sezaryan olanlar gobekler ne alemde

benim 2,5 aylık oldu doğum öncesi kiloma düştüm göbekte kalmadı ama özellikle kalçayı sıkılaştırmam lazım bende spor yapmak istiyorum ama dikişlere zararı olur diye yapmıyordum yapan arkadaşlar varmış en azından evde bir kaç hareketle başlamak lazım

Bende 2 ay oldu doğum yapalı. 21 kilo aldım. 10 u gitti 11 i duruyo. Göbekse görenleri doğum ne zaman diye sordurtacak kadar çok. 5 aylık gibi. Korsede hiç takmadım.. Bende depresyona gircem valla. Sütüm de çok az. Şöyle şakır şakır olsa azcık ucundan boğazımı kıscam ama minik kontesime kıyamıyorum. Ayrıca hala hastalanmış değilim. Olsam onunda faydası olur aslında. Şişlik gider en azından. Sinir oluyorum yaaaa..

kızlar çok acelecisiniz.öyle bir iki ayda eski halinize dönemessinizki...
ben tam bir yılda eski kiloma döndüm birdenbire zayıflamak normal değilki.
doğumdan sonraki ilk aylarda sanki 6 aylık hamileymiş gibi
görünüyor insan emzirdikçe göbeğin iniyor.
stres sütün gelmesini engelliyor bol bol sıvı al ve sıcak çorba iç
anneliğin tadını çıkarmaya bak .
her şeyde olduğu gibi anneliğinde bir bedeli var...

canımcım sezeryanlılarda spor sadece yüzme yürüyüş şeklinde olmalı eğer jimnastik hareketlerindense kastettiğin 6 aydan önce sakıncalı.dikiş yerlerinde fıtığa neden olur sonra.
bu arada bende dogum öncesi kiloma 2 kilo kaldı göbiş var biraz ama benim bağırsak düzenim bozuk oda şişkinlik yapıyo biraz

Son düzenleme:
ben tam 1 yılda toparladım kendimi
kilo verdim dikiş yerim düzeldi
göbiş çok az kaldı
1,5 yıl oldu doğum yapalı
ben hiç bişeyi dert etmiyorum ne çatlakları ne dikişimi
dikiş zaten çok aşağıda ve ip ince belli belirsiz bir çizgi
dr bana siprey vermişti iz kalmasın diye işe yaradı.
neyse benim derdim göğüslerimin aşııırııı bozulması
nefret ediyorum çok sevdiğim memişlerimi şimdi hiiç sevmiyorum
şekli mekli kaydı sarktı iğğğrenç
eşimden utanıtom valla
2. doğumda sonra estetik yaptıracam valla pikolojim bozuldu ay

Kizlar Ben 2 Buçuk Ay önce Sezeryan Doğum Yaptim, 18 Kilo Almiştim, şimdi 3 Kilo Kaldi Rejim Yapmiyorum Sadece Emziri Yorum, Göbeğim De Gitti, Ama Daha Büyük Bi Problemim Var Hem Adet Olamiyorum, Hem De Hamilelikte Yüzümde Oluşan Lekeler Halen Duruyor. Bi çözüm öneriniz Var Mi? öpüldünüz

Yıldızcım emzirdiğin sürece adet görmemen normaldir. Lekelerde 6-8.aylarda kayboluyormuş.. Geçmezse kimyasal peling deniyebilirsin..Ama genelde kayboluyor..

canım aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 18 haziranda 2 ay olacak halen kocaman bir göbüşüm var görenler yinemi hamilesin diyolar hatta doğum yaptığımı bilmeyenler doğum nezaman dyor bunalıma girdim diyet yapamıyorum çünkü emziriyorum bi hastalansam bakalım inecekmi biraz merak ediyorum...ben 13 kilo aldım hamileyken ama kilolu hamile kalmıştım bakalım nasıl vericem bu kiloları..tartıda 55kg görsem göbek atıcak durumdayımsenağlama

arkadaşlar ben doğum yapalı 2 sene oldu çok kilo almıştım 28 kilo 25 i gitti sadece 3 kilo kaldı ama göbek maalesef var onu yokedemedim kilolar gidiyor ama gerisi zor yeni doğum yapacak olanlara tavsiyem sezeryandan 4-5 gün sonra pamuklu kendi bedeninizden bir küçük beden tayt giyin çok faydası oluyor hiç yoktan göbeğiniz sarkmıyor

kızlar işe yararrmı bilmiyorum ama gece yatarken yüzüstü yatın birde göbeğinizin altına yumuşak bir yastık koy dediler bana ne olur bilmiyorum inşallah faydası olur
Yüzüstü yatmayı öyle çok özledimki ama sütler AKIYO:) ben eski kiloma döndüm ama göbek hala var nasıl oluyosa bi fikri olan varmı

hanımlar acele etmeyin herşey yavaş yavaş düzelir...bende sezeryan oldum ama ben doğumdan 2gün sonra normal halime döndüm...ayrıca hiç çatlağımda olmadı...bence bunlar birazda genlerle alakalı diye düşünüyorum...yani soyunuzdaki insanların yapılarınada bağlı....herkesin beden yapısı cildi farklıdır...kendinizi bu kadar yıpratmayın...ayrıca bende kızım 9 aylıkken adet oldum....

göbek biraz bende de var 1 sene içerisinde gider diye duydum ama fazla olmadığı için dert etmiyorum...
zaten çok kilo almamaıştım hamilelikte bir de normalde zayıfım kötü görünmüyor şimdilik...

