Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seyrek ve cansız saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Roosvelt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
27
0
36
İzmir
Merhaba 5 yaşındaki kardeşimin saçları çok cansız ve seyrek kıvırcık olduğundan çok az görünüyor bide ince telli onun için ne yapabilirz bi fikri olan varmı bu konuda? kücükken makineye vurdurmuştuk ama jilet kullanmamıştık ( bide hiç bişi yemiyorrr yaaa. YARDIMM!!!!

bence bi kaç defa vurdurun kaztın yarar..
keşke benimkini vurdursalarmışş çok kızgınım anneme..
kuzeniminkini vurdurmuşlar saçları fırça gibi benimkiler seyrek.
bence 1 defayla olmaz bi kaç kez vurdurun en azından bişe kaybetmessiniz denemeye değer daha kücük nede olsa

Acaba Pskolojisini kötü etkiler mi ondan korkuyorum ?

bence etkilenebilir erkek olsa pek sorun olmazdı ama kız çocukları bırak kazıtmayı saçlarının erkek saçı gibi kesilmesinden de etkileniyor ayrıca şunu tavsiye edicem benimde saçlarım küçükken aynı böyleymiş annem ayda bir kere banyodan sonra saçlarımı uçlarından kesermiş ve şimdi çok gür saçlarım işe yarayacağını düşünüyorum ama çok da emin değilim çünkü kişinin bünyesi de önemli bir faktörmesela benim anneminde saçları çok gürmüş gençken sanırım ben biraz da ona çektim küçükken hiç saçım yoktu nerdeyse ama büyüyünce çok gürleşti

doğal yağları de deneyebilirsiniz zeytinyağı bedem yağı gibi ama bunların doğalını bulmaya özen gösterin daha küçük ne de olsa bir zararı olabilir

Bizim kız hiç bişi yemiyor çok mızmızz vitamin eksikliği olabilir mi acaba ondanmı seyrek?
Dermatolojiyemi gideyim yoksa dahileye mi? yada cocukla ilgili başka bişiye mi ?

Bizim kız hiç bişi yemiyor çok mızmızz vitamin eksikliği olabilir mi acaba ondanmı seyrek?
Dermatolojiyemi gideyim yoksa dahileye mi? yada cocukla ilgili başka bişiye mi ?

b12 ve çinko eksikliği varmı yokmu bi kan testi yaptırın en azından o şıkları aklınızdan elemiş olursunuz..
çinko şurubu var çinko eksikliği saç dökülmesi yapıyo cildiyeye götürün çocuk dok. anlamaz..

cilt doktoruna götürün o gerekli testleri yapsın ona göre birşey verir vitaminsizlikten de seyrek olabilir ama saçının yapısı belki odur tabi büyüdükçe biraz gürleşir ama çok fazla değil saçın yapısı bu ise zaten yapacak birşey yok ben küçükken hiç yemek seçmezmişim annem beni çok iyi beslermiş ama saçlarım seyrekmiş yani küçükken böyle olması normal sayılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…