Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değil ama ablamın 6 aylık bebeği ölü doğdu 6 ay beklerseniz iyi olur dedi doktoru ablam yanlış korunmayla 3 ay sonra yeğenime hamile kaldı şu an çok şükür 8 yaşında bi kızı var doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin Allah en doğru zamanda nasip edecektir inanınMerhaba ölü doğum yapıp sezeryan olan ve kısa süre sonra hamile kalanlar var mı var ise biraz hikayenizi anlatıp umut olabilir misiniz süreçleriniz nasıl ilerledi
MaşaAllah Allah bağışlasın, amin çok teşekkür ederimBen değil ama ablamın 6 aylık bebeği ölü doğdu 6 ay beklerseniz iyi olur dedi doktoru ablam yanlış korunmayla 3 ay sonra yeğenime hamile kaldı şu an çok şükür 8 yaşında bi kızı var doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin Allah en doğru zamanda nasip edecektir inanın![]()
Bende 21 şubatta doğum için gittiğimde bebeğimin öldüğünü öğrendim sezeryan ile ölü doğum yaptım doktor bana da 6 ay dediMerhaba ölü doğum yapıp sezeryan olan ve kısa süre sonra hamile kalanlar var mı var ise biraz hikayenizi anlatıp umut olabilir misiniz süreçleriniz nasıl ilerledi
Rabb im size de bana da sabır versin tekrar hayırlar sağlıklar ile evlatlar nasip eylesinBende 21 şubatta doğum için gittiğimde bebeğimin öldüğünü öğrendim sezeryan ile ölü doğum yaptım doktor bana da 6 ay dedi
Allah razı olsun aminRabb im size de bana da sabır versin tekrar hayırlar sağlıklar ile evlatlar nasip eylesin
Başınız sağolsun sizin bebeğiniz niye vefat etti benim de ocakta vefat etti 7 aylıkkenAllah razı olsun amin![]()
Başınız sağolsun çok zor bir durum her gün ağlıyorum bende her bebek gördüğümde zor tutuyorum kendimi gerçekten bazı acılar dünyada hiç bir kelimenin dindiremeyeceği kadar büyük hiç kucağımıza almadan vedalaşma duygusu çok üzüyor beniBen de dekolman sebebiyle ölü doğum yaptım. 16 gün oldu sezeryan olalıbana da doktor 6 ay korunmamı söyledi. İnsan bir an önce tekrar olsun istiyor ama sabredeceğiz inşallah biz de sağlıklı bebişler alacağız kucağımıza bizim de sınavımız buymuş
Aynı acıyı yaşıyoruz ama emin olun kucağımıza alsak kokusunu bilsek daha zor olurdu, yan odamdaki kadın 40 haftalık doğum yaptı ve bebeği 1 hafta yaşamış, düşünün bu annenin acısını öptü kokladı sevdi yüzünü gördü ve bebeğini kaybetti. Bizden daha çok acı yaşadığına eminim allahım bir şekilde sabrını verecek, siz de kendinizi telkin edin sürekli. İnsan sürekli konuşacak birini arıyor dilerseniz konuşabilirizBaşınız sağolsun çok zor bir durum her gün ağlıyorum bende her bebek gördüğümde zor tutuyorum kendimi gerçekten bazı acılar dünyada hiç bir kelimenin dindiremeyeceği kadar büyük hiç kucağımıza almadan vedalaşma duygusu çok üzüyor beni
İnanın öyle yapıyorum Allaha daha çok yaklaştım bu süreçte belki de böyle olması gerekiyordu diyorum olanda hayır vardır elbette ama o süreç çok zordu hala çok zor diğer gebelikte de aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum kimisinde tekrarlanıyormuş su toplanması ondan tüm endişelerim olur tabi ki konuşalım sizde isterseniz birbirimize iyi geliriz belkiAynı acıyı yaşıyoruz ama emin olun kucağımıza alsak kokusunu bilsek daha zor olurdu, yan odamdaki kadın 40 haftalık doğum yaptı ve bebeği 1 hafta yaşamış, düşünün bu annenin acısını öptü kokladı sevdi yüzünü gördü ve bebeğini kaybetti. Bizden daha çok acı yaşadığına eminim allahım bir şekilde sabrını verecek, siz de kendinizi telkin edin sürekli. İnsan sürekli konuşacak birini arıyor dilerseniz konuşabiliriz
