• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım kesinlikle bu tespitine katılıyorum .ne annemin nede eşimin annesinin umrunda bile değil mesela. sadece eşim ve ben anlayabiliyoruz birbirimizi
Odası hazır duruyor iki annemde cok uzuldu kardeslerimde 7,kaynım var hepside kosturdular sadece evli olan kaynımın esi neyin yarısı bu benim oglum dogsaydı senin kızını kenaramı atacaklardı benim oglum olacağını öğrenmişler kaynanamı aramış annesi gozunuz aydın erkek torununuz oluyormuş demis kaynanamda kolu bacağı düzgün olsunda oglanı kızı ne farkeder demis olmadı iste size kaldı meydan

Odası hazır duruyor iki annemde cok uzuldu kardeslerimde 7,kaynım var hepside kosturdular sadece evli olan kaynımın esi neyin yarısı bu benim oglum dogsaydı senin kızını kenaramı atacaklardı benim oglum olacağını öğrenmişler kaynanamı aramış annesi gozunuz aydın erkek torununuz oluyormuş demis kaynanamda kolu bacağı düzgün olsunda oglanı kızı ne farkeder demis olmadı iste size kaldı meydan
Canım bitanem benim, hiç üzülme nolur. Bebeklerimiz melek oldu bizim, onlar bize şefaatçi olacak cennet kapısında. Öyle hayırlı evlatlarımız var ki bizim. Bu acı çok zor bi acı; peygamberler bile hep evlatlarıyla imtihan edilmişler. Hz ibrahim'i düşün; yusuf peygamberin babasını düşün, oğlundan ayrı kalınca ağlamaktan gözleri kör olmuş. Bizim peygamberimiz de öyle oğlunu kaybetmiş. Acımız çok büyük ama mükafatı da çok büyük. Herkese nasip olmaz melek annesi olmak. Üstelik cenette üreme olmayacak, bizim bebeklerimiz hep bebek kalacak biliyo musun? Onları sevicez, öpücez, kucağımızdan indirmiycez; diğerleri bize imrenerek bakacaklar. Cennet çocuklarının annesiyiz biz. Biz sabredicez, şükredicez, rabbimin bize göndereceği hediyeleri bekliycez. Allahım en kısa en hayırlı zamanda kardeşleriyle güldürecek yüzümüzü. Üzülme sen, allah eltine de vicdan merhamet etsin.

Kızlar bende trombofili paneli testlerini yaptırmak istiyorum bi tıp merkezine sordum içeriği 3 ayrı test dedi 750 tl dedi. Doğrumu ki? Fakülteden falan yptırabilirmiyim bunu ben

Üzüntüden sabaha kadar gözümü kırpmadım hiçmi vicdanın yok dağıldık biz parcalandık 9ay o kadar rahat hamilelik gecirdim ki Allah goruyor hissettiklerimi Allah uzun omur versin onun guzel kızına benim ne kadar acı çektiği mi ne kadar yara aldıgımı bile bile yaptı bunu
Canım sen bebeğini neden kaybettin doğduktan sonra mı kaybettin

Umudum1918 Umudum1918 yazıkk düşünüyorumda bizde zamanında küçük olduk cahil olduk ama ben hayatımın hiçbir evresinde bu kadar düşüncesiz bu kadar edepsiz olmadım. Bu sadece kötü kalplilikten. Allaha havale edin onu. Rabbim evlat acısıyla sınamasın onuda İnşallah en hayırlı zamanda sıhhatli ve sağlıklı bebeğin olur.
@nihangenc canım Bursa dayım ben. Direk fakülteye gidip kadın doğumdan randevu alıp ordan mı isticem tahlilleri yaptırmak
Direk genetiğe git canım kadın doğum cular yapmaya biliyor

