Sen rahatsız olacaksan tabiki yaptırma.Fakat sana onlardan teklif gelmedimi doğum konusunda?Ya da başka doktora yaptırırsan tepkileri ne olur?Sonuçta 1.dereca akrabasınız.Bu özel gününüzde onlarda elbette yanınızda olacaklardır.
canlarım teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. peki siz olsanız ne yapardınız bu durumda diye sorsam?? eşinizin kardeşine doğumunuzu yaptırabilirmiydiniz? benmi yersiz çekingenlik yapıyorum yoksa olması gereken mi bu bilmiyorum. sizin bu durumda ne yapacağınızıda merak ediyorum fikirlerinize güveniyorum bana yardım edin arkadaşlar..
çevremde bazı bayanlara soruyorum kesinlikle ona yaptır diyorlar. Ben bunu duyunca acaba benmi fazla hassas düşünüyorum diyordum ama gördümki sizlerde benimle hemfikirsiniz.. galiba çevremde bana "ona yaptır" diyenler de iş başa düşse yaptıramazlardı heralde kayınlarına.. peki eltinize yaptırırmıydınız birde böyle sorayım. eşide doktor çünkü..
canlarım teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. peki siz olsanız ne yapardınız bu durumda diye sorsam?? eşinizin kardeşine doğumunuzu yaptırabilirmiydiniz? benmi yersiz çekingenlik yapıyorum yoksa olması gereken mi bu bilmiyorum. sizin bu durumda ne yapacağınızıda merak ediyorum fikirlerinize güveniyorum bana yardım edin arkadaşlar..
kızlar eşiminde pek gönlü yok başkasına yaptırmaya. ben nedenleri sıralayınca mahzun bi şekilde peki sen bilirsin diyor. birde 5 saat uzakta bir şehirdeler. sancı gelir gelmez o kadar yol gitmek istemem. eşim önceden gider kalırız diyor ama hamileyken insan kendi evinde bile zor rahat ediyor. özel hastane de yaptıracak gücüm var şükür ama eşim beni ve bebişi ticari kaygı gütmeden ve iyi ilgilenecek birine emanet etmek istediğini söylüyor. oysa çok uygun şartlarda bir özel hastane buldum. kafam allak bullak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?