hepimizin yuzunu guldursun.

Kismetse pazartesi canim. Dun kontrolum vardi sancilarim cikti dr artarsa gel dedi ama simdilik bekliyoruz Allah en hayirli zamansa nasip etsin. Hepimizin yuzunu guldursun.
Zelal normal doğum mu olacak? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşaallah :)

Zelal normal doğum mu olacak? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşaallah :)
Yok canim sezeetan ama 39. Haftayi bekliyir pazartesi tam 38 doluyor. Ekstra bi durum olursa erken alicak yok dolsun 38 diyor.olurda suyun gelir sancin artar ya da nisan gelir o zaman hemen aliriz. Ne kadar vaktinde olursa o kadar iyi diyor drum

Yok canim sezeetan ama 39. Haftayi bekliyir pazartesi tam 38 doluyor. Ekstra bi durum olursa erken alicak yok dolsun 38 diyor.olurda suyun gelir sancin artar ya da nisan gelir o zaman hemen aliriz. Ne kadar vaktinde olursa o kadar iyi diyor drum
hayırlısıyla inşallah kucaginiza alirsin.. dualarim seninle zelalcim.
artık darisi bizim başimizda..
hayırlısıyla kucagimiza alacagiz bebeklerimiz...

Canim hepimiz ayni korkulari yasadik halada yasiyorum doguma 3 gun kaldi sonucta kaderimde ne varsa onu yasiycagiz. Allah a emanet ettik. Hayirlisini diledik elimizden geldigince tedbirlerimizi aldik sonrasi Mevla ne demise o olur. Sende kalbini ferahlat arkaasim bu dunyaa kimse baki degik bi gun hepimiz gocup gidecegiz. Bu dunyada her sey bizim icin en yakinlarimizi bile kaybedebiliriz. Allah hayirli omur nasip etsin ve icimizdeki inanci kaybetirmesin ki ona layik kullar olalaim. Kaybinin nedeni ne bilmiyorum ama ay bi gercek ki bi sey sebep oluyor. Alabilecegin onlem vara al sonrasini Allah a havale et. Hervseyin hayirlisi insallah en kisa zamanda saglikli hayirli omurlu evladina kavusursun sen ve tum mekek annekeri

zelal41 ben şiddetli preeklamsi oldum ayrıca bebegimde gelisim geriliği vardı uç hafta kadr gerilik vardı.27. Haftada doğum yaptım 30 haziranda.korunma surecimiz bitmek üzere altı ay korunun demişti doktor. Dilerim kendim gbi evlat acısı ile sinanan bütün melek anneleri yeni bebeklerle Allah acilsrimizi azaltır. Sana da hayırlı doğumlar dilerim zelal41

Peki pihtilasma testlerini ysptirdin mi canim ?

Bana o testleri yapmadılar geçen ay gittim hastaneye.ilk kaybım olduğu için yapmadilar iki veya uç kaybım.olursa yapacaklarını söylediler.ben cok şaşırdım.benm.amacim bdahaki gebeliğimde aynı acıyı çekmemek varsa önlemini almakti.ama yaptrcam o testleri bu ay inşallah özel hastanede yaptrcam.

Yaptirmadan hamile kalma canim burda bi cok kisiye yaptirmadilar. Son aylarinda kaybedenler oldu. Onlara pihtilasma olsa bu kadar yasamazdi bebegin anne karninda dediler ama hemen hemen hepsinde pihtilasma cikti. O yuzden ya bi kadin dogumcuyla konus kendi istesin kagida yzip seni universtenin genetij bolumune sevk etsin. Ya da yalan soyluycen iki dusugumde var diyceksin. Bi cok kisi bu sekilde yapti tedburlerini alinca saglicakla alirsin kucahina bak en son yasemin aldi kucagina saglicakla igne kullandi hamilelik boyunca ama cok sukur kavustu yavrusuna. Sakim sonuclari almadan birakma korunmayi tedbur bizden takdir Allahtan

zelal41 canım benim teşhisimi zaten üniversite hastanesi koydu ve dosyam orada oduğu için trombofili testi için oraya gittim dediğim gbi yapmadılar.
Doğum öncesi bütün bilgilerimi aldılar hepsi dosyada var. O yüzden yalan söyleyemedim.bende özelde yapıp seninde dedigin gbi düşük yaptımdicemm önceden.