Canım bitanem benim, hiç üzülme nolur. Bebeklerimiz melek oldu bizim, onlar bize şefaatçi olacak cennet kapısında. Öyle hayırlı evlatlarımız var ki bizim. Bu acı çok zor bi acı; peygamberler bile hep evlatlarıyla imtihan edilmişler. Hz ibrahim'i düşün; yusuf peygamberin babasını düşün, oğlundan ayrı kalınca ağlamaktan gözleri kör olmuş. Bizim peygamberimiz de öyle oğlunu kaybetmiş. Acımız çok büyük ama mükafatı da çok büyük. Herkese nasip olmaz melek annesi olmak. Üstelik cenette üreme olmayacak, bizim bebeklerimiz hep bebek kalacak biliyo musun? Onları sevicez, öpücez, kucağımızdan indirmiycez; diğerleri bize imrenerek bakacaklar. Cennet çocuklarının annesiyiz biz. Biz sabredicez, şükredicez, rabbimin bize göndereceği hediyeleri bekliycez. Allahım en kısa en hayırlı zamanda kardeşleriyle güldürecek yüzümüzü. Üzülme sen, allah eltine de vicdan merhamet etsin.
İnşallah o mertebeleri hakederizde cennette kavuşuruz meleklerimize meleğimi kaybedince bir sürü kaynaklara baktım bebeğime bir adım daha nasıl yakın olabilirim diye o kadar güzel şeyler yazmışlarki en son burda MEHMET YILDIZIN küçük kızın elbiseleri ni yırttıları ağlayarak izledim . Dünya gelip geçici bizde aciz kullarız bugunden yarınımız belli degil Rabbim her kuluna vicdan merhamet versin .

Canım sen bebeğini neden kaybettin doğduktan sonra mı kaybettin
Plasenta erken ayrılması pıhtılaşma 38+1 kontrole gittiğimde öğrendim vefat ettiğini ama genetik teki doç. Dok pıhtılaşma olsa 38e kadar yasamazdı yasasabile küçük doğardı dedi benim bebeğim 3040kğ 55cm doğdu

Ben hamileliğimde pazara çıkıp bütün yükü elimde taşıyordum yokuş dağlarda göbek aradım 5aylıkken 3gun.... evden bi çıktım bi gun 8saat dışarda kalmışım 2saat ancak oturdum ayaklarımı hissetmiyordum ağrıdan 6saat ayakta kalmışım dişime kanal tedavisi yaptırdım . Çok agır sınızut geçirdim 10,gun hasta yattım hiçbirşey olmadı son haftalar dinlendim dışarı bike çıkmadım sağlıklı giden hamilelik vefatla bitti işte

Öyle yapayım dedim canım sadece trombofili paneli yaptırsam yeterli sanırım. Testin içeriği 3 test mi oluyor?sen bir tek teombofili mi yaptırdın canım ? S sernur3535
Umudum1918 Umudum1918 canım kaderde ne varsa öyle oluyor biz bebeklerimizi pamuklara sarıp sarmalasakta sonuç değişmeyecekti malesef

Selam arkadaşlar beni belki hatirlayanlariniz olur arada sayfaya bakıyorum yeni melek annelerini gorunce çok üzülüyorum ama takdiri ilahi. Rabbim bir daha kimseyi evladıyla sinamasin imtihanimiz son olsun. Hepinizin başı sağolsun.
Ben 20 nisan 2015 te 27 haftalık erken doğum ile bebegimi kaybetmiştim. Şimdi kucağımda 1 aylık oğlum ile yazıyorum size umut olsun diye. :nazar:İsyana kapılmayın lutfen ilk biz değiliz ve hepimiz goruyoruz ki son da olmayacağız. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecek ben inanıyorum hepimize bu dünya hayatında da anne olmayı nasip edecek. Bir oğlum cennet kapısında beni bekleyecek inşaallah ona layık bir anne olarak yanına gitmeyi nasip eder Rabbim. Bir oglumda yanımda. Rabbim sağlıklı uzun omur versin. Birini aldı birini verdi Allah. İnşaallah hepinizin tekrar acılarınızi dindirecek yeni meleklerinize tez vakitte kavuşursunuz. Allaha emanet olun beni de dualarinizda eksik etmeyin :dua:

