• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim 2ay 5gun oldu bebeğimi cennete ugurlayalı normal hayatıma döndüm. Arkadaşlarıma bebek gormeye gittim . İsbasvuruları yaptım . Kilo verdim . Guluyorum taki yalnız kalıncaya kadar yalnız kalınca bogazıma birsey düğümleniyor nefes alamıyorum . Gücüm çekiliyor kalbim sızlıyor . Bebegim durduk yere gitti herşeyim temiz testlerim bebeğimin zaten 3kilo 55cm dogdu otopsi temiz peki neden neden odası bos benim kucağım bos. Bu benim gücümün bilimin gücünün dısında birsey Rabbim verdi ve geri aldı ben ozelim cunku herkes melek annesi olamaz sizde ozelsiniz . Allahım sabır versin bizlere

Canım üzme kendini nolur bak doğumada az kaldı hem. İlk gebeliklerimiz ile farklı olacak hepimizin ama kendini bunum için suçlama ne kadar istesende içindeki o endişeyle ilki gibi olmaz ki. Hem kıyaslama canım benim ilkinde aklına bile gelmemiştir kötü bişey olacağı şimdinise aklından çıkmıuodur allah korusun. Sağ sağlim alacaksın kuzunu inşallah
INSALLAH canim her ne kadar kader kismet ilucagin onune gecemiycegimizi bilsekte insan dusunceleeine soz geciremiyor. Acabalar hep kaliyor nasil olucak bu defa alip kucagimda evime getirebilcem gece yanimda uyuycak mi bu sorular kafamda donuo duruyor. Is yerinde dusunmeye daha az zamabim klaiyidu insallah ekim ayi cabuk gecer ve saglicakla kavusup buyuturuz hepimiz yavrularimizi

INSALLAH canim her ne kadar kader kismet ilucagin onune gecemiycegimizi bilsekte insan dusunceleeine soz geciremiyor. Acabalar hep kaliyor nasil olucak bu defa alip kucagimda evime getirebilcem gece yanimda uyuycak mi bu sorular kafamda donuo duruyor. Is yerinde dusunmeye daha az zamabim klaiyidu insallah ekim ayi cabuk gecer ve saglicakla kavusup buyuturuz hepimiz yavrularimizi
zelalcim doğuma az kaldi.. rabbim kucaginiza almaya nasip eder inş.
olumsuzluklari acabalari düşünmeyin. olacak bu kez. ben bile olumlu düşünmeye çalıışyorum
ne bilim bi yanda korkuyorum her anne gibi..
20 haftaya yaklaşti. tedbir almam gerekiyor.
bende anemi çikti ne yapacagii bilmiyorum doktorum bunu kaybedersin diyince korkularim başladi ben bunu kaybetmek istemiyorum:(( bebegim için herşey varim ben.:(

Benim 2ay 5gun oldu bebeğimi cennete ugurlayalı normal hayatıma döndüm. Arkadaşlarıma bebek gormeye gittim . İsbasvuruları yaptım . Kilo verdim . Guluyorum taki yalnız kalıncaya kadar yalnız kalınca bogazıma birsey düğümleniyor nefes alamıyorum . Gücüm çekiliyor kalbim sızlıyor . Bebegim durduk yere gitti herşeyim temiz testlerim bebeğimin zaten 3kilo 55cm dogdu otopsi temiz peki neden neden odası bos benim kucağım bos. Bu benim gücümün bilimin gücünün dısında birsey Rabbim verdi ve geri aldı ben ozelim cunku herkes melek annesi olamaz sizde ozelsiniz . Allahım sabır versin bizlere
Allah sabir versin canim henuz cok yeni acin hatirlatmak istemem ama cikmiyodur ki aklindan benim 14 ay oldu kaybedeli hala o gun aklimdan cikmiyor. Ben dogumdan 5 gun sinra kaybettim 39. Haftasinda sezeryanla alindi dogum esnasinda su yutmus hu da cigerde enfeksiyina sebebp olmus uc saat yanimdaydi sonra kuveze aldilar onemli degil enfeksiyon hafif bi haftaya cukicak dediler 5. Gun melek oldu aniden kalbi durmus:( bizimde otopsisi temiz cikti kac dr goturup gosterdim universtede prof un ozeline randevu aldim gittim o da bazi seyler Allahtan tip yetrtsiz kaliyir dedi cok agur enfeksiyon geciren cocuklar yasiyor dedi. Basina gelen olay yolda yururken basina tugla dusup olmek gibi bir sey dedi ve deeigin gibi bizler ozel anneleriz. Yuce mevla bu serrin altinda belkide bize sonsuz mutluluklar nasip edicek. Bu bi sinav umarim hakiyla cikmisizdir sinavimizdan. Oyle olmasa mevlam en sevdigi kulunu peygamber efendimizi bu sekilde sinarmiydi

