• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benimde yüksek çıkmıştı sonra bidaha yaptırdım onda düşük çıktı :)
Yarın gidicem bakalim insallah düşük çıkar ilk hamileligimde de byleydi tsh yuksekti snra iki hastanede dha yaptirdik düşük çıktı anlamadim neden byle olduğunu ilac kullanmamstm smdi de ayni sey olunca korktum ins birsey cikmaz canim.

Çok şükür bu zamana kadar bir problem olmadı dikiş yerlerimde. Sadece şunu fark ettim yağmurlu havalarda sızlıyor dikiş yerim o da çok normal. Çünkü ben daha önce de 2 ameliyat geçirmiştim farklı sebeplerden o dikiş yerlerim de 5 sene boyunca yağmurlu havalarda sızlamıştı hep. Sen kendini hazır hissediyorsan eğer bence bekleme korunmayı bırak. İnsanların dediklerini kulağına takma hiç. Onlar bizi anlayamaz ki...

Preeklampsi geçirmişsin yaa trombofili panali testi yaptırdın mı peki canım? Dr.un gebe kaldıktan sonra ne gibi bir önlem alacak preeklampsi için?
Bana da sizin gibi sürekli iğne olacaksın ve asprin kullancaksin dedi. Haricinde başka bişey yok bi de daha sık kontrol yaparız dedi. Hamile kalmayı çok istiyorum ama sadece sezeryandan korkuyorum bişey olur mu diye? Ben 4 tane doktora gittim teste gerek yok bariz preeklampsi dediler. Bu yüzden onceki doktora da dava açıyoruz zaten inş bulur cezasını.. nolur bize de dua et çok beklemeden kavusalim yavrularımıza

Bana da sizin gibi sürekli iğne olacaksın ve asprin kullancaksin dedi. Haricinde başka bişey yok bi de daha sık kontrol yaparız dedi. Hamile kalmayı çok istiyorum ama sadece sezeryandan korkuyorum bişey olur mu diye? Ben 4 tane doktora gittim teste gerek yok bariz preeklampsi dediler. Bu yüzden onceki doktora da dava açıyoruz zaten inş bulur cezasını.. nolur bize de dua et çok beklemeden kavusalim yavrularımıza

Her aklıma geldiğinde dua ediyorum canım, etmem mi... Ben de Bimer'e şikayet ettim Dr.u ama bir şey çıkmadı. Dr. ihmali yoktur denildi :( Eğer özel hastane ise gittiğin hastane zaten Dr.a bir şey olmuyor canım. Hastaneye para cezası veriliyor o kadar. Ben çok araştırdım ne yapabilirim diye, anne karnında öldüğü için bebeğim maalesef pek birşey yapılamıyor :( İnşallah sen bir şeyler yapabilirsin canım....

Çok şükür canım benim iyiyim. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Güzel gelişmeler vardır inşallah canım arkadaşım...

Her aklıma geldiğinde dua ediyorum canım, etmem mi... Ben de Bimer'e şikayet ettim Dr.u ama bir şey çıkmadı. Dr. ihmali yoktur denildi :KK43: Eğer özel hastane ise gittiğin hastane zaten Dr.a bir şey olmuyor canım. Hastaneye para cezası veriliyor o kadar. Ben çok araştırdım ne yapabilirim diye, anne karnında öldüğü için bebeğim maalesef pek birşey yapılamıyor :KK43: İnşallah sen bir şeyler yapabilirsin canım....

Çok şükür canım benim iyiyim. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Güzel gelişmeler vardır inşallah canım arkadaşım...
İnş canim ya bi avukatla görüştük olumlu konuştu ceza almasını o kadar istiyorum ki bu kadar ihmal olamaz dusundukce cildircak gibi oluyorum..bu arada benim gibi bebeğini kaybedip sezeryan olan biriyle konuştum 4 ay sonra hamile kalmış ve hiç sorun olmadı dedi acayip moral oldu bana;) önceki yavrum hiç beklemeden gelmisti ama hemen istiyosan catlatma iğnesi diye bişey varmış onu olabilirsin dedi acaba olsam mi diye düşündüm sağlıksız mi olur acaba benim için bişey duyan oldu mu acaba bununla ilgili bişey??