Selam arkadaşlar beni belki hatirlayanlariniz olur arada sayfaya bakıyorum yeni melek annelerini gorunce çok üzülüyorum ama takdiri ilahi. Rabbim bir daha kimseyi evladıyla sinamasin imtihanimiz son olsun. Hepinizin başı sağolsun.
Ben 20 nisan 2015 te 27 haftalık erken doğum ile bebegimi kaybetmiştim. Şimdi kucağımda 1 aylık oğlum ile yazıyorum size umut olsun diye. :nazar:İsyana kapılmayın lutfen ilk biz değiliz ve hepimiz goruyoruz ki son da olmayacağız. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecek ben inanıyorum hepimize bu dünya hayatında da anne olmayı nasip edecek. Bir oğlum cennet kapısında beni bekleyecek inşaallah ona layık bir anne olarak yanına gitmeyi nasip eder Rabbim. Bir oglumda yanımda. Rabbim sağlıklı uzun omur versin. Birini aldı birini verdi Allah. İnşaallah hepinizin tekrar acılarınızi dindirecek yeni meleklerinize tez vakitte kavuşursunuz. Allaha emanet olun beni de dualarinizda eksik etmeyin :dua:
Canim cok sevindim darisi basimiza Allah yavrunuzu size sizide ona bagislasin. Saglikli mutlu huzurlu ve uzun yillari olsun. Sizlerde buyumesine evlenmedine cocuklatini hormesine sahit olun insallah. Bende son 1 ay gecsin diye gun sayiyorum ama bazen korkuyorumda yasadiklarimiz kolay degil sonucta sizin yazilariniz umut oluyor insallah Allah hepimize nasip eder. Rabbim bu dunyada da kucagimizi bos birakmasin. Ahiretede yavrularimiza kavustursin insallah

Öyle yapayım dedim canım sadece trombofili paneli yaptırsam yeterli sanırım. Testin içeriği 3 test mi oluyor?sen bir tek teombofili mi yaptırdın canım ? S sernur3535
Umudum1918 Umudum1918 canım kaderde ne varsa öyle oluyor biz bebeklerimizi pamuklara sarıp sarmalasakta sonuç değişmeyecekti malesef
Ben genetiğe gittim trombofoli 12 li paneli yaptırmak istiyorum dedim zaten 12 olan hepsini kapsıyormuş canım sende yaptır mutlaka bak benim bebeğim sağ salim doğdu bir hafta sonra kaybettim ikinci hamilelik kimyasal olmuş doktor önlem amaçlı istedi bende burda duyduklarımla istedim ve yaptırdım ve 4 gende hetrrizigot çıktı

Canim cok sevindim darisi basimiza Allah yavrunuzu size sizide ona bagislasin. Saglikli mutlu huzurlu ve uzun yillari olsun. Sizlerde buyumesine evlenmedine cocuklatini hormesine sahit olun insallah. Bende son 1 ay gecsin diye gun sayiyorum ama bazen korkuyorumda yasadiklarimiz kolay degil sonucta sizin yazilariniz umut oluyor insallah Allah hepimize nasip eder. Rabbim bu dunyada da kucagimizi bos birakmasin. Ahiretede yavrularimiza kavustursin insallah
Amin canımtum dualarına amin Allah razı olsun. Seni en iyi ben anlarım her kontrolde ağlıyordum anneme taşınmıştım son 3 ay orada kaldım. Psikolojik olarak çok zor bir hamilelik geçirdim. Bebegime birşey olur korkusuna sezeryan oldum. Ama çok sukur sonu güzel tüm sıkıntıları mı unuttum çok sukur hamileligimi hatırlamıyorum bile. Sen bol bol uyu canım :) stresini at bebekte etkileniyor inan şimdiye kadar Allah korudu inşaallah kucağına almayı da nasip eder. Seninde burada güzel haberlerini duyacağız yakın zamanda. İnşaallah öncelikle buradaki arkadaşlarıma sonra isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Rabbim. Çok opuyorum sizi canım Allaha emanet ol bizide muhakkak haberdar et

maşallahh canım. darısı başımıza. böyle yazmanız bizi çok mutlu ediyor, umut veriyor, inşallah bizde kavuşuruz, kavuşup yazarız böyle.ALLAH bebeğine sağlık versin inşallah hep mutlu olun.

