ben de göçebeyim sizin gibi. istanbuldayız biz de ama bundan once malatyadaydım. malatyada 1 yıl kaldık ama benim memleketim oldu. çok seviyorum malatyayı ve özlemle anıyorum hep.şimdi istanbulda daçok mutluyum çünkü oğlum burda doğdu. istanbul çok güzel. istanbulun en güzel yerinde oturuyorum bence. umarım her gittiğim şehri çok severim. güzel kou olmuş canım. a.s.
ben de göçebeyim sizin gibi. istanbuldayız biz de ama bundan once malatyadaydım. malatyada 1 yıl kaldık ama benim memleketim oldu. çok seviyorum malatyayı ve özlemle anıyorum hep.şimdi istanbulda daçok mutluyum çünkü oğlum burda doğdu. istanbul çok güzel. istanbulun en güzel yerinde oturuyorum bence. umarım her gittiğim şehri çok severim. güzel kou olmuş canım. a.s.
bende geldım kızlar bende hersene bıyere tasınan bırısı olarak hem guzel hem zor .
tam bıyerde arkadaslık cevre edınıyosun sonra hop baska yere ayrıca ev tasımakta zor heryerde ıstedıgım gıbı ev bulmak or oluyo 8 senelık evlıyım 8 kere sehır degıstırdım belkıde ama napalım hersehırde bı dostum var buda guzel bende bıcok yer gezmek guzel ınsanın ufku genıslıyo...
bende aynı durumdayım kızlar,seyyar aile maceramız tokatta başladı meslek yüzünden istanbul diyarbakır diye sürüyor aralıktapsikolojim alt üst oldu Allah yardımcımız olsun kızlar.
evet arkadaşım kolay bir yaşam değil seçtiğimiz...ama bak en azından bir yavrun olmuş....benim henüz yok olmuyo daha doğrusu 8 aydır...( evde tek başına beklemek dahda zor Allahtan ben de öğretmenim okulda miniklerimle geçiriyorum....ama tatilde çok sıkıcı evde olmak....şuan istanbuldayım ama 2 yıl sonra bizde doğuya gidiyoruz...Hayırlısı olsun bakalım...Bu arada çocuğun sosyalleşmesi için okul iyii..okul yoksada... etrafta oturduğun yerde aynı yaşta çocuklarla bir grup kurmaya çalıış ..hem senin açındanda iyi olur annelerde bir araay gelirsiniz.....4 yaş anasınıfı için erken ama oyun grupları veya kreş ortamı daha iyi olur...öpüyurm kızınıda...