İnş canim ya bi avukatla görüştük olumlu konuştu ceza almasını o kadar istiyorum ki bu kadar ihmal olamaz dusundukce cildircak gibi oluyorum..bu arada benim gibi bebeğini kaybedip sezeryan olan biriyle konuştum 4 ay sonra hamile kalmış ve hiç sorun olmadı dedi acayip moral oldu bana:KK66: önceki yavrum hiç beklemeden gelmisti ama hemen istiyosan catlatma iğnesi diye bişey varmış onu olabilirsin dedi acaba olsam mi diye düşündüm sağlıksız mi olur acaba benim için bişey duyan oldu mu acaba bununla ilgili bişey??

Hiç bilmiyorum canım. Ben hep normal yolla hamile kaldım. Ne kadar sağlıklı olur bu yöntem bilemiyorum hiç. Dr.un ile görüş bence bu konuyu. Bir de kendine iyi bir perinatolog bul gebelik öncesi. İzmirliymişsin sen. Ben de İzmirliyim, ama İstanbul'da yaşıyorum maalesef :(

Hiç bilmiyorum canım. Ben hep normal yolla hamile kaldım. Ne kadar sağlıklı olur bu yöntem bilemiyorum hiç. Dr.un ile görüş bence bu konuyu. Bir de kendine iyi bir perinatolog bul gebelik öncesi. İzmirliymişsin sen. Ben de İzmirliyim, ama İstanbul'da yaşıyorum maalesef :KK43:
Evet cnm izmirdeyim zaten inş hamile kalırsam riskli gebelik uzmaniyla devam etmek istiyorum bikaç doktor buldum bakalım ama hamile kalirsam giderim artık surekli doktora gidip muayene olmak da canımı sıkıyo. İnş sen de bebisinı sağlıklı bı şekilde alirsin kucagina. Allahim bize bi daha evlat acısı yaşatmasın..

İnş canim ya bi avukatla görüştük olumlu konuştu ceza almasını o kadar istiyorum ki bu kadar ihmal olamaz dusundukce cildircak gibi oluyorum..bu arada benim gibi bebeğini kaybedip sezeryan olan biriyle konuştum 4 ay sonra hamile kalmış ve hiç sorun olmadı dedi acayip moral oldu bana:KK66: önceki yavrum hiç beklemeden gelmisti ama hemen istiyosan catlatma iğnesi diye bişey varmış onu olabilirsin dedi acaba olsam mi diye düşündüm sağlıksız mi olur acaba benim için bişey duyan oldu mu acaba bununla ilgili bişey??
Ca ben catlatma ignesi kullandm.adetliyken bi hap kullaniyorsn yumurta gelistici.doktor bi dahaki kontrolde yumurta yeterli büyüklükteyse igne vuruyo ve iliski saatini söylüyo.bu kadar.ilacla gebelik ihtimali artiyo iste.ama ben de ilaclar mide bulantısı kask ağrısı yapyrdu ve psikoljikmen de adet olunca daha kötü oluyrdm..su anda kornmuyorm ve açıkçası tekrar bu sureci yasamaktan korkuyorm.

Ca ben catlatma ignesi kullandm.adetliyken bi hap kullaniyorsn yumurta gelistici.doktor bi dahaki kontrolde yumurta yeterli büyüklükteyse igne vuruyo ve iliski saatini söylüyo.bu kadar.ilacla gebelik ihtimali artiyo iste.ama ben de ilaclar mide bulantısı kask ağrısı yapyrdu ve psikoljikmen de adet olunca daha kötü oluyrdm..su anda kornmuyorm ve açıkçası tekrar bu sureci yasamaktan korkuyorm.
Biz de önce normal yollarla denemeye karar verdik inş olur resmen takıntı haline getirdim ya..bugün sadece ovulasyon testi aldim ilk defa oncekinde hiç böyle şeyler yapmamıştım..artık hayırlısı..

Hayırlı geceler arkadaşlar
Bende 5 ay önce bir dusuk yaşadım

Size bir sorum olacaktı
Şimdi ben gebelik testi yaptım
İlk zaman tek çizgi çıktı
Ama akşama doğru (aradan uç dört saat geçti)
Tekrar baktım test çubuğu na ikinci çizgi gozle gorulur şekilde belirmis test çubuğu kurumuş olduğu için net ikinci çizgi goruluyor

Şimdi sizce son çıkan sonuçu mu kabul edilir

Hayırlı geceler arkadaşlar
Bende 5 ay önce bir dusuk yaşadım

Size bir sorum olacaktı
Şimdi ben gebelik testi yaptım
İlk zaman tek çizgi çıktı
Ama akşama doğru (aradan uç dört saat geçti)
Tekrar baktım test çubuğu na ikinci çizgi gozle gorulur şekilde belirmis test çubuğu kurumuş olduğu için net ikinci çizgi goruluyor

Şimdi sizce son çıkan sonuçu mu kabul edilir
Başın sağolsun canım gecmis olsun Rabbim en yakin zaman da saglikli evlat nasip etsin.