Yasemin sen cok guclu ve bilincli bir anne adayısın masallah

Sağ ol canım benim. Güçlü olmak zorundayız. Ayakta durmak zorundayız... Başka çaremiz yok ki...

Eltim benle yaşça kucuk cok tatlı bir kızı var dünyalar guzeli benimle yarış halinde bunu yasına veriyoruz hamileyken bir ara tartıştık sonra barıştık surekli oglumu sorardı ama vefat etti oglum aradı agladı. Ama dun instigramda kendi babasının annesinin benim kayınpederimin aramalarını paylaşmış altına da benim prensesim cok kıymetli tek torun oldugu icin cok da seviliyor yazmış o kadar uzuldum ki başımdan aşağıya kaynar sular döküldü benim oglum dogacakken öldü kızdım kırıldım paramparça oldum

Canım benim emin ol ki o paylaşımı yaparken senin bebeğini kaybettiğini düşünmemiştir bile. Sana bir örnek vereyim. Eşim ailenin en büyüğü. Bir tane de erkek kardeşi var ve eltim benden küçük. Bunların Allah bağışlasın bir kızları var. Oğlum yaşasaydı aralarında 5 ay olacaktı (kız torun büyük olan) Herkes çok hevesliydi ve çok mutluydu oğlum olacağı için. Kız erkek ayırımından dolayı değil, kız torunumuz var çok şükür bir de erkek torunumuz olacak ne güzel diye. Kayınvalidem, kayınpederim oğlumu kaybettiğimizde ne ağlamışlardı, ne üzülmüşlerdi...

Ramazan bayramının ilk günü sabah hep beraber kahvaltı yapıyoruz. Ben de 4,5 aylık bu evladıma hamileyim. Kayınvalidem "İşte benim için bugün tam bayram. Hep birlikteyiz, Rabbim bizi ayırmasın,ağzımızın tadını bozmasın..." dedi. Benim tabii gözler dolu dolu oldu. Masadan kalktım, odaya geçtim, başladım hüngür hüngür ağlamaya. Eşim de arkamdan geldi tabii... Sarıldı bana aşkım neden ağlıyorsun diye? Dedim biz tam değiliz ki, biz hep birlikte değiliz ki... Benim evladım yanımda yok, Mustafam aramızda değil... Sonra kayınvalidem de geldi. Özür diledi. Yavrum düşünemedim affet diye. Sen şimdi hamilesin, yine bir oğlumuz olacak diye ben o kadar çok seviniyorum ki dedi... Yani demek istediğim şu ki canım benim etrafımızdaki herkes unuttu yaşadıklarımızı. Sadece bizim içimizde hala ateş yanıyor ve ölene kadar da yanmaya devam edecek. O sebeple eltinin de cahilliğine ver ve kendini boşu boşuna üzme. Kendini üzdüğünle kalırsın...

Hayata yeni bir bebekle tutunmaya çalış. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda sana da nasip edecek inşallah... Stresten ve üzüntüden uzak durmaya çalış. Ben kendimi çalışmaya verdim. Aklımı ve beynimi işlerle meşgul ediyorum... Sen de çalışıyorsan eğer işine sarıl dört elle. Ev hanımıysan halk eğitimin açtığı kurslara katıl. Pasta, börek kursları var. El sanatları kursları var. Onlarla oyala kendini... Stresten ve üzüntüden de uzak durmaya çalış. Hayat devam ediyor. Bu hayatı cennete dönüştürmek de, cehenneme dönüştürmek de bizim elimizde. Acımız hiç geçmeyecek evet. Evet asla eskisi gibi gülümseyemeyeceğiz ama bu hayatı bir şekilde yaşamak zorundayız canım...

