- Konu Sahibi ersndrya86
-
benım bebegımde 4 aylık suanda.dogumdan sonraa bıraz sıkıntılı oluyor ama kendını koyuvermemeye calıs.ben dogumdn 1gun sonra kalkıp yuruyus yapmaya basladım..dıkıslerım bazan agrıyodu..ama dınlemedım kendımı yormadan yuruyus yaptım tavsıye ederım -...bu sayede wc kolay cıkarsın...yanlız eve gelınceoturup kalkarken cok sızladı yara yerım..anlatamam.kelıme yetmez...agrı kesıcılerın etkısı gecınce agrıyo...dıkkatlı olmak lazm.ama yavrumu kucagımda gordukce etlerımı dılım dılım kesselerde deger yavrumamerhaba arkadaşlar bende 25 haftalık hamileyim şuanda ve sezeryanle doğum yapmak zorundayım çünkü bebeğimin eşi rahim ağzına çok yakın ve her ana kanamayla erken doğum tehlikem var bende kendini normal doğuma odaklayanlardandım ta ki doktorurum bu durumu söyleyene kadar sezeryanin korkulacak birşey olmadığını eski teknikler yüzünden önceden birsürü sorunların ortaya çıktığını ama sezeryanin de artık çok normal ve sorunsuz olduğunu söyledi mecburen sezeyan ama yaşananları tecrübeleri duymak ta insanı rahatlatıyor paylaşımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...
Bende sizlerle paylaşmak istediklerim var bende 2004 yılında sezaryan oldum ama tavsiyem genel anestezi ile sezaryan ol çünkü belden oldugun zaman baş ağrısı çok oluyor kendi gelinimizden biliyorum çok baş ağrısı çekti hiç bebeği ile ilgilenemedi....
Bende sizlerle paylaşmak istediklerim var bende 2004 yılında sezaryan oldum ama tavsiyem genel anestezi ile sezaryan ol çünkü belden oldugun zaman baş ağrısı çok oluyor kendi gelinimizden biliyorum çok baş ağrısı çekti hiç bebeği ile ilgilenemedi....
=======================================================================her yazıyı okudum kıslar normal dogumla ilgili konularıda okudum ..hamile deilim ama en fazla 1 sene içinde düşünüyorum..daha bebek olmadan nsl dogurcagıma bakıyorum:)igneden korkan görünce bayılcak kdr fena olan birisiyim..normal dogumun sonrası rahattt genel olarak ama benim için sezeryan pskolojim için en rahatı..gecenlerde arkadaşım dogum yaptı normal dogumla bayada dikişi vardıı oturup kalkarken çok zorlanıyordu sezeryandada öyle oluyor..benceee neyapsanız kocaman bi bebek karnınızdan çıkıyor her iki şekildede olsa biraz agrı çekilcekk ama unutulurrr diye düşünüyorum teselli veriyorum kendime sanırım:=)
=======================================================================
merhaba Minik gelin,
Ayni bende senin gibi dogum seceneklerini arastiran biriyim, hangisi daha uygun olacak diye.. burada bir kac arkadaslada bu konuda görüstüm, her nasil dogurursak doguralim illa ki aci oluyor olacak... önemli olan insanin doktorunun iyi olmasi ve kendi psikolojisine uygun olani secebilmesi.
Benimde yengem ocak ayinda normal dogum yapti, ikinci dogumuydu - bu sefer baya bir zor oldu, hatta dogumun ortasinda sezeryana alin diye doktorlara söylemisler, fakat acilma 5 cm oldugu icin sezeryan yapmadilar. Ugrasa ugrasa normal dogdu bebis.. Dogumdan sonra bana söyledigi, ben seni hic normal dogum yaparken düsünemiyorum oldu...
Ben zaten hastanelerden, doktorlardan, ignelerden korkan biriyim.. sezeryandan da ameliyat diye korkuyorum ama bebis sahibide olmak istiyorum.. Burda yazilanlari okuyunca herkes basarmis bizde basaririz diye düsünüyorum acikcasi
Insallah sag salim her ne sekilde olursa olsun bebis sabibi olabiliriz...
Sevgiler selamlar
bende gebelik zehirlenmesi yaşandığı için 33. haftada bebğimi epidural yöntemle dünyaya getirdim çok istiyordum aslında normal doğumu sebebide etraftakilerin konuşmalarıydı tabiki ama şuan allahıma binlerce şükrediyorum bana anne olmayı nasip etti de ben doğumun şeklini sorgulayacağım ayrıca dikişlerimden şuan eser yok 8 ay oldu doğum gerçekleşeli estetik dikiş atıldı ve ben ilk gün ayaklandım zorlada olsa allah herkese bebek nasip etsin amiiiiinnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?