benimde 5. ay bitti ölü doğum yaptım iç yaralarım iyileşmesi 6 ay tamamen iyileşiyormuş adetim bile düzene girmedi sizin yada yaşayanların girdi mi düzenli her ay oluyor musunuzMerhaba ölü doğum yapıp sezeryan olan ve kısa süre sonra hamile kalanlar var mı var ise biraz hikayenizi anlatıp umut olabilir misiniz süreçleriniz nasıl ilerledi
Özelden mesaj attım sizeİnanın öyle yapıyorum Allaha daha çok yaklaştım bu süreçte belki de böyle olması gerekiyordu diyorum olanda hayır vardır elbette ama o süreç çok zordu hala çok zor diğer gebelikte de aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum kimisinde tekrarlanıyormuş su toplanması ondan tüm endişelerim olur tabi ki konuşalım sizde isterseniz birbirimize iyi geliriz belki
Doktorunuza kontrole gidiyor musunuz?benimde 5. ay bitti ölü doğum yaptım iç yaralarım iyileşmesi 6 ay tamamen iyileşiyormuş adetim bile düzene girmedi sizin yada yaşayanların girdi mi düzenli her
gittim 64 gün sonra patoloji sonucunu almaya gittiğimde bir sorun yok dedi daha sonra 1 geçti yine gittim yine problem yok dedi ama bu düzensizlik adet zamanı kahverengi lekelenme adet zamanı süresi baya geçmesi başıma ilk kez geliyor kızımı doğurduktan sonra hiç başıma böyle bir şey gelmedi olan varsa yada düzene ne zaman girdi bnde merak ediyorumDoktorunuza kontrole gidiyor musunuz?
Başka bir doktora daha görünün isterseniz ilacı falan vs bi çözümü vardır muhakkak. Doktorunuz bunun normal olduğunu mu söylüyor? Benim 40 ım çıkmadı henüz adet olmadığım için bilgim yokgittim 64 gün sonra patoloji sonucunu almaya gittiğimde bir sorun yok dedi daha sonra 1 geçti yine gittim yine problem yok dedi ama bu düzensizlik adet zamanı kahverengi lekelenme adet zamanı süresi baya geçmesi başıma ilk kez geliyor kızımı doğurduktan sonra hiç başıma böyle bir şey gelmedi olan varsa yada düzene ne zaman girdi bnde merak ediyorum
salı gününe randevu aldım benim gibi durum yaşayan var mı merak ediyorum başınız sağolsun bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz umarım Allah yeniden Sağlıcakla anne olmayı nasip eder kucağımızı acılarımızı unutturacak güzel günleri nasip ederBaşka bir doktora daha görünün isterseniz ilacı falan vs bi çözümü vardır muhakkak. Doktorunuz bunun normal olduğunu mu söylüyor? Benim 40 ım çıkmadı henüz adet olmadığım için bilgim yok
Benim 30 dan sonra kanamam durdu 25 gün sonra adet kanamam geldi bana adet değildir kırkın daha çıkmadı dediler ama ben kendi vücudumu biliyorum adet olduğunu düşünüyorum daha 2. Adet tarihim gelmedi ama yaşadığınız durumda normal bir arkadaşım da 6 ay boyunca regl olmamıştısalı gününe randevu aldım benim gibi durum yaşayan var mı merak ediyorum başınız sağolsun bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz umarım Allah yeniden Sağlıcakla anne olmayı nasip eder kucağımızı acılarımızı unutturacak güzel günleri nasip eder
Sağolun sizin de başınız sağolsunsalı gününe randevu aldım benim gibi durum yaşayan var mı merak ediyorum başınız sağolsun bu arada aynı kaderi paylaşıyoruz umarım Allah yeniden Sağlıcakla anne olmayı nasip eder kucağımızı acılarımızı unutturacak güzel günleri nasip eder