DOGUMDAN SONRA DA YÜZÜSTÜ YATAMICAZ MI ANAAA BEN DE SABIRSIZLIKLA BEKLİYOM HAMİLELİK BOYUNCA YÜZÜSTÜ YATMADIM DİYE UYKUYA DOYMUYOM AMAAA NEDENNN:çok üzgünüm:

yatarsın ama hem acır hemde yatak göl olur:) bende cok özledim şimdi yavas yavas basladım ama yinede olmuyo

hastaneden çıktığımda hala hamile gbiydim.kocaman bir göbek.şimdi iyi sayılır.65 kiloya göre göbeğim çok küçük.ben heryerinden kilo alan biriyim.belkide oyüzden göbeğin büyük değil.

benimde göbek pek kalmadı hastane çıkışı moral iyi olması için anneme bak göbeğim hiç kalmadı dediğimde ne demesinler yaa yaa karpuz göbek oldun çıktın demişlerdi ama şimdi gösterdiğimde bişiycik kalmamış dediler ama birazdaha var emzirdikçe zayıflayarak veririm inşallah

doğuma giderken şöyle 36 beden penyeden çok şık bir kaprili pijama almıştım. Allahtan elastik yapısı yüzünden içine girebildim. nerden bileyim doğum nezaman diye soracağım kadının benimle aynı zamanda doğum yaptığını.. kendimi göremiyordum ki üstekik ağrıdan kıvranırken kendiminde aslında öyle kocaman göbekle yatakta olduğumu düşünmemiştim. ayağa kalktığımda herşeyi anladım.. artık 38 beden olmuştum. neyseki çok kötü değil ama göbeğim tam 11 ay olmasına rağmen inmedi. zamanla iner diye düşünüyorum kime baktıysam inmiş. sadece 5 kilo kaldı doğumdan sonra sanırım veririm yinede kısmet Allah başka dert vermesin.

arkadaşlar ben de 5.5 ay önce doğum yaptım sezaryen ile,tabiki 22 kilo almıştım ikiz gebelik dolayısıyla ve 16 kilo verebildim-daha 6 fazlam var...henüz diyete başlamadım,spor da yapmıyorum...bakalım nasıl gidecek bu fazlalık,göbek de var azıcık...allah yardımcımız olsun...

kızlar bugun ıtıbarıyle 38 bedene gerı donmus bulunmaktayım hamılelıgımden 8 ay once aldıım pantolonuma gırmıs bulunmaktayım tamı tamına hamılelıgım boyunca 29 kg aldm veeee sadece 7 sı kaldı gobegımde baya ındı sabahları hele yok gıbı bence goegınızı sorun yapmayın ben kafama cok takıyordum artık boskoydum takmıyorum ve yok gıbı bısey oldu gobegım sporaadda baslıycam ve kalan 7 kıloyuda verıcem bu arada dogum yapalı 4,5 ay oldu :dance:

arkadaslar bu basligi ben acmistim hani o et parcasindan igreniyorum diye 1hafta sonra 2 aylik olucam dogum yapali daha en az 11kilom var verilcek emzirdikce gr gr gidiyor gobege gelince hamilelikten once karnim yoktu dogumdan sonra agliycaktim zaten bundan 9 gun once dr gittim kontrole gobegimi gordu cok iyi dedi ama ben tabi ilk hali icin ugrasiyorum ya bana yetmiyor kadin dedi vucudun su tutmus emzirmene devam et ve ananas ye aksam 6 7den sonra sut disinda ve ananas disinda birsey yeme dedi esime 1kasa aldirdim inanin 1 haftada cok fark oldu ananas ise yaradi sutumude arttirdi gobegim cok degisti sarkarak degil geri cekilerek kuculuyor ayrica ananasta c vitamini ve kalsiyum var kizima gaz yapmadan c vitaminide vermis oluyorum sutten fazla kalsiyum var ve odem sokucu selulitlerim bile azaldi sanki lezzetlide hele light yogurtla karistirin dondurma gibi oluyor deneyin kizlar ben sonuc aldim daha 2 adet var mutfakta yilmadan devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…