• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan. Dikiş ve Yapıştırmanın Farklı?!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Canlar..

Benim Sormak istedigim bir soru var..

Sezeryan Dogumda Dikişle Yapıştırma Dikiş arasındaki fark ne dir?

Temizlikleri nasildir? Hangisi daha iyidir? Ve ilerde o Dikiş izi yüzünden sorun yaşanır mı?

Benim bir arkabam Yapıştırma yaptı ve hic agrim yok diyor ama genelde Dikişi olanlar cok cektim diyor..

Tecrübelerinizi ve Yorumlarınızı beklemekteyim Kızlar :))

Merhaba Canlar..

Benim Sormak istedigim bir soru var..

Sezeryan Dogumda Dikişle Yapıştırma Dikiş arasındaki fark ne dir?

Temizlikleri nasildir? Hangisi daha iyidir? Ve ilerde o Dikiş izi yüzünden sorun yaşanır mı?

Benim bir arkabam Yapıştırma yaptı ve hic agrim yok diyor ama genelde Dikişi olanlar cok cektim diyor..

Tecrübelerinizi ve Yorumlarınızı beklemekteyim Kızlar :))

Mrb cnm..!ben 5 ekimde sezeryan doğum yaptım,çok şükür pek ağrım sızım kalmadı,yapıştırma oldu benimkisi de,iç karın da zaten normal dikiş varmış ama üstte yani tenimizde yapıştırma oluyomuş,doktorum böyle açıklamıştı bana,illaki ilk bikaç gün ağrın sızın oluyo,ama zaten ağrı kesicilerle hafifliyor ve bebeğini kucağına aldığın an hiçbişeyin kalmıyo cnm..:34:

bende 12 ağustosta sezeryan doğum yaptım,yapıştırma değil dikişim normal. doğumum gece olmuştu ve ben sabah ayağa kalktığımda dimdik duruyordum,hemşireler şaşırmışlardı hiç normal dikişi olan biri gibi durmuyorsun diye. illa ki ağrın oluyor, ilk 3 gün çok ağrım oldu ama kendi işimide görüyordum. 1 hafta boyunca batikonla temizle ama sakın sargı bezi falan kullanma demişti dr.um.öyle yaptım, 1 hafta sabah akşam batikon sürdüm ve sarmadım. dikiş izi içinse bir krem vermişti dr.um, batikon süreci bitince günde 3-4 kez onu sürüyordum,şimdi kaşımışımda çizilmiş gibi görünüyor.

Simdi agirlariniz var mi kizlar ? Agir kaldirinca felan agrilariniz oluyor mu ?

Simdi agirlariniz var mi kizlar ? Agir kaldirinca felan agrilariniz oluyor mu ?

oluyor canım, piskolojik olarak sürekli karın kısmını koruma güdüsü oluyor zaten,67. günümüz bu gün, ağır kaldırmayı denemedim.gerçi gerekte duymadım,daha önce nasılsa aynı şekilde hareket ediyorum.hiç bir şey yapmasan da zaman zaman karnımın iç kısımları zonkluyor sanki. dikişin ağrısı kalmıyor ama iç kısımlar zorluyor maalesef :31:

oluyor canım, piskolojik olarak sürekli karın kısmını koruma güdüsü oluyor zaten,67. günümüz bu gün, ağır kaldırmayı denemedim.gerçi gerekte duymadım,daha önce nasılsa aynı şekilde hareket ediyorum.hiç bir şey yapmasan da zaman zaman karnımın iç kısımları zonkluyor sanki. dikişin ağrısı kalmıyor ama iç kısımlar zorluyor maalesef :31:

Hmmm :( ALLAH kolaylk versn cnm ya

Hanimlar benim Dr de yapistirma yapiyormus. 2 arkadaşım da ayni DT ue yaptirdi çok memnun kaldilar

Back