How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sezeryan dogum yaptım çok memnunum:)

tekrar tekrar teşekkürler kızlar
agrı pompası her hastanede var mı tam bilmiyorum ama büyük ihtimal vardır ,agrıları azaltmakta birebir:)

Kızlar benimde bebeğim 1 haftalık oldu. Sezeryanla doğurdum. Çok zor bir doğum geçirdim. Hem normal doğumu hemde sezeryanı tattım . İkisininde acısını çektim . Mart annelerinde doğum hikayemi yazmıştım . benim anestezimde Spinal oldu , ve ameliyat olduğum gün ayağa kalktım :) Yoğun bakıma çıkarırlarken gülüyordum valla .Gerçekten kendinizi zorlamazsanız ayaklanmak için sonra zor toparlanırsınız.. Şimdi çok şükür çok iyi hissediyorum kendimi .

elanurum rumuzlu arkadaş yazdıklarınız rahatlattı beni.gerçi henüz hamile kalmadım yakında güzel haberi alırım inşallah.ilk doğumum normaldi.2.bebiş olursa sezeryan istiyorum.sen doğumunu nerde yaptın fiyatlar nasıl?ben ümraniyede atlas hospital var orayı düşünüyorum sezeryan 500ytl.ilk doğumumda ordaydı.sen doğum yaptığın hastaneden ilgilerinden memnun kaldınmı?bu arada allah bebişni analı babalı büyütmek nasip etsin.sağlıklı,mutlu,çok güzel yıllarınız olur inşallah

sagol fundacım darısı başına inşallah
ben koşuyolu medipol hastanesinde dogum yaptım 9 ay boyunca muayeneyede oraya gittim .kadın dogumcuları süper çok memnun kaldım ,birtek hemşirelerin bazıları canımı sıktı okadar:)
ücretine gelince biraz tuzlu malesef eger normal dogum yaparsan 1000 YTL,sezeryan 2000 YTL

sagol fundacım darısı başına inşallah
ben koşuyolu medipol hastanesinde dogum yaptım 9 ay boyunca muayeneyede oraya gittim .kadın dogumcuları süper çok memnun kaldım ,birtek hemşirelerin bazıları canımı sıktı okadar:)
ücretine gelince biraz tuzlu malesef eger normal dogum yaparsan 1000 YTL,sezeryan 2000 YTL

canim gozun aydin ALLAH anali babali saglikli buyutmek nasip etsin ,bende oglumu orada dogurdum,doktorum hakan beydi senin ki kimdi?
doktorumdan cok memnundum bende hemsirelere gicik olmustum,25 saat sancidan sonra mecburen sezeryan oldum,ameliyathaneye giderken agliyordum agridan,bide baktim ameliyathanede bi hemsire oynuyo,sinir oldum bogazliyasim geldi resmen dalga gecer gibi bidaha dogurcanmi diye sordular bende saf saf evet bitane daha dusunuyorum dedim gulduler o ani 4 yildir unutamiyorum,yine hakan beyi dusunuyorum ama o anidan nasil kurtulucam hafta sonu burun ameliyatim var o an geliyo aklima sinirlerim oynuyoÇok üzgünüm çoook

benim doktorum leyla altuntaş,hakan bey detaylı ulturasonuma bakmıştı iyi birine benziyodu
dedigim gibi hemşireler çok gıcıktı güç bela cevap vermeler azarlarcasına falan fıtık olduk ama çıkışta tabi şikayetimizi yaptık umarım bi faydası dokunmuştur:)

Sezeryanla dogum yaptım hiçbir sıkıntı cekmedim sadece ilk 3 gun zorlanılıyor sonra rahat ama bence cokta güzel bişi degil bıcak altına yatmak normal dogum herzaman en iyisi derim ben.

