Seyrek Cinsel İlişki

mehlika nur

Üyelik iptali
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2007
9.099
17.645
Merhaba hanımlar, 12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, eşimle cinsel ilişkimiz genellikle hafta sonu 2 veya 3, yani cuma ctesi pazar, ya da cuma ctesi gibi, evlendiğimizden beri hep böyle, bu bana az geliyor , hafta içi ben atak yapmazsam boş geçiyor ve artık öncelik yapmak istemiyorum, sanki benim zorumla oluyor gibi oluyor ve çoğu zaman da reddediliyorum, sizce de bu sıklıkta ilişki seyrek değil mi? çoğu zaman kendi kendimi tatmin ediyorum ve evli olup kendi kendimi tatmin etmek zoruma gidiyor.

Çocuklara rağmen hafta sonu üç olması iyi bir performans. Hafta içi işler güçler koşuşturmaca yorgunluk...hafta sonu üç kez oluyormuş hafta içi dinlenin işte

Merhaba hanımlar, 12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, eşimle cinsel ilişkimiz genellikle hafta sonu 2 veya 3, yani cuma ctesi pazar, ya da cuma ctesi gibi, evlendiğimizden beri hep böyle, bu bana az geliyor , hafta içi ben atak yapmazsam boş geçiyor ve artık öncelik yapmak istemiyorum, sanki benim zorumla oluyor gibi oluyor ve çoğu zaman da reddediliyorum, sizce de bu sıklıkta ilişki seyrek değil mi? çoğu zaman kendi kendimi tatmin ediyorum ve evli olup kendi kendimi tatmin etmek zoruma gidiyor.

Yani bence normal. Her gün olmaz ki.

Haftada 3 başka bir deyişle 2günde bir gibi olur...pardonda daha ne olacaktı ben anlayamadım...hemde iki çocuğa rağmen ...
Hayatta başka işler güçlerde var

Dipnot:uzmanlar cinsel birleşmenin azlığını çokluğunun değil düzenli olup olmadığının önemini vurgular
Arka arkaya 2-3 gün üst üste oluyor sonra hafta içi hiç olmuyor, çocuklar büyük küçüğü 6 yaşında bize pek zararı yok çocukların

Bacım daha ne istiyorsun sen iki oğlum var biri 4 biri 8 aylık biz haftada 2 veya 1 ve ya hiç olmuyo biz ölek ozaman
Sizin çocuklarınız küçükmüş, çocuklar küçükken ben de pek istemiyordum,çoğu zaman çocuğu uyuturken uyuya kalıyordum eşim beni beklerken

X