olumsuzluklari acabalari düşünmeyin. olacak bu kez. ben bile olumlu düşünmeye çalıışyorum
bende anemi çikti ne yapacagii bilmiyorum doktorum bunu kaybedersin diyince korkularim başladi ben bunu kaybetmek istemiyorum:KK43:( bebegim için herşey varim ben.:KK43:
bende anemi çikti ne yapacagii bilmiyorum doktorum bunu kaybedersin diyince korkularim başladi ben bunu kaybetmek istemiyorum:KK43:( bebegim için herşey varim ben.:KK43:
Allah korusun canim Allah a emanet et yavrunu inana o koruyup koluycaktir. Dr lar cok biliyolardiysa olume cozum bulsaydilar demmek ki ne yasamasi ne de olmesi onlarin elinde degil sadece aracilar Yuce Mevlam isterse en umitsiz hastalar iylesir ayaklanir bu drlarin marifeti degil yine isterse hic bi seyi olmayan biri bi anda olur o yuzden sende icini rahat tut kaderimizde ne varsa onu yasiycaz oyle mi olucak boyle mi olucak sorulari sadece bizi yipratiyor malesef olucagin onune ne yapsakta gecilmiyor Allah buyuk dua edip beklemekten baska caremiz yok tabi elimizden geleni yaptiktan sonra

Allah korusun canim Allah a emanet et yavrunu inana o koruyup koluycaktir. Dr lar cok biliyolardiysa olume cozum bulsaydilar demmek ki ne yasamasi ne de olmesi onlarin elinde degil sadece aracilar Yuce Mevlam isterse en umitsiz hastalar iylesir ayaklanir bu drlarin marifeti degil yine isterse hic bi seyi olmayan biri bi anda olur o yuzden sende icini rahat tut kaderimizde ne varsa onu yasiycaz oyle mi olucak boyle mi olucak sorulari sadece bizi yipratiyor malesef olucagin onune ne yapsakta gecilmiyor Allah buyuk dua edip beklemekten baska caremiz yok tabi elimizden geleni yaptiktan sonra
dr öle diyince dün akşam ağladim bebegim beni birakma dedim... tekme atinca ağlamayi kestim.. tekmeleri beni degiştiriyo inanki olumlu düşünmeye sağlıyor drlar öle deyince morelim bozuluyor. aslinda herşey yolunda bebegimin çok şükür.. içini ferah tutmaya çalışıyorum..
rabbim biri aldi digerini gönderdi bunada çok şükür... şükretmekten aklima başka bişey gelmiyor.
sende içini ferah tut.. eminm ki sende alacaksin bebişini kucagina..
günler haftalar cabuk geçsin..
tek dilegim bebegimi kucagima almak...

