Seyyar Aile Kuranlar

Flowrs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
640
14
başlık için bu cümle geldi aklıma çünkü bende bu durumdayım bir aile kurdum ama görev icabı ordan oraya göç edeceğiz...daha yolun başındayım istanbuldan sonra doğuya gidiyoruz sonra batı sonra yine doğu......böyle bir hayat.....
eminim benim gibi birçok arkadaşta var buralarda....nerelere gittiniz neleri unutamadınız zorlukları veya güzel yanları ........paylaşımlarınız bekliyorum...sevgilera
.s.

ben de göçebeyim sizin gibi. istanbuldayız biz de ama bundan once malatyadaydım. malatyada 1 yıl kaldık ama benim memleketim oldu. çok seviyorum malatyayı ve özlemle anıyorum hep.şimdi istanbulda daçok mutluyum çünkü oğlum burda doğdu. istanbul çok güzel. istanbulun en güzel yerinde oturuyorum bence. umarım her gittiğim şehri çok severim. güzel kou olmuş canım. a.s.

teşekkürler arkadaşım umarım gittiğimiz yerlerde mutlu günler geçiririzz. güzel anılarla ayrılırız...yerimseniben

bu arada bende istanbulda güzel biryerde oturuyorum şanslıyız desene....ben tarabyadayım :)

evet canım tarabya çok güzel bir yer. denize sıfır. sahilde gezersin bol bol. biz leventteyiz deniz biraz uzakta kalıyo. ama sık sık gidiyoruz sarıyer istinye tarabyaya

bugün tatil evde bi başına oturuyorum çünkü okul dışında görüşeceğim hiç kimse yok istanbulda( ne kadar kötü bir durum....iyiki çalışıyorum yoksa kafayı yerdim...şimdi istanbuldayım doğuya gidince ailemden dahada uzaklaşınca ne yapacağım(

bebek yok mu canım? ben evde bebemle oyalanıyorum. benim de hiç arkadaşım yok. bu arada branş ne? bizden başka yazan yok buraya biz de muhabbet edelim bari :)

ingilizce. yeni mi evlendiniz. olur işalla ya denemeye devam:)

hayır canım 2 yıl olcak bu yaz...ama bebek için 4-5 aydır istiyooruz

hmm. gelmeyecek misin diye sorduğunda bebiş mi yoksa gelir gelir merak etme.

bende geldım kızlar bende hersene bıyere tasınan bırısı olarak hem guzel hem zor .
tam bıyerde arkadaslık cevre edınıyosun sonra hop baska yere ayrıca ev tasımakta zor heryerde ıstedıgım gıbı ev bulmak or oluyo 8 senelık evlıyım 8 kere sehır degıstırdım belkıde ama napalım hersehırde bı dostum var buda guzel bende bıcok yer gezmek guzel ınsanın ufku genıslıyo...

bende aynı durumdayım kızlar,seyyar aile maceramız tokatta başladı meslek yüzünden istanbul diyarbakır diye sürüyor aralıkta psikolojim alt üst oldu Allah yardımcımız olsun kızlar.

bende aynı durumdayım kızlar,seyyar aile maceramız tokatta başladı meslek yüzünden istanbul diyarbakır diye sürüyor aralıkta psikolojim alt üst oldu Allah yardımcımız olsun kızlar.

sağoolun arkadaşlar desenize daha ben yolun başındayım bunları yaşayacağım birbir:) napalım sevdik bikere o nerde biz orda

bende aynı dertteninm kızlar güzel yönlerini görmeye çalışmak en güzeli yoksa hayat yaşanmaz hale geliyoooo helede çocuk oluncaaaa urfadan tokatın bi dağköyüne geldikk tekbaşına yaşıyorum evli yok çocuğum 2 yaşından beri 4 duvar arasında büyüyo kendimden geçtim onu düşünüyom allah izinverirse 2 yıl bitirdik 4 yaşında kızım artık ilçeye gidiyoruz okula yazdırcam kızımı iyi yönü ne dersen köyde yaşamak

evet arkadaşım kolay bir yaşam değil seçtiğimiz...ama bak en azından bir yavrun olmuş....benim henüz yok olmuyo daha doğrusu 8 aydır...( evde tek başına beklemek dahda zor Allahtan ben de öğretmenim okulda miniklerimle geçiriyorum....ama tatilde çok sıkıcı evde olmak....şuan istanbuldayım ama 2 yıl sonra bizde doğuya gidiyoruz...Hayırlısı olsun bakalım...Bu arada çocuğun sosyalleşmesi için okul iyii..okul yoksada... etrafta oturduğun yerde aynı yaşta çocuklarla bir grup kurmaya çalıış ..hem senin açındanda iyi olur annelerde bir araay gelirsiniz.....4 yaş anasınıfı için erken ama oyun grupları veya kreş ortamı daha iyi olur...öpüyurm kızınıda...

olur inşallah çocuğun napalım kader ve sevmemiz sevmezsen eşini çekilir çile deil 1 haftadır anam ağladı ev taşıdım yalnız koca mecbur işi burakıp gelemiyo beni ve eşyaları buraktı gitti yalnız yaşamak kaderimiz anlıcan ayakta durmak zorundayız diğer kadınlara göre çoğu şey bizim sırtımızdayük çünkü düzenli yemeğin olmaz düzenli tatilin olmaz düzenli gezmen olmazzz hep kadın idare edecek yoksa çakilmez işte işinin olması iyi istan bulda tek maaşla geçinilmez evde kafayı ye dur artık kızımıda kreşe yazdırdım yaşıtlarıyla gitmesi daha iyi olacak 2 yıldır arkadaş yok kızım hep hayvanlarn yaptığı hareketleri yapıyo boğazını iple bağlıyo ben köpek oldum normal çocuk evcilik falan oynar bizimki birini görse hadi ben köpek olayım kedi olayım aman zorrr yaniiii anne olarak elimden geleni yapıyorum inşallah kreşte oyun oynamayı falan öğrenirr yoksa pisikolog yolları gözüküyo tabi ilçede hastanede varsa

bugün bir kez daha acaba ailemi sevdiğimmiydi die düşündüm....kız kardeşim annemin alt katına evlendi komşşunun oğluyla...tüm akrabalar birbirine yakın kayınvaldemlerde hepsi.........bu akşam iftarda beraberlerdi.....bi biz yoktuk.....acayip koymaya başladı bana......eşim yüzünden erken döndük o işe başladı...bense 1 aydır evde tek bunalıma girdim...komşu yok arkadaş yok okullarda kapalı herkes memleketinde...allahtan bu haffta başlayacak........zaten bebekte olmuyor(( yemin ederim bütün gündür boşansammı diye düşündüm......daha doğuya gitmedim eğer bir çocucuğumda olmazsa beni ne aşk bağlar ne sevgi ondan korkuyorum............ anlaycağınız bunalımdayım yine..........beni teselli edin nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…