ben de spinal oldum. Çınar'ım şimdi 3 aylık.
Kesinlikle korkma. Ve hiç bir şekilde etrafta söylenenlere inanma ve dinleme. Herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor çünkü. Belki ilk defa yaşayacaksın bunu, onun tedirginliği var ama kendini olayın akışına bırak, her anın tadını doyasıya çıkar çünkü bi zaman sonra hiç birini hatırlamıyosun :))
Spinal olmak çok daha rahat hiç bir şekilde dokunmayı bile hissetmiyosun. Çok rahattım ben. Çınar'ımı ilk ben gördüm ben kucağımda çıktım ameliyathaneden. Çok güzeldi.
Dikiş olayı eskisi gibi değil artık. Çok farklı teknikler kullanıyolar. Aldırma felan hiçbir şey olmuyor.ç Ben ertesi gün hastaneden çıktım ve evde duşumu aldım hiç bir problem olmuyor.
Ağrı sızı olayına gelince, kişiden kişiye eşiğe göre değişiyor tabiki ama öyle deli gibi ağrı çekmedim hiç. Hareket ettikçe ağrın azalıyor, ve böyle yanma gibi hissediyosun. O da sürekli değil. Ben 3. gün kalktım kek yaptım düşün :))
Asıl söylemek istediğim benim normalde AFT larla başım derttedir. Ameliyat ağrısı, AFT ağrısının yanında hiçbişeymiş onu öğrendim :=))
Sağsalim kavuş bebeğine..