Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

İnstagramda dediğiniz gibi görüyorum şaşırıyorum kapatıyorum hesabı bitiyor. İlişkisini cocuk aldırmasını vs düşünecek kadar neden bu kadar araştırdınız orasını da anlamadım.Kendi hesabımda bile en az 20 kisi Şeyma subaşını takıp ediyor boynuna sarılıp neden neden takip ediyorsunuz diyemiyoruz haliyle.Tasvip etmesek de geniş bir hayran kitlesi var.
Mesela acunun kızının düğününü magazinde iki dakika kadar izlediyseniz alan memnun satan memnun olduğunu görebilirsiniz. Ellerine o imkanin milyonda biri geçse ayıla bayıla gidecek o kadar insan var ki. Yozlaşma mi dersiniz ne dersiniz. Öyle işte.

Amann banane.. hiç bilmiyorum valla saydığınız özelliklerini. İlgi alanımda değiller.. siz böyle ilgilendikçe ünleniyorlardır belki. Görmek istemiyorsan bakmazsın,bakmazsan görmezsin vs vs işte..

Bian nickinizin altındakini Pa-Nick üye yazısını gorünce acaba benmi yazdım diye düşündüm?
Benim nickimden esinlendiniz sanırım..

yok hayır bende sizin nickinizi son bikac gündür görüyorum, farklı bi sitede görmüştüm pa-nick nickini

aynısını bende bakıcam şimdi
o değil de bu kadını sevmiyorsa nasıl hesabını gördü
Kız, yan komşuyu çekirdekle çekiştirip gıybet yapan, merdiven sesini duyunca napıyor diye daire kapısının deliğinden bakan tipler var ya, hah işte o konu sahibi.

Bu konuyu görene kadar Şeyma subaşı diye birinin varlığından bile habersizdim.
Magazin en nefret ettiğim şey. Tv de yanlışlıkla bile açılmasına tahammül edemiyorum. Halktan insanların sanatçıların hayatlarını takip etmesini anlamıyorum.
Ama yine de anlamadım. Bizi ne alakadar eder. Dünyada ülkemizde daha büyük problemler var. Kim kimle ne yaparsa yapsın. Bize ne...

Bizene ,sanane ,yandaşlar diyorsun belki sizde eski karısının yandaşısınız,biz ne bilelim geçmişlerini ,alan memnun satan memnun ,gelipte burda konu açacak kadar ne kin yapmışsınız yahu ,işiniz gücünüz yokmu sizin ,herkesin yanlışı doğrusu kendine bize ne zararı varki şimdi

Avunun seymadan cocugu var mi? sanirim ben yanlis anladim?

Sosyal medya diye bisey cikti cikali milletin gözü sanatçilarda oldu herkes takipte. he bende yılmaz morgülü takip ediyorum ama benimki gülmek icin igrenc esprileri beni güldüruyor.

Kim kiminle inan umrumda degil
Bu da sana dert olmamalı
Çünkü bu onların derdi.

Konuyu Şeyma yada Acun acsaydi
Ona göre yorum yazardım

Haklısınız.
Emek etmediği bir parayla gününü gün ediyor instagrama boy boy fotoğraflar atıp insanları özendiriyor.
Kötü bir örnek bencede medyada bu kadar yer almasın. Zaten ne özelliği var ki???? Sanatcı değil bir şey değil???? Sadece yuva yıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…