sezaryan olanlar gobekler ne alemde

canım bu et sarkması bendede var dıkısın ustunde et parcası gıbı ozellıklede dar esofman gıyınce kotu duruyo onda azalma oldumu bende alıyım yıyım barı ne kadar yıyorsun gunde mesela solersen sevınırım

canım bu et sarkması bendede var dıkısın ustunde et parcası gıbı ozellıklede dar esofman gıyınce kotu duruyo onda azalma oldumu bende alıyım yıyım barı ne kadar yıyorsun gunde mesela solersen sevınırım

o igrenc sarkmadan kurtuldum zaten kilo zamanla vericem bayagi gozle gorulur o et parcasi geri cekildi nasil igrenc hissediyordum 1 ananasi ortadan bol 1.gun ilk yarimi ye 2. gun digerini yarimi dogra koy dolaba canin birsey yemek istedikce ananasi gun icinde ye sana tavsiyem aksam yemegini erken yiyorsun ya saat gece 10-11 gibi cok acikiyorsun tuzak saat iste o zamanda ye hem nefsini koreltiyor hem ise yariyor kabizligin varsa da iyi geliyor dene arkadasim moralim duzeldi resmen :teytey:

o igrenc sarkmadan kurtuldum zaten kilo zamanla vericem bayagi gozle gorulur o et parcasi geri cekildi nasil igrenc hissediyordum 1 ananasi ortadan bol 1.gun ilk yarimi ye 2. gun digerini yarimi dogra koy dolaba canin birsey yemek istedikce ananasi gun icinde ye sana tavsiyem aksam yemegini erken yiyorsun ya saat gece 10-11 gibi cok acikiyorsun tuzak saat iste o zamanda ye hem nefsini koreltiyor hem ise yariyor kabizligin varsa da iyi geliyor dene arkadasim moralim duzeldi resmen :teytey:

harikasınnn canım yaa bende ıgrenıyorum o etden bende alıyım bugun kılerden bekle 36 beden ben gelıyorum ehhehehe:dance:

bende eski bir sezeryanlı olarak 2 sene öncesi.ben 13 kilo aldım hamilelikte.1. aydan itibaren 8 kilo verdim.korsenin çokkk faydası var.ben 6 ay sadece banyolarda çıkardım.günde bir kere duştan önce kille karnına masaj yap.hem orda toplanan yağları dagıtıyor hemde sellülitü engelliyor.ben kendimcen biliyorum:))

meraba kızlar ben doğum yapalı 10 ay oldu sayılır.ama benim de hala o et parçası srkık durumdave de istediğim gibi hızlı kilo veremedim.hala 66- 67 kiloyum.yaza kadar forma girerim diyr düşünmüştüm ama nafile
karnımı içe çekerek durmaktan sıkıldım.göbeğim 6-7 aylık gibi.55 kiloy inmem lazım .çıldırcam
vallahi.

Doğum yapalı 2 ay oldu ve ben göbeğimden nefret ediyorum hala hamile gibi görünüyorum. Hamileleiğim boyunca 15 kilo aldım şu an 6 kilosu hala üzerimde ve veremiyorum bir türlü :KK43:(

gercekten deneyin su ananasi kizlar vallahi daralma su atma basladi bende boyum 172 kilom 65le hamile kaldim 1gr fazlaligim yoktu hamile kaldim profilime bakin gorursunuz dogumdan 1onceki gun cekilmis fotomu artik son 2ay tartilmadim bile kac oldum bilmiyorum daha 40 icinde 80 lerdeydim gr gr veriyordum ananastan beri gr degil kilo olarak veriyorum 75e dustum ananas ve saat 7den sonra yememe sayesinde ama sut et sebze meyve yiyorum ama 7ye kadar sonrada kestigim ananasi yiyorum ustelik benim sezaryandan sonra kabizlik sorunum oldu 2lt su ictigim halde sanirim kilo vermemi buda yavaslatti ama su 5 kilo su gibi gitti o et parcasi geldigi yere girmeye basladi dusunsenize kilo versek ne olucak o gobek kaldiktan sonra 2ay olmadi daha agustosta turkiyeye dugune gelicez daha 10 kilo var 40 gunde verilecek onumde hadi insallah veririm

bnde sezeryanla dogum yaptım.kızım 3.5 yasında şimdi. o şişlik bndede wardı hissizlik uyuşma:KK43: ama şimdi eser yok gecti zamana bırakın bayanlar.bn 54 kilo ile hamile kaldım we 74 le dogum yaptım:)): çok dimi))))) bn hemen verdim ilk basta 10 kilo gitti şimdi 52 kiloyum ve sezeryen göbegi falan kalmadı.bncer yeni olan anneler sabredin.bu arada bebeginizi anneli babalı büyütürsüünüz inş))))))sevgiler

X