Anladim canim ozelde biraz pahaliymis ama olsun. Saglikla bebeklerimize kavudmak icin deger. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canm Allah sabir versin.benim esinden koptu ve arastrmadaki dr tek kayipla bu testleri yapmiyoruz ama senin preeklamsi olabilir o nedenle testi yapalm dedi ve ücretsiz yaptrdm.bence sen sansini bi daha dene farkli bi dr git

Kızlar çoğunuzun mesajlarını okudum. Allah'ın bir sınavı bu.. Rabbim hepinize sabırlar versin ve yavrularımızı kucaklarınıza almayı nasib etsin. Ben böyle bir acı yaşamadım, inşallah da yaşamam, sizler de bundan sonra hep gülersiniz inşallah. Ben şeker yükleme testini yaptırmadım. Plasentayı ve bebeği bozduğunu duydum. Size tavsiyem siz de yaptırmayın. Onun yerine gidin şeker ölçme aleti alın düzenli olarak şekerinizi ölçün. Her gün belli miktarda maydonoz yiyin. En iyi kan sulandırıcıdır, pıhtılaşmayı önler. Bol meyve yiyin.

Ukalalık ettiysem kusuruma bakmayın. Her zaman doğal çözümlerden yanayım. Allah'ım hepimizin kucaklarını hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlarla doldursun, bizlere de onları büyütecek sağlığı, ömrü, imkanı versin inşallah..

Canm tesekkurler iyi dileklerin icin.biz neler neler yaptk da yine nasip olmadı.ben mandalinada şeker var diye günde sadece 1 tane yer ikinciyi asla yemezdim.ben de şeker yüklemesini yaptrmadm. simdi acaba yaptrsa miydm diye de düşünmüyor degilim

1 Temmuz 2015 hayatımın en acı günü...minik bebeğimin kalbi Durmuş 17 saat suni Sancı sonrası sezeryanla doğum, karında kocaman bir kesik ağrısı Bebeğinin yokluğu ve inadına her odadan gelen bebek sesleri....allahım bu Acının tarifi yok...Günlerce aylarca ağlamalar sebep aramalar dualar bazen umutlu bazen umutsuz bekleyişler...etraftaki kimsenin beni anlamaması unutursun demesi...insan evladını nasıl unutabilir ki ...sonradan Allah'ın ol demesi ve olması.çok şükür 2 Kasım 2016 da ikinci bebeğime kavuştum Allah herkese tattırsın bu Mutluluğu .hamileliğim süresince hep korku yaşadım kan sulandırıcı ilaç kullandım dilimden dua eksik olmadı çok şükür sonu güzel oldu.ilk bebeğimin yeri tabiki ayrı onu tabiki unutmadım o benim ilk göz ağrım ilk heyecanım kucağıma alamasam da mis kokusunu içime çekemesem de o anneliği tattığım ilk bebeğim.bu bebeğim abisinin Acısını sarmaya başladı çok şükür.kim ne derse desin bizim ilacımız yeni bir bebek yeniden anne olmakmış dilerim ki burdaki kalbi yaralı bütün melek anneleri en kısa zamanda minik mucizelerine kavuşur. Sakın umutsuz olmayın melek anneleri Allah istesin yeter ki olmaz diye bir şey yok .geçen sene gözünün yaşı kurumayan ben şimdi bebeğime bakıp bakıp şükrediyorum.allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah ...

Amin canım allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah darısı bizlere bizim de yüzümüz güler inşallah

Rabbim sanada bebeğine de sağlık huzur mutluluk versin canım hiç ayrılmayın inşallah bende 28 haftalık gebeyim darısı bana ve tüm melek annelerine inşallah Rabbim hepimizin kucağını tez vakitte doldursun inşallah

Amin canım çok Sağol.allah karnındaki minik mucizeye Sağlık ve upuzun bir Ömür versin inşallah.elini karnına koyup hergün onunla Konuş ona çok ihtiyacın olduğunu anlat ben onların bizi anladığına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…