• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyreklikten kurtuldum

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
selam arkadaşlar,
geçenlerde konu açmıştım lazer dolguyla ilgili..
bugün gidip yaptırdım. sonuçtan çok memnunum. inanmayabilirsiniz ama ağrısız ağrısız acısız oldu.çok korkmuştum ya kötü olursa diye ama boşa endişelenmişim.:62:
ön dişlerim arasında boşluk vardı. çok rahatsız ediyodu. gülemiyordum rahat rahat. ama artık düzeldi herşey.lazerli kompozit dolgu yapıldı. işte sonuç:52:
böyleydi
$Fotoğraf-00122.jpg
böyle oldu
$Snapshot_20110129.jpg $Snapshot_20110129_2.jpg

teşekkür ederim:29: sürekli sırıtan biri olarak, sırıtmalarımı kahkahaya çevirebilirim artık:9:

öncelikle hayırlı olsun çok güzel olmus=)
bu uygulama sadece ön dişlerde mi uygulanıyor?benim ön dişlerin yanlarındaki dişlerim ayrık.(ismi aklıma gelmedi,) onlarda beni rahatsız ediyor.o dişlerede uygulanıyorsa süper olur.birde fiyat hakkında bilgi verir misin?

Son düzenleme:
yaa gerçekten çok güzel olmuş nerde ve kaça yaptırdın öğrenebilirmiyim?
:16:

öncelikle hayırlı olsun çok güzel olmus=)
bu uygulama sadece ön dişlerde mi uygulanıyor?benim ön dişlerin yanlarındaki dişlerim ayrık.(ismi aklıma gelmedi,) onlarda beni rahatsız ediyor.o dişlerede uygulanıyorsa süper olur.birde fiyat hakkında bilgi verir misin?

teşekür ederim :)

denizlinin bir ilçesinde yaptırdım. 100 tl ye yaptılar. 15 dk içnde bitti iğne bile yapmadılar hiç acı çekmedim. hissetmedim bile.
echoo diğer dişlere de uygulanabilir mi bilmiyorum ama yapılabilinir herhalde.lazer yardımıyla yapıştırma yapılıyor çünkü. mantıklı geliyo bana:26:

Çok güzel olmuş canım, güle güle kullan. Benimde alt iki dişime yapıldı, iki dişim, diğer dişlerden geride duruyordu, onları lazerle doldurarak öne gelmiş oldu. Çok şükür çok memnunum. Yalnız çay, kahve, sigara tüketimine dikkat et canım, zamanla sararma yapabiliyormuş.

Çok güzel olmuş canım, güle güle kullan. Benimde alt iki dişime yapıldı, iki dişim, diğer dişlerden geride duruyordu, onları lazerle doldurarak öne gelmiş oldu. Çok şükür çok memnunum. Yalnız çay, kahve, sigara tüketimine dikkat et canım, zamanla sararma yapabiliyormuş.

öyle mi:26: teşekkür ederim bilgilendirdiğin için:kkk: sigara kullanmıyorum zaten. çay ve kahveyle de aram hiç yok. şanslıyım o yönden:27:

merhaba dişlerin güzel görünüyor güle güle kullan canım.benim merak ettiğim bu tam olarak nasıl bir uygulama acaba?yani boşlukları doldurma dişe yama yapma gibi bişeymi yoksa üstünü kaplama mı?bir diğer merak ettiğim fotoğrafta çok anlaşımamış ama dişe yama yapma gibi bir teknikse bu yakından bakıldığında fark edilmiyormu?ve tabi 100 lira derken toplam maliyetimi yoksa diş başına alınan paramı bu?aydınlatırsan sevinirim.tekrar iyi günlerde kullan sevgiler

merhaba dişlerin güzel görünüyor güle güle kullan canım.benim merak ettiğim bu tam olarak nasıl bir uygulama acaba?yani boşlukları doldurma dişe yama yapma gibi bişeymi yoksa üstünü kaplama mı?bir diğer merak ettiğim fotoğrafta çok anlaşımamış ama dişe yama yapma gibi bir teknikse bu yakından bakıldığında fark edilmiyormu?ve tabi 100 lira derken toplam maliyetimi yoksa diş başına alınan paramı bu?aydınlatırsan sevinirim.tekrar iyi günlerde kullan sevgiler

yorumunu yeni gördüm kusura bakma biraz geç oldu ama..

boşluklara yama yapılıyor lazerle.kesinlikle hiçbir şekilde belli olmuyor.o kadar doğal görünüyor ki. ben bile yapıldıktan sonra nerelerden yama yapıldığını anlayamadım.
100 tl toplam maliyeti. diş başına 50 tl almış oldu yani.
başka sorun varsa cevaplayabilirim.

yorumunu yeni gördüm kusura bakma biraz geç oldu ama..

boşluklara yama yapılıyor lazerle.kesinlikle hiçbir şekilde belli olmuyor.o kadar doğal görünüyor ki. ben bile yapıldıktan sonra nerelerden yama yapıldığını anlayamadım.
100 tl toplam maliyeti. diş başına 50 tl almış oldu yani.
başka sorun varsa cevaplayabilirim.

süpermiş o zaman:46: bende de biraz boşluk vardı acaba dişin şekli daha kare durmazmı o zaman?alttanda uzatabiliyorlarmı bu yöntemle?

süpermiş o zaman:46: bende de biraz boşluk vardı acaba dişin şekli daha kare durmazmı o zaman?alttanda uzatabiliyorlarmı bu yöntemle?

evet kare durabilir .:44: benim birazcık daha iri duruyor ama hiç belli olmuyo.. rahat rahat gülebiliyorum artık:8: alttan da uzatılabilir mantıken :44: ama o zaman yediklerine 2 kat dikkat etmek gerekir. çünkü benim sadece yanlardan yama yapıldı. doktor sert şeyler yeme dedi. elma bile ısıramıyorum korkudan:41:

hım anladım :44: haklısın kullanımı zor olur o zaman.hem düşündümde hem enini hem boyunu uzatırsan tavşan gibi dişler olur:1:en iyisi ya böyle kalsın yada seninki gibi ortadan düşünebilirim:7:

bende kenarları doldurtmanı tavsiye ederim. yoksa çok zor olur kullanmak..

acı olmuyo kesinlikle, hiç hissetmiyosun..

Merhaba canım benimde ön iki dişimde seyreklik sorunu var . Sen lazer ile dişlerini yaptırmıssın çok güzel olmuş hayırlı olsun . Bana ayrıntılı bilgi verir misin ? Kaç günde bitti , estetiği doğallığı nasıl ? Birde tabiki fiyatı nedir ? Ben Sakarya'da yaşıyorum , sen nerde yaptırdım . Yaptırdığın dişçi normal özelde muaynanesi olan dişçilerden mi yani her dişçi böyle estetik olarakta yapar mı ?

Back