Bende 23 aralıkta sezaryanla dogum yaptım ve oldukca memnun kaldım oyle aman aman bır agrımda olmadı.Sezaryandan sonra en ıyı toparlanma yolu sureklı tuvalete gıtmek ve kesınlıkle dıkıslerımızı tutmadan yurumeye calısmak.Doktorum herkes dıkıslerını tutuyor ama bu cok yanlıs demıstı.

slm kızlar yeni üye sayılırım,18 mart sabahı saat 8:35 te güzel kızım elanurum dünyaya geldi çok şükür,Rabbim herkese nasib etsin...
öncelikle şunu söyleyeyim ben hamileligimin ilk gününden beri hep normal dogum taraftarıydım ,taki bebegimin suyunun azalmaya başlamasına kadar,,doktorum 20 marta sezeryan günü vermişti ama kısmet 2 gün öncesineymiş..
17 mart gecesi tuvalet ihtiyacımla uyandım ,gelen şey idrarmıydı sumuydu oan için anlayamamıştım,huzursuzca yattım fakat 10 dakka sonra bu keZ kanla beraber suyum geldi,acilen hemen hastaneye gittik.önce nstye baglanıp bebegin iyi olup olmadıgına baktık çok şükür iyiyidi,daha sonra o kabus pelvik muayene oldu açılma çok azdı hem zaten sezeryan olacaktım ,sezeryan için 8 saatlik açlık gerekiyordu ama ben gece uyumadan önce tıka basa yemek yemiştim bu yüzden sabahı beklemeye karar verdiler ,sabaha daha 6 saat varı ve benim sancılar yavaş yavaş gelmeye başlamıştı ,belden kasıklara vuruyordu bi taraftanda her hareketimde suyum boşalıyordu ve ben çok korkuyordum,agrımın azalması için 2 şişe serum yedim rahimi gevşetiyormuş,o anki psikolojimi anlatamam bi yandan hafifte olsa agrım var,bi yandan sezeryandan çok korkuyorum offff oan iyi kafayı sıyırmadım,neyse uzatmıyım saat 8 de artık vakit geldi diye beni hazırlamaya başladılar ,seddeye koydular eşimle ailemle vedalaştım onların yanında aglamamak için zor tuttum kendimi,asansöre binince beni bir titreme aldı sormayın korkudan ölücektim ,amilyathane soguk degildi ama görüntü olarak çok soguktu:(herkesde bi koşuşuturma bitek ben sabit duruyorum kurbanlık koyun gibi:)o sırada doktorum geldi onu görünce azda olsa rahatladım,daha sonra anestezici geldi konuşmaya başladı ,o konuşurken kollarımı iki yana bagladılar gögsüme bişeyler taktılar,bi hemşire damar yolundan igne vurdu,bogazım yanmaya başladı anestezici normal oldugunu söledi ve şimdide kolun agrıcak hafif dedi ben yoooo agrımıy....gerisi hatırlamıyorum kocaman bi boşluk ... bi ses uyanın lütfen bebeginiz dogdu uyanın uyanın diyor ama ben gözümü açamıyorum ki bi ara açıp baktım herkes herşey bulanık konuşmaya çalışıyorum bebegimi sorucam dilim dönmüyor neyse gözümü açıp konuşmaya başlayınca odama çıkarıyorlar eşim kardeşim asansörün önünde beni karşılamış ama hiç hatırlamıyorum ,yataga yatırdılar hemşire bebegimi getirdi hayel meyal hatırlıyorum çok şirindi yaww:)sonra ben kendime geldikçe agrılarımıda hissetmeye başladım hemen bi igne yaptılar bana amilyathanedede iki igne yapmışar zaten,,agrılar gittikçe şiddetlenmeye başladı ben aglamaya bagırmaya ..sonra doktorum geldi yanıma agrı pompasını istersem takacagını söledi..kızlarrrr mutlaka taktırın 150 YTL civarı bişey ama hayat kurtarıyor..damar yolundan takılan serum agrı geldikçe dügmeye basıyorsun agrıyan bölgeyi uyuşturuyo bi nevi anestezi yani:)onun sayesinde sakinleştim ,,6 sat sonra hemşire yürütmek için gelmişti ben çoktan toparlamıştım bile ilk ayaga kalkışta sadece baş dönmesi hissetim okadar agrım yoktu ,dedigim gibi o agrı pompası hayatımı kurtarmıştı ilk gün hemen ayakladım gezdim tozdum hastanede hele ikinci günü fink attım resmen,doktorum beni görünce şaşırdı :):)şuan 1 hafta oldu çok iyiyim çok şükür karnımda indi az kaldı
aman kızlar sezeryandan sakın korkmayın tabiki normal dogum en güzeli ama mecburi sezeryan olucak olanlar sözüm sizlere içiniz rahat olsun,,tek yapmanız gerekn biraz dişinizi sıkmak ve hemen ayaklanmak ,eger ilk günden ayaklanmazsanız bidaha topalrlayamazsınız
bu arada birde sondayı siz bayıldıktan sonra taktırın ,ve mutlaka taktırın çünkü yediginiz serumlardan sürekli idrarınız geliyor tuvalete gitmekte çok zorlanırsınız
herkese hayırlı dogumlar....

