- Konu Sahibi ersndrya86
-
8 gün önce sezeryan oldum
gebeliğe bağlı yüksek tansıyondan dolayı ıyıkıde olmusum yoksa normal dogumda masada kalırmısım amelıyat sırasında tansıyonum kucuk 18 buyuk 27 olmus doktor bunun mucize oldugunu meslek hayatı boyunca ılk defa boyle bırseyle karsılastıgını soyledi. Allahım az kala ölüyormusum
hemen uyandım amelıyathanedeydım odama cıktım bıraz acı vardı suan ıyıyım kesi yerım bellı bıle degıl bana ne sonda taktılar ne lavman yaptılar cokta rahattı
6 saat sonra yürümeye başladım dikiş izi falan yok
bıde sezeryanda kılo kalır derler bır haftada 15 kılo verdım hala vermeye devam edıyorum
bir bayram sabahı suyum geldi
ilk doğumum olduğu için telaş yaptım
halbuki sürekli okumuştum neler yaşayacağımı
hastaneye gittik sabah 9 da
sancımda başlamıştı artık
taa ki akşam olmuştu
doktor çatılarımın dar olduğunu ve normal doğumun bebeğime zarar vereceğini söyledi
böylece yeni yıla 5 saat 50 dakika kala
sezaryen doğumla
küçük bebeğimiz yusufuk böceğimiz geldi..
sorasında biraz problem yaşadım doğumdan sonra karnım kocaman kaldı bir bebek daha var gibiydi
estetik dişikti ama aldırmaya gittiğimizde ihltihap yaptığını söyledi doktor on gün boyunca hastaneye taşındım antibiyotik yaptılar karnımdan çok şükür geçti ama ikincide tekrarlayabilir dedi doktor kimi bünye yaparmış bunu şimdi 8haftalık hamileyim yine, inşallah yaşamam bida
ne kadar sıkıntıdda çekiyor olsak rabbimin hediyesi öyle güzel ki unutturuyor hepsini
bilmem katılırmısınız fikrime?:1hug::enbuyukkk:
kızlar peki sezeryan gidileceği gün öncesinde kaç saat aç kalmış olarak gitmiş oluyorsunuz?ve doğumdan sonra nekadar süre sonra yemek yeniyo?ben açlığa hiç dayanamıyorumda.hamişlikte yüksek boyuta çıktı bu.tansiyon düşüyo hemen baygınlık geliyo.o yüzden korkuyorum.hem heyecan hem açlıktan sezeryanda iyice kötüleşirim diye endişe eder oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?