- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 53
- 31
- Konu Sahibi Derya ama dertli
-
Nasıl derdime derman bi mesaj olmuş anlatamamHemen konuya girmek istiyorum. Kakao yağlı kremler kaş kirpik uzatıyor. Arkadaşlar ben çok uzun zamandır kaş kirpik için araştırmalar yapıyorum. Yağları sürmekten nefret ediyorum. Çünkü sürekli gözüme akıyor. Yakıyor ve yaşartıyor gözümü. Gece sürüp yatamıyorum yastığı batırıyor. Yani yağları sürmekten bıktım ve ne yapabilirim diye düşündüm. Kayısı çekirdeği kremi ve acı badem kreminden daha ucuzdu bu kakao yağlı krem. Madem kakao yağı kaş kirpik uzatıyor ben de gerçek yağ içeren emilmesi güzel olan bi krem almayı düşündüm. Bilindik bir markanın kremini aldım. 1 aydır gündüz ve akşamları kullanıyorum. Müthiş derecede kaşlarımı gürleştirdi. Kirpiklerimi uzattı. Benim kirpiklerim düz ve kısadır. Kendimi ilk defa böyle gördüm. Kaşlarımın boşluklarını hiçbir yağ dolduramamıştı. Bu kreme gerçekten bayıldım. Bir yere gitsem hep yanımda taşıyorum. Gece orda kalırsam süreyim diye. Eski bir maskara kabına boşaltmak istemedim. Onunla süremiyorum. Size tavsiyem, ben lip gloss şişesine boşalttım kremi. Şırınga yardımıyla ya da pipetle boşaltabilirsiniz. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Uzun tuttum hakkınızı helal edin ama bu konuda çok sıkıntılı olanları biliyorum. Ben de öyleydim. mutlaka öneriyorum. Hem akmıyor hemen emiyor :)
Gündüz 1 kere akşam 1 kere kaş ve kirpiklerime güzelce sürdüm. Kaşlarımın çıkmasını istediğim yerlere sürdüm. Kirpik diplerime sürdüm. Zaten hiçbir şekilde akmıyor. Kıvamı yoğun kremin. Zaten hemen emiliyor cilt tarafından. Gözün de yanmıyor. Bitmiş lip gloss şişem vardı ben ona koydum kremi. Lip glosun ucu süngerimsi olduğu için onunla daha rahat sürüyorum. Kesinlikle bu söylediklerimi yapmanı öneririm canım. Netten kakao yağında hangi vitaminler var bi araştır bak. Ben araştırınca almayı düşünmüştüm böyle bir kremi. Aktarlarda da satılıyor markası önemli değil. Yeterki içindekiler kısmını oku kakao yağının içerdiğine emin ol. Tekrar sormak istediklerin olursa mutlaka yazabilirsin. Ben seni cevaplarım. Hatta işe yarayıp yaramadığını da yaz merak ederim. Ama bende bile işe yaradıysa mutlaka herkeste yariycağına eminim. Benim kaşlarım çok aşırı seyrekti. Ne yapsam uzatamıyordum. Yeni yeni kaşlar bile çıktı resmen ya. Kirpiklerim de acayip uzadı maskara sürüyorum kaşıma değiyo resmen çok güzel bişey bak bundan vazgeçemiyceksin eminim canım :)Nasıl derdime derman bi mesaj olmuş anlatamam
Hangi marka olduğunu özelden yazabilir misiniz bana?
kullanımını nasıl yapıyorsunuz, parmağınızla mı sürüyorsunuz?
Çok teşekkürler. Bugün aynısını alacağım.Gündüz 1 kere akşam 1 kere kaş ve kirpiklerime güzelce sürdüm. Kaşlarımın çıkmasını istediğim yerlere sürdüm. Kirpik diplerime sürdüm. Zaten hiçbir şekilde akmıyor. Kıvamı yoğun kremin. Zaten hemen emiliyor cilt tarafından. Gözün de yanmıyor. Bitmiş lip gloss şişem vardı ben ona koydum kremi. Lip glosun ucu süngerimsi olduğu için onunla daha rahat sürüyorum. Kesinlikle bu söylediklerimi yapmanı öneririm canım. Netten kakao yağında hangi vitaminler var bi araştır bak. Ben araştırınca almayı düşünmüştüm böyle bir kremi. Aktarlarda da satılıyor markası önemli değil. Yeterki içindekiler kısmını oku kakao yağının içerdiğine emin ol. Tekrar sormak istediklerin olursa mutlaka yazabilirsin. Ben seni cevaplarım. Hatta işe yarayıp yaramadığını da yaz merak ederim. Ama bende bile işe yaradıysa mutlaka herkeste yariycağına eminim. Benim kaşlarım çok aşırı seyrekti. Ne yapsam uzatamıyordum. Yeni yeni kaşlar bile çıktı resmen ya. Kirpiklerim de acayip uzadı maskara sürüyorum kaşıma değiyo resmen çok güzel bişey bak bundan vazgeçemiyceksin eminim canım :)
Rica ederim canım ne demek :) Ha bir de unutmadan söyleyeyim. Ben yememe içmeme de çok dikkat ettim. Doğal yeneye içmeye dikkat et canım. Sevmediğin ama yararlı olan ne varsa yemeye içmeye gayret et. Ben mesela bu süreçte sarımsak çayı içtim. Halâ içiyorum. Hem hasta olmuyorsun seni koruyor. Malum kışa giriyoruz. Hem de vücudunu vitaminsiz bırakmıyor. Ayrıca zayıflatıyor. Zayıflamak ve kaş kirpik için vitamin almak için içmek istersen günde 2 fincan iç. Sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce. Zayıflamaya ihtiyacım yok dersen günde 1 fincan iç. Bu bile iş görüyor emin ol canım :)Çok teşekkürler. Bugün aynısını alacağım.
Düzenli kullanım şart tabii ki, alarm kuracağım
sarımsak çayını hazır mı alıyorsun, yoksa nasıl yapıyorsun?Rica ederim canım ne demek :) Ha bir de unutmadan söyleyeyim. Ben yememe içmeme de çok dikkat ettim. Doğal yeneye içmeye dikkat et canım. Sevmediğin ama yararlı olan ne varsa yemeye içmeye gayret et. Ben mesela bu süreçte sarımsak çayı içtim. Halâ içiyorum. Hem hasta olmuyorsun seni koruyor. Malum kışa giriyoruz. Hem de vücudunu vitaminsiz bırakmıyor. Ayrıca zayıflatıyor. Zayıflamak ve kaş kirpik için vitamin almak için içmek istersen günde 2 fincan iç. Sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce. Zayıflamaya ihtiyacım yok dersen günde 1 fincan iç. Bu bile iş görüyor emin ol canım :)
Sana tavsiyem hazırlara güven olmaz. Ben bir demliğe 3 diş sarımsağı doğrayıp atıyorum. Marketlerde bide kuru zencefil var onu da atıyorum doğrayıp 1 tane işte ondan da göz kararı. A101 de var başka yerde de var bütün marketlerde. En az yarım saat kaynatıyorum. En küçük gözde ve en kısık ateşte ağır ağır kaynatıyorum. Çay süzgecini fincana koyup süzerek dolduruyorum. Biraz limon sıkıyorum hiçbir şekilde kokusu tadı olmuyor emin olabilirsin canım. Bide aklımdayken söyliyim. Kayısı çekirdeği kremi ve acı badem kremi de kaş kirpikte çok etkili. Aktarlarda bulabilirsin. Tavsiyem mecitefendi markası.sarımsak çayını hazır mı alıyorsun, yoksa nasıl yapıyorsun?
teşekkürlerSana tavsiyem hazırlara güven olmaz. Ben bir demliğe 3 diş sarımsağı doğrayıp atıyorum. Marketlerde bide kuru zencefil var onu da atıyorum doğrayıp 1 tane işte ondan da göz kararı. A101 de var başka yerde de var bütün marketlerde. En az yarım saat kaynatıyorum. En küçük gözde ve en kısık ateşte ağır ağır kaynatıyorum. Çay süzgecini fincana koyup süzerek dolduruyorum. Biraz limon sıkıyorum hiçbir şekilde kokusu tadı olmuyor emin olabilirsin canım. Bide aklımdayken söyliyim. Kayısı çekirdeği kremi ve acı badem kremi de kaş kirpikte çok etkili. Aktarlarda bulabilirsin. Tavsiyem mecitefendi markası.
Evet aynı tarifi okumuştum onu düşünerek yapmıştım bende. 1 tane boş kullanmadığım demlik vardı üst kısmı. Ona yaptım. En az 3 bardak çıkıyor ondan. Ben o yüzden 3 diş sarımsak kullandım her yapışta. Demliği sonuna kadar suyla doldurdum :)teşekkürlerşöyle de bi tarif buldum, belki işinize yarar;
Malzemeler
Hazırlanışı
- 1 diş sarımsak
- 1 bardak su (200 ml)
- Az bir miktarda rendelenmiş zencefil (3 gram)
- 1 yemek kaşığı limon suyu (15 ml)
- 1 yemek kaşığı bal (25 gram)
- Hazırlaması çok kolaydır. İlk yapmanız gereken şey, 1 bardak suyu kaynatmaktır. Bunun kaynamasını beklerken, sarımsağı küçük küçük doğrayın, eğer isterseniz kıyabilirsiniz de. Hangisini tercih ederseniz. Bu şekilde, sarımsağın içinde bulunan faydaları pişerken en iyi şekilde ortaya çıkacak.
- Su kaynamaya başladığı anda, 3 gram rendelenmiş zencefili ve doğranmış sarımsağı içine koyabilirsiniz. Ardından bu karışımı 15-20 dakika pişmeye bırakmalısınız. Bu süreden sonra, ocağı kapatın ve çayın 10 dakika demlenmesini bekleyin.
- Hazır mı? Harika. Bir sonraki adım kolay. Karışımı süzün ve demlenmiş suyu ayırın. Şimdi sadece 1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyunu ve tatlandırmak için 1 kaşık balı eklemeniz gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?