Gecikmen oldumu peki testi bir iki gun sonra tekrar etmelisin incecik silik cizgi de çıksa kan testiyle garantilersin insallah hamilesindir

İyi olmana sevindim canım,
annem tedavide bu aralar onun stresi ve üzüntüsü içerisindeyim,
guatrdan ameliyat oldu, patolojiden sonuç kötü geldi,
kanserli bir parça varmış,
tekrar ameliyat olucak.. Parça alınıp, temizlenicek o bölge.
Adetim geçti, bir hafta kadar.
İdrar testim, negatif kan vermeye üşeniyorum..

Dua et canım. .

İyi olmana sevindim canım,
annem tedavide bu aralar onun stresi ve üzüntüsü içerisindeyim,
guatrdan ameliyat oldu, patolojiden sonuç kötü geldi,
kanserli bir parça varmış,
tekrar ameliyat olucak.. Parça alınıp, temizlenicek o bölge.
Adetim geçti, bir hafta kadar.
İdrar testim, negatif kan vermeye üşeniyorum..

Dua et canım. .

İyi düşünelim ki iyi olsun canım. Allah'ın izniyle iyilesecektir annen. Stresten dolayı da gecikmiş olabilir canım. Eğer bir kaç güne olmazsan bir kan testi yaptır bence. Hakkımızda hayırlısı olsun, dualarım seninle...

İyi düşünelim ki iyi olsun canım. Allah'ın izniyle iyilesecektir annen. Stresten dolayı da gecikmiş olabilir canım. Eğer bir kaç güne olmazsan bir kan testi yaptır bence. Hakkımızda hayırlısı olsun, dualarım seninle...

Aynen canım strestendir belki..
Sağolasın, dualarına çok ihtiyacım var..
Rabbim kimseyi can yerinden vurmasın..

)=

Aynen canım strestendir belki..
Sağolasın, dualarına çok ihtiyacım var..
Rabbim kimseyi can yerinden vurmasın..

)=

Amin canım benim. Kötü düşünme ne olur. Annen biliyorum ama iyi düşünelim. Kötüyü cagirmayalim. Ameliyatla atlacak Allah'ın izniyle. Güzel şeyler düşünelim olur mu? Hem moral senin için de önemli biliyorsun. Stres yapmaman lazım :KK36:

Gunler sonra bu gun ilk defa evde tektim isten ciktim zaten is basi egitim programiydi ( iskurun) 6 ay surdu benimde gunler azaldi hala doguma hazir degilim henuz dogum cantami hazirlamadim. Oglumun kiyafetlerini cikarip yikayip dogacak kardesine hazirlamaya gucum yok... oysa ilj hamilelugimde nasilda heycanliydim 7. Ayimda hazirdi dogum cantam. Kiyafetlerini yikayip utuleyip ope koklaya asmistim dolaba :( dogacak yavrumuda cok seviyorum. Bi yanim korkuyor ya ayni aciyla sinanirsak ayni hayal kirikliklarini yasarsak diye sonra Allaha emanet diyorum. Ilkinde ne yaptim ki olucak varsa oluyor dite sakinlestirmeye calisiyorum kendimi :( hickira hickira agladim yine bu gun kimseye yansitmak istemiyorum acimi kimseyi uzmeye hakkim yok biliyorum. Allah yardimcimiz olsun hem bebek bekleyen melek annelerini saglicakla kavustursun yavrularina hem de yuregi yarali tum melek annelerine hayirli omurlu saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Canım üzme kendini nolur bak doğumada az kaldı hem. İlk gebeliklerimiz ile farklı olacak hepimizin ama kendini bunum için suçlama ne kadar istesende içindeki o endişeyle ilki gibi olmaz ki. Hem kıyaslama canım benim ilkinde aklına bile gelmemiştir kötü bişey olacağı şimdinise aklından çıkmıuodur allah korusun. Sağ sağlim alacaksın kuzunu inşallah

Back