sezeryan dogum yaptım çok memnunum:)

tekrar tekrar teşekkürler kızlar
agrı pompası her hastanede var mı tam bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır ,agrıları azaltmakta birebir:)

Kızlar benimde bebeğim 1 haftalık oldu. Sezeryanla doğurdum. Çok zor bir doğum geçirdim. Hem normal doğumu hemde sezeryanı tattım . İkisininde acısını çektim . Mart annelerinde doğum hikayemi yazmıştım . benim anestezimde Spinal oldu , ve ameliyat olduğum gün ayağa kalktım :) Yoğun bakıma çıkarırlarken gülüyordum valla .Gerçekten kendinizi zorlamazsanız ayaklanmak için sonra zor toparlanırsınız.. Şimdi çok şükür çok iyi hissediyorum kendimi .

elanurum rumuzlu arkadaş yazdıklarınız rahatlattı beni.gerçi henüz hamile kalmadım yakında güzel haberi alırım inşallah.ilk doğumum normaldi.2.bebiş olursa sezeryan istiyorum.sen doğumunu nerde yaptın fiyatlar nasıl?ben ümraniyede atlas hospital var orayı düşünüyorum sezeryan 500ytl.ilk doğumumda ordaydı.sen doğum yaptığın hastaneden ilgilerinden memnun kaldınmı?bu arada allah bebişni analı babalı büyütmek nasip etsin.sağlıklı,mutlu,çok güzel yıllarınız olur inşallah

sagol fundacım darısı başına inşallah
ben koşuyolu medipol hastanesinde dogum yaptım 9 ay boyunca muayeneyede oraya gittim .kadın dogumcuları süper çok memnun kaldım ,birtek hemşirelerin bazıları canımı sıktı okadar:)
ücretine gelince biraz tuzlu malesef eger normal dogum yaparsan 1000 YTL,sezeryan 2000 YTL

canim gozun aydin ALLAH anali babali saglikli buyutmek nasip etsin ,bende oglumu orada dogurdum,doktorum hakan beydi senin ki kimdi?
doktorumdan cok memnundum bende hemsirelere gicik olmustum,25 saat sancidan sonra mecburen sezeryan oldum,ameliyathaneye giderken agliyordum agridan,bide baktim ameliyathanede bi hemsire oynuyo,sinir oldum bogazliyasim geldi resmen dalga gecer gibi bidaha dogurcanmi diye sordular bende saf saf evet bitane daha dusunuyorum dedim gulduler o ani 4 yildir unutamiyorum,yine hakan beyi dusunuyorum ama o anidan nasil kurtulucam hafta sonu burun ameliyatim var o an geliyo aklima sinirlerim oynuyoÇok üzgünüm çoook

benim doktorum leyla altuntaş,hakan bey detaylı ulturasonuma bakmıştı iyi birine benziyodu
dedigim gibi hemşireler çok gıcıktı güç bela cevap vermeler azarlarcasına falan fıtık olduk ama çıkışta tabi şikayetimizi yaptık umarım bi faydası dokunmuştur:)

Sezeryanla dogum yaptım hiçbir sıkıntı cekmedim sadece ilk 3 gun zorlanılıyor sonra rahat ama bence cokta güzel bişi degil bıcak altına yatmak normal dogum herzaman en iyisi derim ben.

Bende 23 aralıkta sezaryanla dogum yaptım ve oldukca memnun kaldım oyle aman aman bır agrımda olmadı.Sezaryandan sonra en ıyı toparlanma yolu sureklı tuvalete gıtmek ve kesınlıkle dıkıslerımızı tutmadan yurumeye calısmak.Doktorum herkes dıkıslerını tutuyor ama bu cok yanlıs demıstı.

maşallah ne güzel rahat bir doğum gerçekleştirmişsiniz..bizimde doğum şeklimiz haftaya belli olacak inşallah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim..bebeğinizlle sağlıklı mutlu uzun yıllar sizin olsun

maşallah hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim bebişinize...atlatmışsınız ya çok şükür siz..biz napacaz bakalım:18:

benım hıc agrım olmadı ben spinal oldum

Sezeryanla dogum yaptım hiçbir sıkıntı cekmedim sadece ilk 3 gun zorlanılıyor sonra rahat ama bence cokta güzel bişi degil bıcak altına yatmak normal dogum herzaman en iyisi derim ben.

bende artık doğurmak isitiyorum yaaaaa.maşallah tüm bebişlere

Merhaba 2008 yılında yazılan hikayeyi görünce dayanamadım bende yazayım dedim.25/07/2011 yılında bende sezeryanla doğum yaptım ve çok memnun kaldım.Doktorunuz ve hastaneniz iyi olduğu sürece bütün doğumlar güzeldir ilkesini savunuyorum.
Çocuklarımız için elimizden geleni yapalım,bilgili anne-baba olalım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…