Gunler sonra bu gun ilk defa evde tektim isten ciktim zaten is basi egitim programiydi ( iskurun) 6 ay surdu benimde gunler azaldi hala doguma hazir degilim henuz dogum cantami hazirlamadim. Oglumun kiyafetlerini cikarip yikayip dogacak kardesine hazirlamaya gucum yok... oysa ilj hamilelugimde nasilda heycanliydim 7. Ayimda hazirdi dogum cantam. Kiyafetlerini yikayip utuleyip ope koklaya asmistim dolaba :KK43: dogacak yavrumuda cok seviyorum. Bi yanim korkuyor ya ayni aciyla sinanirsak ayni hayal kirikliklarini yasarsak diye sonra Allaha emanet diyorum. Ilkinde ne yaptim ki olucak varsa oluyor dite sakinlestirmeye calisiyorum kendimi :KK43: hickira hickira agladim yine bu gun kimseye yansitmak istemiyorum acimi kimseyi uzmeye hakkim yok biliyorum. Allah yardimcimiz olsun hem bebek bekleyen melek annelerini saglicakla kavustursun yavrularina hem de yuregi yarali tum melek annelerine hayirli omurlu saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
canım benim çok haklsın. bende hala ara ara ağlıyorum. kimse bilmez bile kendi kendime ağlıyorum öyle. biz onları unutmayacağız canım zaten. unutmak gibi de bi derdimiz yok zaten. ALLAH inşallah aynı acıyla sınamaz hiçbirimizi. benimde elim hiç gitmiyor kıyafetler yatak odasında hurçta duruyor daha bu zamana kadar elimi süremedim hiçbirine.

canım kansızlık çıktıysa tedvisi var. niye öyle demişki. benimde kanım çok düşük çıktı, ağızdan alamıyorum ilacı dokundu kan serumu oluyorum

canım benim çok haklsın. bende hala ara ara ağlıyorum. kimse bilmez bile kendi kendime ağlıyorum öyle. biz onları unutmayacağız canım zaten. unutmak gibi de bi derdimiz yok zaten. ALLAH inşallah aynı acıyla sınamaz hiçbirimizi. benimde elim hiç gitmiyor kıyafetler yatak odasında hurçta duruyor daha bu zamana kadar elimi süremedim hiçbirine.
birde bişey bakıyorum bazen alayım diyorumbebek için eşim diyorki boşver alma. o da çok korkuyor tabiki anlıyorum. boşver doğsun ben gidip ne istiyorsan alırım sen merak etme diyor. kötülükten demiyor ama bu bile beni tedirgin ediyor.

Aynen canim artik cikarmam lazim hurclardan 34. Haftaya geldik sayilir yikayip dogum cantami hazirlamam lazim ama her gun erteliyorum. Hayal kuramiyorum her seyi akisina birakmis durumdayim insallah bu defa kuramadigimiz hayallerin en guzellerini yasariz. Haftaya kontrolum var pazartesi gitcem. Insallah her sey yolunddir. Dogum icin ne planliycak dr um artik konusuruz sanirim kacinci haftada planliycak belli olur Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

birde bişey bakıyorum bazen alayım diyorumbebek için eşim diyorki boşver alma. o da çok korkuyor tabiki anlıyorum. boşver doğsun ben gidip ne istiyorsan alırım sen merak etme diyor. kötülükten demiyor ama bu bile beni tedirgin ediyor.
ayni durumu bende yasiyorum canim eksigi yok ama bi takim ogluma ozel hastane cikisi alayim dedim. Baska eksigi varmidir diye dusundum esimde bana ben alirim yeterki saglikli olsun diyor. Lahusa pjamasi aldim birde baskada alisveris yapmadim ama inan onlari alirken hile icim buruktu acaba giymek nasip olucak mi dusuncesi bilincaltinda hep oluyor. Ama ne yapalim yasadiklarimiz kolay degil yine cok sukur bu gunlerimize... bizi ayni acilardan ve beterlerinden korusun

canım kansızlık çıktıysa tedvisi var. niye öyle demişki. benimde kanım çok düşük çıktı, ağızdan alamıyorum ilacı dokundu kan serumu oluyorum
pekmez yiyorum hap içiyorum artık hep yemek lazim bugün yedim dinç hissettim sabahlari..
doktorlar korkutmak için diyo demese iyi dediği için ağlamaya başladim dün bebegim beni birakma dedim:(

