Ben normal dogum beklerken Sezeryan oldum ve gecen Sezeryan dikişlerime bakarken birde bakımini yapip sileyim dedim sildim kurularken tekrar sildim ve sol taraftan minik bir damla kan patladi cikti kanadi ama durdu sizce dikişlerimmi acildi yoksa zorlandi mi acaba ne yapmam gerek? 1 ay ve 2 gün oldu amaliyat olali.. (
Ben normal dogum beklerken Sezeryan oldum ve gecen Sezeryan dikişlerime bakarken birde bakımini yapip sileyim dedim sildim kurularken tekrar sildim ve sol taraftan minik bir damla kan patladi cikti kanadi ama durdu sizce dikişlerimmi acildi yoksa zorlandi mi acaba ne yapmam gerek? 1 ay ve 2 gün oldu amaliyat olali.. (
ben de sezeryan şeklınde dış gebelık amelıyatı olduğumda dikşimden kan geliyordu.doktorumu suçlamıştı herkes bende sağlık ocagında baska bır dr.a göstermıştım .kanayan yere dıkkatlı bakınca orada ip görduler ben onu yara kabuğu sanmıştım. meger içdekı dikişlerden bir katın ipi çıkmış.tekrar küçük bır kesık atıp ipi çekıp almışlardı.vücud yabancı bişeyı kabul etmeyıp atmaya çalışmış öyle dedıler.onu cıkartınca kanama kesılıp yaram iyileşmıştı.bence bır doktora görünün böyle bişey olabilir.
Yazınız çok eski fakat bende 1ay 2gun oldu doğum yapalı dün benimde sadece sol tarafım da kızarıklık tahriş gibi kanamis ebe Vito sür geçer dedi siz neler yaptınız