- 14 Ocak 2024
- 293
- -49
- 25
- Konu Sahibi Sedakaya61
AfkurBen oyumu bu hanımefendiden yana kullanıyorum. Şark kurnazlığı yapan kocası ve kendisi. Abi de de sorun vardır tamam ama kabul etmeseymiş eşi. Parayı alırken iyiymiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AfkurBen oyumu bu hanımefendiden yana kullanıyorum. Şark kurnazlığı yapan kocası ve kendisi. Abi de de sorun vardır tamam ama kabul etmeseymiş eşi. Parayı alırken iyiymiş.
Yeniden anlatacağım o zaman bakalım ne diyecenDeğil mi ya! Kendi kılığına bakmadan bir de kadına şeytan diyor. Ne çirkin insanlar var.
Gerçekten inanılmaz ya!...Değil mi ya! Kendi kılığına bakmadan bir de kadına şeytan diyor. Ne çirkin insanlar var.
Tabii anlatın bakalım.Yeniden anlatacağım o zaman bakalım ne diyecen
Bunu ilk defa Dilan Polat’tan duymuştum artık hiç sesini duyamıyoruz onun.
Valla ben derdimi anlatmak için girdim daha duymazsın emin olBunu ilk defa Dilan Polat’tan duymuştum artık hiç sesini duyamıyoruz onun.
Yarı tapulutapu kadının üzerineyse haberi olmadan nasıl satıyormuş orası da ayrı muaammaaa
Devamı okuyunca tıklayıp at Seda çatlatma
Canım ben veririm ama adam kendi dedi istemiyorum ne kadar verdiysem o kadar verin diye bende veriyorum işteTamam o zaman sokaktan geçen biri beğendiği evi başkasına satsın parayı cebine atıp gitsin. Kim kime kurnazlık yapmaya çalışıyor belirsiz.
Evin herhangi birinizde tapusu olduğuna emin misiniz? Tapu evliyken mi alındı? Yasal olarak alınıp satılabilen bir ev mi bu?
Para size verildiğinde 170 bine ne kadar dolar alınıyor hesaplayın güncel kurdan o miktarı hesaplayın geri ödeyin. Şubat kurunu göz önünde bulundurursak 280-300 civarı para vermek zorundasınız.
Yarı tapulu karısık işler bende bişey anlamadımDiyelimki kandırmak istedi,karısının adına olan tapuyu nasıl devredecekti ben o kısımdayım
Ne diyorsun dayıGerçekten inanılmaz ya!...
Evliyken aynenCanım ben veririm ama adam kendi dedi istemiyorum ne kadar verdiysem o kadar verin diye bende veriyorum işte
Sen füze tak uççankonu sahibi sanki yüksek ayküylü
Bakayım durSeda sen beni çıldırtmak mı istiyorsun abisinin mesajı belli ki uzun devamını oku ibaresine basıp devamını da paylaş başını okuduk sonu havada kaldı