- 12 Kasım 2018
- 351
- 372
- 33
-
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
malesef biz ankara onlar adiyamanAnneanne yada babaanne yokmu cnm bebwge bakacak 2 saat teslim et
ara ara batma yanma ve kesik yarasi gibi agri oluyor dikis yerimde. som bi kac gundur de karnimin yan taraflarinda var agri. birde sanki bebek tekme atar gibi bi h bi hareket var karnimda yeni basladiNasıl bir ağrı oluyor? İç dikişler öyle kolay kolay açılmaz ki açılsa fıtık yapar koca şişlikler olur. Ondan korkmayın. Ben de sezeryan oldum benim hala bazen sızlar 6 buçuk aylık olduk.
O hareket gazdır diğerleri de normal merak etmeyin, benim hala olur öyle.ara ara batma yanma ve kesik yarasi gibi agri oluyor dikis yerimde. som bi kac gundur de karnimin yan taraflarinda var agri. birde sanki bebek tekme atar gibi bi h bi hareket var karnimda yeni basladi
cabuk iyi olanlari duydukca endisem artiyordu sizdede ayni sekildemiO hareket gazdır diğerleri de normal merak etmeyin, benim hala olur öyle.
Herkesin bünyesi farklıdır ama . Evet bende de öyle hatta 29 yıl önce sezeryan olmuş birini tanıyorum ve hala der sızlar diye. Böyle bazen karnım hissiz oluyor. Bazen sancı oluyor. Doktorunuz zaten bir sorun görseydi söylerdi hiç endişe etmeyin.cabuk iyi olanlari duydukca endisem artiyordu sizdede ayni sekildemi
İşte bebeğiniz kolik olduğu için aslında üzgünsünüz ve kendinizde bir şeyler varmış gibi hissediyorsunuz. Gaz sancısı olduğunu düşünüyorum ama tabi başka doktora da gidin isterseniz.bebeğim kolik bir bebek surekli huzursuz veya agliyor buda sagligimi kotu etkiliyor karnimdaki hareket yeni başladı diye korktum iyice
imkan bulabilirsem gidecegim insallah cok sıkıntılıyım evet bebegede cok üzülüyorum lohusa depresyonuna girdim daha tam atlatmis degilim Allah kimseye yasatmasinİşte bebeğiniz kolik olduğu için aslında üzgünsünüz ve kendinizde bir şeyler varmış gibi hissediyorsunuz. Gaz sancısı olduğunu düşünüyorum ama tabi başka doktora da gidin isterseniz.