• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen düğüm yerinde sertlik

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
79
28
26
merhabalar ben 10 gün önce sezaryen doğum yaptım dikişlerim eriyen ipmiş dün sağ tarafımda dikişin altında sertlik farkettim sanki kemik gibi elime geldi resmen doktora yazdım Düğüm ağrısıdır normal sorun yok dedi ben kadına sertlik diyorum o bana ağrı diyor başına gelen var mı acaba? Tüm dikiş boyu değil sadece sağ tarafımda

merhabalar ben 10 gün önce sezaryen doğum yaptım dikişlerim eriyen ipmiş dün sağ tarafımda dikişin altında sertlik farkettim sanki kemik gibi elime geldi resmen doktora yazdım Düğüm ağrısıdır normal sorun yok dedi ben kadına sertlik diyorum o bana ağrı diyor başına gelen var mı acaba? Tüm dikiş boyu değil sadece sağ tarafımda
Daha çok yenisiniz belkide o yüzden serttir. İyileşme dönemindesiniz henüz

Benim 45 gün oldu hala hiç dokunamıyorum nasıl dokundunuz 10. Gün kontrol oluyor doktorunuz çağırmadımı

Bende de öyle canım 7 sene oldu doğum yapalı hâlâ sağ tarafım sert ağrım sızım da yok

Back