:nazar::nazar:maşallah ne güzel rahat bir doğum gerçekleştirmişsiniz..bizimde doğum şeklimiz haftaya belli olacak inşallah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim..bebeğinizlle sağlıklı mutlu uzun yıllar sizin olsun:70::70:

hayırlı olsun cnm benişin..bizimde 40 ımız çıktı bugün...bende sezeryan oldum..uyandığımda ağrılarımda,kaynanama ben ölüyomuyum diye sormuşum..ağrı pompasını duymamıştım..bilseydim...

:nazar::nazar: maşallah hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim bebişinize...atlatmışsınız ya çok şükür siz..biz napacaz bakalım:18:

benım hıc agrım olmadı ben spinal oldum
:nazar::nazar:
ALLAH analı babalı buyutsun canım,çok geçmiş olsun.bırden bebegımın dogdugu gunu hatırladım oyyyyyyyyy çok guzel yaaaaaaa,ALLAH iyi ki bu kadar yüce duyguyu biz bayanlara vermiş.RABBİM isteyen herkese bebek nasip etsin.iyi ki BESTE m var.bu arada ben epıdural sezeryan oldum,çok memnun kaldım,düşünen arkadaşlar rahatlıkla tercıh edebılır ,hem her anı yasıyorsunuz,hem de amelıyat sonrası ılk acılarınızı hıssetmıyorsunuz.RABBİM tüm hamileleri hayırlısıyla kurtarsın.sevgiler...
:nazar:
hayırlı olsun canım bende sezeryan oldum agrı pompasımı bılmıyorum ama bana agrılarım cok sıddetlenınce acıl bı serum takıldı ve hıc bısey hıssetmemeye basladım yanı agrıyan yerımın agrsını azalttı
bende ılk gunden kalktım hasta odalarını gezmıstım herkesı tebrık ettım cıkolata dagıttım gorenler sasırmıstı drumda dahıl
ewet gercektende ılk gun kalkmazsanız cok zorlanırsınız kızlar ben ık yuruyusumde bıraz zrolandım ama kolaydı yanı darısı dıyer hamıslerın basına
Sezeryanla dogum yaptım hiçbir sıkıntı cekmedim sadece ilk 3 gun zorlanılıyor sonra rahat ama bence cokta güzel bişi degil bıcak altına yatmak normal dogum herzaman en iyisi derim ben.
Bende 23 aralıkta sezaryanla dogum yaptım ve oldukca memnun kaldım oyle aman aman bır agrımda olmadı.Sezaryandan sonra en ıyı toparlanma yolu sureklı tuvalete gıtmek ve kesınlıkle dıkıslerımızı tutmadan yurumeye calısmak.Doktorum herkes dıkıslerını tutuyor ama bu cok yanlıs demıstı.

:nazar::nazar:bende artık doğurmak isitiyorum yaaaaa.maşallah tüm bebişlere

Merhaba 2008 yılında yazılan hikayeyi görünce dayanamadım bende yazayım dedim.25/07/2011 yılında bende sezeryanla doğum yaptım ve çok memnun kaldım.Doktorunuz ve hastaneniz iyi olduğu sürece bütün doğumlar güzeldir ilkesini savunuyorum.
Çocuklarımız için elimizden geleni yapalım,bilgili anne-baba olalım lütfen

Back