Plasenta erken ayrılması pıhtılaşma 38+1 kontrole gittiğimde öğrendim vefat ettiğini ama genetik teki doç. Dok pıhtılaşma olsa 38e kadar yasamazdı yasasabile küçük doğardı dedi benim bebeğim 3040kğ 55cm doğdu

Dekolmanın sebeplerinden birisi de pıhtılaşma canım. Bence pıhtılaşma testini kesinlikle yaptırmalısın. Sen başka Dr.ları dinleme. Dr.ların çoğu bana da pıhtılaşma olsaydı bebeğin bu haftaya kadar yaşamazdı dediler ama bak bir genim homozigot, bir genim de heterozigot çıktı. Eğitim ve Araştırma hastanesine gidip 6'lı Trombofili Panali yaptırmak istediğini söyle. Protein S, Protein C ve Homosistein testlerini de iste... Sen yine de temkinli davran canım. Dr.lara güvenme...

Canım çok sevindim. Rabbim oğluna hayırlı, sağlıklı ve uzuuuuun ömürler versin inşallah. Analı babalı büyüsün inşallah küçük prens. Biz de inşallah böyle mutlu sona ulaşıp, diğer arkadaşlara umut oluruz...

Canm gozunaydn.Allah analı babalı büyütsün.ne guzel kavusmussn darısı bizlere ins.

Kızlar benim adetim gecikti.geven persembe olmam lazımdı.evde test yaptm yok.dün bi hevesle kan verdim kan da 0.21 çıktı.cok üzüldüm.adet de olamadm niye böyle oldu ki?yüreğim daraldkca daralıyo

Kızlar benim adetim gecikti.geven persembe olmam lazımdı.evde test yaptm yok.dün bi hevesle kan verdim kan da 0.21 çıktı.cok üzüldüm.adet de olamadm niye böyle oldu ki?yüreğim daraldkca daralıyo
Olur canım sıkma kendini benim adetim son iki aydır düzenli 10 gün bile geçtiği oluyordu bi doktora git istersen kist olabilir

Olur canım sıkma kendini benim adetim son iki aydır düzenli 10 gün bile geçtiği oluyordu bi doktora git istersen kist olabilir
Canm 6 aydr cok düzenliydi adetim.zamnnda adetbolsaydm bu kadar takmazdm.olmaynca bebek diye umutlandm.herseyin hayırlısı.bikac gün daha beklleyeyim olmazsam doktora görünürm.dedigin gibi kist olabilir.adet olunca bikac gün de sogan suyu icmeyi düşünüyorum.

Canm 6 aydr cok düzenliydi adetim.zamnnda adetbolsaydm bu kadar takmazdm.olmaynca bebek diye umutlandm.herseyin hayırlısı.bikac gün daha beklleyeyim olmazsam doktora görünürm.dedigin gibi kist olabilir.adet olunca bikac gün de sogan suyu icmeyi düşünüyorum.
Kaç gün geçmiş oldu belki geç döllenme dir Umut dünyası işte hakkında hayırlısı olsun rabbim aratmasın bak benim bu ay 8 ay oldu zaman çok acımasız hızla geçiyor belki oğlum emekler dişleri çıkardı bazen yaşadıklarımı aklım almıyor

Arkadaşlar bugün kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Bu ayki gebelik ümidim de sabah son buldu. İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor bugün. Karamsar olmamak lazım ama bazen yüreğime söz geçiremiyorum. 25 kasım kara gün. 1 yıl olacak meleğimi kaybedeli.
2 ay önce prolaktin biraz yüksek çıkmıştı. İlaç da kullanmıştım ama bu ay hormon tahlillerime bir daha baktırıcam.
Ya bir daha bebeğim olmayacak mı diye korkuyorum.

Back