canim merak etme henuz bir ayliksin ben uc ay oldu dogum yapali indi indide birazzz ama ici bosalmis bolan gibi offf. bence korse ice yaramiyor hersine karin kaslarini tenbelllestiyor...bide ic dikislere cok tehlikeli dikkatli olun guzel gorunme umuduyla sakin sagliginizla oynamayin.spor yapin okadar..canim bu arada allah bebeyini saglicakla buyutmeni nasip eder insallah
Kizlar Ben 2 Buçuk Ay önce Sezeryan Doğum Yaptim, 18 Kilo Almiştim, şimdi 3 Kilo Kaldi Rejim Yapmiyorum Sadece Emziri Yorum, Göbeğim De Gitti, Ama Daha Büyük Bi Problemim Var Hem Adet Olamiyorum, Hem De Hamilelikte Yüzümde Oluşan Lekeler Halen Duruyor. Bi çözüm öneriniz Var Mi? öpüldünüz
Bende 2 ay oldu doğum yapalı. 21 kilo aldım. 10 u gitti 11 i duruyo. Göbekse görenleri doğum ne zaman diye sordurtacak kadar çok. 5 aylık gibi. Korsede hiç takmadım.. Bende depresyona gircem valla. Sütüm de çok az. Şöyle şakır şakır olsa azcık ucundan boğazımı kıscam ama minik kontesime kıyamıyorum. Ayrıca hala hastalanmış değilim. Olsam onunda faydası olur aslında. Şişlik gider en azından. Sinir oluyorum yaaaa..
Yüzüstü yatmayı öyle çok özledimki ama sütler AKIYO:) ben eski kiloma döndüm ama göbek hala var nasıl oluyosa bi fikri olan varmıkızlar işe yararrmı bilmiyorum ama gece yatarken yüzüstü yatın birde göbeğinizin altına yumuşak bir yastık koy dediler bana ne olur bilmiyorum inşallah faydası olur
DOGUMDAN SONRA DA YÜZÜSTÜ YATAMICAZ MI ANAAA BEN DE SABIRSIZLIKLA BEKLİYOM HAMİLELİK BOYUNCA YÜZÜSTÜ YATMADIM DİYE UYKUYA DOYMUYOM AMAAA NEDENNN:çok üzgünüm: