Göz Çevresi Bakımı Seyrek kaşlar

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
Kızllar merhaba ben daha gür ve şekilli kaşlarım olsun istiyorum, kaşlarım seyrek olduğu için kuaföre bile gitmeye korkuyorum alınca iyice azalıcak diye. Bana kaşları gürleştiricek bir ürün önerebilir misiniz?

-sarımsak sürün

-sığırın kemiğini kaynatıp çıkan iyiliği sürüp bekletin.Suna Dumankaya*nın tarifi bu... hem gürleştirir hemde dökülmeyi önler

-kaşlarınız çıkana kadar kalemle doldurun

Acı badem kremi veya yağı hem rengini koyulaştırır hem de gürleştirir.Bunun için kendi kullandığım KARDEN markasını önerebilirim.Ben bunu kullanmıştım.

canımcım sarımsağı ıkiye bölüp içindeki suyunu düzenli olarak sür.. benim kaşlarım rezaletti sarımsak sürdüm düzenli olarak birde banyodan sonra cildimi nemlendirirken kaşlarımada kulak temizleeme çöpüyle badem yağ ı sürüyorum hem kuruluk olmuyo hemde gayet güzel kavis almaya başladı kaşlarım artık. bizzat tarafımdan denemiş onaylanmıştır :)

Eeose kirpik uzatıcı serum,kk ana sayfasının üst kısmında reklamı var dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama kaşlar içinde kullanılabılıyormus,kirpik için incelemiştim bence bi göz atın belki aklınıza yatar,kullananlar ıyı sonuclar almıs :)

ben hint yağı sürmüstüm bir ara kalınlastı ama bırakınca ne bilim yine seyrekleşti sanki bende sarımsağa başlayacağım

Kızlar benim kaşlarım da seyrek ve açık renkli neredeyse yok gibi yani. Kaşlarımı ince kullanıyordum ancak kuaförümle kalınlaştırmaya karar verdik. Şimdi size iki üründen bahsedeceğim. Şu saç uzatmada kullanılan ve çok etkili olan Dax supergro'yu her gece yatmadan kaşlarıma sürdüm. İnanın 1 haftada gösterdi etkisini. Küçük küçük tüyler çıkmaya başladı. Kullanmaya devam ediyorum. Erkek arkadaşım bile fark etti öyle söyliyim :)

Arkadaşımın kullandığı bir yöntemse (ki o da çok memnun) Terramicyn pomat. Eczanelerde 1tl'ye satılan bi pomat bu. O da günde 2 kere kaşlarına sürüyormuş ve onun kaşları da cidden kalınlaşmaya başladı. Aklınızda olsun.

Kızlar benim kaşlarım da seyrek ve açık renkli neredeyse yok gibi yani. Kaşlarımı ince kullanıyordum ancak kuaförümle kalınlaştırmaya karar verdik. Şimdi size iki üründen bahsedeceğim. Şu saç uzatmada kullanılan ve çok etkili olan Dax supergro'yu her gece yatmadan kaşlarıma sürdüm. İnanın 1 haftada gösterdi etkisini. Küçük küçük tüyler çıkmaya başladı. Kullanmaya devam ediyorum. Erkek arkadaşım bile fark etti öyle söyliyim :)

Arkadaşımın kullandığı bir yöntemse (ki o da çok memnun) Terramicyn pomat. Eczanelerde 1tl'ye satılan bi pomat bu. O da günde 2 kere kaşlarına sürüyormuş ve onun kaşları da cidden kalınlaşmaya başladı. Aklınızda olsun.

bi sürü dax supergro markasını gördüm de ama içinde ne olmalı açıklar mısın

bu pomatı bıraz anlatırmısınız 1 tl cok cok ucuz ne bu kremmı yoksa yag gıbı bısey mı ben de bı ara hınt yag badem yagı falan kullndımama sıvılce olustugu ıcın bıraktım artık dedım kaslar da bıole kalsın ama tesaduf bunu okuyunca umıtlendım yarın bıle gıdıp alabılırım ama lutfen daha acık bı bılgı ıstıyorummmmmmm :KK43:(

kaşlarım bir ara kuagör hatası uçurulmuşdu çok inceltti neyseki kalemler mevcut idare etmişdim ama doğal olarak sarımsak yağı ve hint yağının etkisini gördüm o dönemde her gece sürüyordum baya bi gürleşdirdi

X