Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim endişelenme lütfen geçecek çünkü.. normalde zayıf bir insandım ama hamileyken çok kilo aldım.. doğumdan sonra karnımın içinde sanki patlamış bir balon vardı doktora sordum korseye izin vermedi sezeryan olduğu için karın kaslarına zarar verir sıkmak diye ama emzirdikçe zayıfladım ve karnım eskisi gibi oldu 6 ay sonra kimse inanamadı ..hemde ne rejim yaptım ne başka bir şey.. uykusuz geceler emzirmek koşuşturmak zaten eritecek seni merak etme..bebeğini sağlıkla büyüt..slm ben 2 ay önce sezeryan doğum yaptım fazla bi 8 kilom var. ama göbek çok kötü duruyor napıcam bilmiyorumm..bu şeklde olupta kilo veren arkadaşlar lüften yzın. ne kadar sürede bu göbek ve kilo gider.?kendimi çok tuhaf hissediyorumm halen rüyalarımda doguma gidiyorumm yardım lütfenmafoldumbenmafoldumben
merhaba,slm ben 2 ay önce sezeryan doğum yaptım fazla bi 8 kilom var. ama göbek çok kötü duruyor napıcam bilmiyorumm..bu şeklde olupta kilo veren arkadaşlar lüften yzın. ne kadar sürede bu göbek ve kilo gider.?kendimi çok tuhaf hissediyorumm halen rüyalarımda doguma gidiyorumm yardım lütfenmafoldumbenmafoldumben
slm ben 2 ay önce sezeryan doğum yaptım fazla bi 8 kilom var. ama göbek çok kötü duruyor napıcam bilmiyorumm..bu şeklde olupta kilo veren arkadaşlar lüften yzın. ne kadar sürede bu göbek ve kilo gider.?kendimi çok tuhaf hissediyorumm halen rüyalarımda doguma gidiyorumm yardım lütfenmafoldumbenmafoldumben