sezaryen mi vajinal doğum mu?

rnya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
1
0
28
merhaba. 27 haftalık hamileyim doktoruma daha söylemedim ama sezaryen olmak istiyorum. vajinal doğumdan korktuğumdan değil yaşayacağım sancıları düşünmüyorum. tek istediğim bebeğimin sağlıklı doğması. görevim nedeniyle küçük bir şehirdeyim ve burdaki hastane fazla gelişmiş değil. doğumhaneye gittim ebeler yaş olarak benden küçük ve hepsinin ilk görev yeri. açıkçası endişeleniyorum. risk nedeniyle memleketime de gidemiyorum. siz olsanız ne yapardınız?

merhaba. 27 haftalık hamileyim doktoruma daha söylemedim ama sezaryen olmak istiyorum. vajinal doğumdan korktuğumdan değil yaşayacağım sancıları düşünmüyorum. tek istediğim bebeğimin sağlıklı doğması. görevim nedeniyle küçük bir şehirdeyim ve burdaki hastane fazla gelişmiş değil. doğumhaneye gittim ebeler yaş olarak benden küçük ve hepsinin ilk görev yeri. açıkçası endişeleniyorum. risk nedeniyle memleketime de gidemiyorum. siz olsanız ne yapardınız?
Aileninizin yanına gitme şansınız yok mu. Ben 2 kere normal doğum yaptım. 3. mecburi sezeryan oldu son dakika. Ama o sezeryanı olacağına 2 kere normal doğum yapmayı tercih ederdim. Bilmiyorum ben çok çektim ağrı sızı olarak. 1 aya yakında sırt ağrısı çektim.
Belki normal doğumda gayet güzel ilerleyecek durumunuz. Zaten doğuma yakın çatı muayenesi yapacak doktorunuz. Bir sıkıntı yoksa normal doğumu önerir.
Kolaylıkla atlatırsınız inşallah