ayni durumu bende yasiyorum canim eksigi yok ama bi takim ogluma ozel hastane cikisi alayim dedim. Baska eksigi varmidir diye dusundum esimde bana ben alirim yeterki saglikli olsun diyor. Lahusa pjamasi aldim birde baskada alisveris yapmadim ama inan onlari alirken hile icim buruktu acaba giymek nasip olucak mi dusuncesi bilincaltinda hep oluyor. Ama ne yapalim yasadiklarimiz kolay degil yine cok sukur bu gunlerimize... bizi ayni acilardan ve beterlerinden korusun
amin canim hepimize..
bende daha bişey almadim almayı da düşünmüyorum. nede olsa eşimle görümcem alir gelir dedim görümceme güveniyorum en güzeli o seçer:)ben hastanedeyken annemgil bizde durcak. kaynanamla annem başimda durcak geçen bebegimi kaybettiğimdede aynilardi.. inş bebişim sağlıkça doğsun gerisi boş diyorum.

Aynen canim artik cikarmam lazim hurclardan 34. Haftaya geldik sayilir yikayip dogum cantami hazirlamam lazim ama her gun erteliyorum. Hayal kuramiyorum her seyi akisina birakmis durumdayim insallah bu defa kuramadigimiz hayallerin en guzellerini yasariz. Haftaya kontrolum var pazartesi gitcem. Insallah her sey yolunddir. Dogum icin ne planliycak dr um artik konusuruz sanirim kacinci haftada planliycak belli olur Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
evet canım senin çok az kalmış. stres yapmamak çok önemli doktor öyle dedi. ama gel de bana sor bizesor bu durumu. senin hazırlaman lazım artık tabi, olmazsa annen yada bi yakının gelsin yapsın. kaçta alacak doktor belli mi, benimki 38 de almak istiyor ama ben o kadar beklemek istemiyorum, bilemiyorum .37 iyidir sanki :)

bende hastane çıkışı alacağım. benim bide kız. diğeri erkekti, zamanları da uymuyor. oğlum ağustostu bu aralık olacak kısmetse, hiçbirşeyi uymuyor çok bişi almayacağım ama en azından hastane için bişiler almak istiyorum elim gitmiyor hala.

pekmez yiyorum hap içiyorum artık hep yemek lazim bugün yedim dinç hissettim sabahlari..
doktorlar korkutmak için diyo demese iyi dediği için ağlamaya başladim dün bebegim beni birakma dedim:KK43:
bana doktor bazı vücut hapı dışarı atıyor dedi, bi sor doktoruna. bana şurup vermişti o da inanılmaz karın ağrısı yaptı, onu da kullanamadım anlayacağın. şimdi kan serumu oluyorum 2 kere oldum bi de bugün olacağım.

amin canim hepimize..
bende daha bişey almadim almayı da düşünmüyorum. nede olsa eşimle görümcem alir gelir dedim görümceme güveniyorum en güzeli o seçer:)ben hastanedeyken annemgil bizde durcak. kaynanamla annem başimda durcak geçen bebegimi kaybettiğimdede aynilardi.. inş bebişim sağlıkça doğsun gerisi boş diyorum.
aynen canım kıyafet eksikler hemen alınır, sağlıkla gelsinler de gerisi boş gerçekten. onlar çul çapul en önemlisi sağlıklı uzun ömürlü olsunlar.

aynen canım kıyafet eksikler hemen alınır, sağlıkla gelsinler de gerisi boş gerçekten. onlar çul çapul en önemlisi sağlıklı uzun ömürlü olsunlar.
çok fazla bişey almiycam nede olsa hediyeler gelir hallederiz diye düşünmekteyim. sağlıklı uzun ömürlü olsunlar da gerisi boş.

Kizlar acil cevap verrmisinz bugün ignemi kendim yaptim ama hic hava kabarcigini filan bosaltmadim direk igneyi deriye batirip ilaci verdim yanlis mi yaptim

arkadaşlar bilenler için bişey sormak isitiyorum
ya sevk konusunda
devletten aldığı sevk kagıdını özel hastaneye imzatsak sorun oluyor mu?

Back