Canım benim iki doğumumda sezeryan oldu. Biinci estetik dikişdi, kendimde gayretli idm o yüzden sorunumolmdı. İkinci doğumum riskli idi, Hatda kadın doğum beni ameliyat edemeyeceğini masada kalabilirsin dediler, tıpa gitdim ameliyatıma pr dr girdi, dikişlerim özel bir dikiş miş normal değil yani. Ameliyatdan sonra elbetde sancın oluyor fakat kendin gayret gösterirsen acı çekmekden korkarsan ayağa kalkmakda güçlük çekersin kendine psikolojik destek yaparak ben bunu yapabilirim diyerek kalkınmaya çalışacaksın böylelikle gazını daha rahat atar, iyileşirsin. 40 ım çıkana kadar devamlı dr kontrolum vardı benim, herşeyim gayet temiz gidiyor fakat dr um hala cinsel ilişkiyi yasaklıyor 40 ımdan 1,5 ay sonraya randevu verdi bir sürü tahlil istedi, duruma göre cevap verecek.1 doğumumda bunları yaşamamıştım ama bu riskli bir doğum yaptığım için heralde. Ben doğumdan çıktıkdan sonra ağzımda da kayma olmuştu şimdi düzeldi şükür. Ama sen korkma benimki özel bir durumdu, benim her yerimi ödem kaplamıştı ayrıca bronşit hastası idim.