- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi seyyah2806
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim cok begendim.. bende eskisehire gelin gidiyorum Mart ayinda. Nerden aldin mobilyani bana yardimci olurmusun cunku ben Izmirdeyim ve Eskisehire gidip gelemiyorum.. lutfenn yardimci ol..
canım ben cardin mobilyadan aldım herşeyimi. eskişehir markası zaten. ama burda başka mobılyacılara da bakabılırsın. yunusemre caddesi diye bi cadde var orda sıra sıra mobilya mağazaları vardır. daha uygun fiyatlı istersen tabakane diye biyer var orda da markasız ama hoş şeyler bulabilirsin. eskişehir çok güzeldir. mutlu olursun dilerim. yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım. zemuszemus
çok güzelmiş canım koltukların güle güle kullan iyi günlerde inşallah
biliyorum cok guzel oldugunu ben bayildim zaten gidip gordugumde.. heheh sagol canim.. soyledigin yerlere nisanlimi gonderirim.. benim gidip gorme gibi bi sansim olcagini zannetmiyorum pek fazla yaaaa.
ee interneten beğen ozman. aslında bi gün yetio biz öyle çok gezmedık yani. cardin in sitesine bak istersen ama yerınde görmen daha güzel emin ol çok farklı gelıo. bide bırsuru desen seçeneği sunuyorlar. mobilyada da öyle rengini mazlazemesını değiştiterebiliyorsun istedıgın gıbı üretiyorlar.