• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezaryan

narin84narin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
2
0
36
İzmir
:nazar: Merhaba! Ben 25 haftalık hamileyim ve artık yavaş yavaş soru işaretleri oluşuyor kafamda. Dr Ahmet Kılyar a gidiyoruz bebişimle ama çok emin değilim. Karataş Hastahanesinde yapacak doğumu ama ben sezeryan yapacak diye öyle korkuyorum ki. Herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan korkuyorum ve sanırsam Ahmet bey de genelde sezeryan yapıyor. Ahmet Kılyar da normal doğum yapan varsa lütfen beni biraz rahatlatır mı? sezeryanda ısrarcı mı? Kendim konuşacağım ama önce sizin fikrinizi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

:nazar: Merhaba! Ben 25 haftalık hamileyim ve artık yavaş yavaş soru işaretleri oluşuyor kafamda. Dr Ahmet Kılyar a gidiyoruz bebişimle ama çok emin değilim. Karataş Hastahanesinde yapacak doğumu ama ben sezeryan yapacak diye öyle korkuyorum ki. Herkes normal doğumdan korkar ben sezeryandan korkuyorum ve sanırsam Ahmet bey de genelde sezeryan yapıyor. Ahmet Kılyar da normal doğum yapan varsa lütfen beni biraz rahatlatır mı? sezeryanda ısrarcı mı? Kendim konuşacağım ama önce sizin fikrinizi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

narin ben 2008 yılında ahmet bey beni kocamanda sezeryanla doğum yaptırmıştı.çok memnun klmıştım ama şimdi tekrar üç aylık hamileyim şimdiyse karataşta yaptırıcakmış ama bende emin değilim ikinci doğumumu ona yaptırmakta.hayat hastanesinde yalçın beye gittim çok güzel ilgileniyor ya yalçın beye gidicen yada ahmet beye bende kararsızım.. :(

Benim doğumumu farklı bir Dr gerçekleştirdi ama sezaryan gercekten çok çok kolay...İnan hicbir şey anlamıyorsun..dogum sonrası kendine birazcık dikkat edersen problem çıkmaz..

sen normal dogum ıstıyosan vede buna bır engel yoksa drun sezeryan dıye tutturacagını hıc sanmıyorum bukadar bu drları büyütmeyın kafanzıda sezeryan yanlsıı degıl drlar bence sezeryan yapacaksanda cok korkma odakr büyütülcek bırsey degıl ahmet beyde benım arkdas dogum yaptı cok memnundu sezeryan yaptı akratasta ama kendı ıstegıydı sezeryan hayat hastanesı karatasa göre cok alt kalıte bır hastane bence karatas daha ıı

Bu Doktor Nerede İstanbul'da mı..
Bana da Bilgilerini Verin..
Normalden Korkuyorum Bende..:17::14::14:

dr ahmet kılyar izmir de. önce konak doğumdaydı ama şimdi kartaş hastrahanesi ile anlaşmış. istersen muayenehanesinin tel numarası 0 232 464 68 78

kızlar bende Ahmet Kılyara gidiyorum 15 haftalık gebeyim şimdilik memnunum banada sezeryan dedi ben korkmuyorum uyuyosun ve birşey duymuyosun bir kaç operasyon geçirdim bişey duymadım korkmayın bence:45:

Back