Sezaryenle doğum yapan annişler!Sezaryen esnasında genital bölgeyi doktor görüyor mu?

memure06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
82
0
86
39
Ankara
bunu sormamın nedeni eşimin kardeşi doçent doktor kadın doğumcu. eşim doğumu onda yapmamı istiyor kaydirigubbakcemile ama ben çekiniyorum. sezeryanda bel altını doktor görüyormu bunu çok merak ediyorum. eğer görüyorsa başka bir doktorda yapmayı düşünüyorum. haliyle çekiniyorum. doktorun görüp görmediğini ve siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız bu konuda tecrübeli annelerin yardımını bekliyorum lütfen yardım edin

merhaba görüyor tabi canım genital bölgeden kesiyor zaten çamaşırını giydiğin zaman kapanıyor kesik izi zaten tamamen soyuyorlar ben doğum yapalı 2 ay oldu sezeryanla yani doktor görüyor

ameliyathanede sonda takılmıştı bana.Takılırken dr ordaydı ve gördü haliyle.Sonra üstünü örtüyorlar ama yine de görmüş oluyor.O zaman görmese bile 40'ın çıkınca kontrole çağırır,mecburen görür

canlarım teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. peki siz olsanız ne yapardınız bu durumda diye sorsam?? eşinizin kardeşine doğumunuzu yaptırabilirmiydiniz? benmi yersiz çekingenlik yapıyorum yoksa olması gereken mi bu bilmiyorum. sizin bu durumda ne yapacağınızıda merak ediyorum fikirlerinize güveniyorum bana yardım edin arkadaşlar..

bence yaptırma sonuçta hep karşı karşıya geleceksiniz ben utanırım şahsen başka doktora yaptır derim ben

ben yaptıramazdım canım.Zaten utangaçlığımdan normal doğum bile yapmadım

Tabi görüyor görmezmi.aslınsa çok doğal bir olay sonuçta o bir doktor etik olarak normal olsada ben çekinirdim ve başka bir doktara doğum yaptırırdım.

cok mu acık yazıyorum ne....

tam 30 sene sakladım kendimi.. dogumda anadan dogma yatırdılar ve kamerayı ceken doktor sansurlerım mrk etme dedi. ve icerde bır suru insan vardı..

allaım yok ben yaptıramam sanırım.. gercı ılk yatırdıklarında karnımdan ben ayıp bısey görmuyordum ama odadakı temızlıkcıler bıle göruyor seni..

baska dr daha mantıklı be cici annem.. allahım kolay dogumlar nasıp eder insallah.

Elbette görülüyor zaten ameliyat başlamadan o bölgeyi karnınızın altından yaklaşık dizlerine
kadar bir alanı dezenfekte eden bir ilaç sürülüyor. Bu şekilde görür yine görülür yani.
Bende yerinizde olsam; başka bir dr tercih ederdim.
Sizin sorunuz okuyunca aklama geldi; kızımın gebeliğinde bütün
kontrollerimi yapan ve sezeryanımı yapan dr çocuğu benim oğlumla aynı sınıftaydı ve okullar açılınca
hiç veli toplantılarına katılmak istemez, eşimi yönlerndirdim. Bu beni çok rahatsız ediyordu çünkü.

bende ameliyathanede çook çook utanmıştım herkes orda ve anadan doğma çığlak içimden Allah'ım bir an önce bayılsamda daha fazla rezil olmiyim derdim

çevremde bazı bayanlara soruyorum kesinlikle ona yaptır diyorlar. Ben bunu duyunca acaba benmi fazla hassas düşünüyorum diyordum ama gördümki sizlerde benimle hemfikirsiniz.. galiba çevremde bana "ona yaptır" diyenler de iş başa düşse yaptıramazlardı heralde kayınlarına.. peki eltinize yaptırırmıydınız birde böyle sorayım. eşide doktor çünkü..

şimdi kızlar bir ameliyathane çalışanı olarak size yazmak istedim.akşama kadar okadar çok hasta alıyoruzki inanın artık biz oraların açıldıgının bile farkına varmıyoruz okadar rutin bi olay haline gelmişki bizler için.bu konuda rahat olmamanız dilegiyle...

ikinci olarakta canım senin soruna gelince ben 1.dereceden akrabalar birbirlerininin ameliyatına giremiyorlar diye biliyorum ama bu senin durumunu kapsarmı tam bilemiycem.

Son düzenleme:
benimkini görmedi hemşireler hazırladı beni sadece kesilecekk yer açıktaydı dier yerler kapalıy yani
sadece kalın çizgi halinde açıktı o kadar ama ben olsam yaptırmam yine de ne olur ne olmaz benim doktorumda
zaten kadındı herkes bayandı bizde o yüzden hiçbir sorun olmadı

ama doktor önceden gelip çatı muayenesi yaptı dier ayrıntıları sonda ve lavman hemşireler yaptı

canım yaptırma o bi doktor olarak görecektir olayı, senide hastası hiç umursamayacaktır ama sen onu her gördüğünde aklına getirirsin utanırsın,ben olsam yaptırmazdım.

insan haliyle utanıyor fakat yapacak başka bir şey yok doğum çok normal bir olay zaten doktorlar hergün doğum yaptırdıkları için çok sıradan geliyor onlara utanıp sıkılmana gerek yok ama tanımadığın bi doktora gitmen daha iyi olur bence şayet ben öyle yaptım

Sen rahatsız olacaksan tabiki yaptırma.Fakat sana onlardan teklif gelmedimi doğum konusunda?Ya da başka doktora yaptırırsan tepkileri ne olur?Sonuçta 1.dereca akrabasınız.Bu özel gününüzde onlarda elbette yanınızda olacaklardır.

ayy ne kötüydü ya cıbıl cıbıl yatırdılar etrafta bi ton insan, ne yaptıklarını da anlamadım
bişeylerle uğraşıp duruyolardı, dr hariç herkes gördü, öyle olduğunu hiç bilmiyordum ben
dr üstüm örtülünce gelmişti benim
belki rica etsen öyle gelir, sezeryansa çatı muayenesi olman da gerekmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…