• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

bu mu derdin bacim??? sana ne alan razi veren razi.
hic derdin yoksa keske gundemi bukadar dert edinseydin. ne bileyim.tecavuz yasasini dolar ve euro fiyatlarini falan.
neyse hayat vs tabi.
Kesinlikle Ekonomi zor günler yaşıyor bunları konuşmamız lazım iken adını Bile buradan öğrendiğim insanı konuşuyoruz

Instagram cücük beyin kaynıyor oyle boyle degil. Bende satis yaptigim icin bir kac aydir takılıyorum. Ama cogu zaman bu neyin kafası dedigim paylaşım çok oluyor. Bir de bende demet akalın a ürün gondersem fenomen olur muyum acep :KK53: (konudan biraz bağımsız bir yorum oldu ama cok dolmuşum demek)

Evet yazdiklarin hos degil, evet bi kadin olarak bunu dert edinmis olabilirsin ama burda kadinlar klubu olarak baskalarinin yasadigi hayatin seceresini cikarip uzun uzun konusmuyoruz, kimin ne yasadigini bi Allah bilir arkadasim, sen nasil dusunursen dusun, bu konuyu bu sekil kendine dert edinecegine bence kendi hayatini masaya yatir ve kendi hayatini yargila. Ustelik bundan bizene, ve bundan sizene. Bi sorununuz varsa gidin kadini bulun, ona soyleyin. Kimsenin gunahina girmeyin. Yapabiliyorsaniz alin karsiniza hesap sorun. Cok ayip. Kimin ne yasadigini bilmeden yazdiginiz seylere bakin....

Merhaba hanımlar,

İçimden geldiği için sizle paylaşmak istedim.. Malum Şeyma Subaşı'yı Acun Ilıcalı'dan dolayı tanımayan yoktur. Kendisi kolay yoldan zengin olup nereden geldiğini unutmuş biri. Zeynep hanımı 6 yıl boyunca üzmüş, onun ve iki çocuğun ahını alarak boşandıkları günü snapte elinde tek taşıyla kutlamış zavallı bir insan..:KK12: Geçmişini bilmeyenler için hatırlatayım.. Daha 18 yaşındayken Alican Ulusoy ile ilişkisi olmuş ve ondan çocuk aldırmış ve umduğunu bulamayınca Acun'u kafalamaya çalışmış ve başarılı da olmuş, meslek lisesi 2. sınıf terk (liseyi neden bitiremediği de belli, hanım kızımızın amaçları farklıymış), İstanbul'un varoş bir mahallesinde yaşayan bu kız, kendini bir anda miami jet sosyetesi sanıp sahip olduklarını (sanki alın teriyle kazanmış) insanların gözüne sokarcasına yaşamaya başlamış biri..:lülülü: Hele anne ve babasına diyecek söz bulamıyorum. Normalde evli ama fakir bir adamdan hamile kalıp evlilik dışı çocuk doğursa mahalle baskısına uğrayacak bu kızın, sırf zengin bir adamdan hamile kaldığı için tüm aileyi de ihya ettiği için yerlere göklere çıkartılmasına da anlam veremiyorum. :super:

Gelelim instagram takipçilerine.. O fotoğrafların altına "Canım harikasın, senin gibi olmak istiyorum, Acunla çok yakışıyorsunuz, evlenin artık, sizin aşkınız her şeyi yendi vs" ve daha birçoğu gibi yorumlar yazan takipçilerine ne demeli. Hadi ergen kızları geçtim ama bu yorumları yapan evli barklı çocuklu kadınlara ve evlilik dışı yaşanan, bir yuvanın yıkılmasına neden olan bu ilişkiyi destekleyenlere ne demeli? :kahve: Bu kadınların başına aynı şey gelse, kocaları kendilerinden daha genç bir kadın bulup 6 yıl boyunca kendilerini aldatsa, üstüne bide çocuk yapsa aynı tepkiyi verebilirler miydi? Ayy canım siz çok yakışıyorsunuz, biz hemen boşanalım aşkınızı yaşayın siz derler miydi?:KK59: Hiç sanmıyorum :ıslık:
Magazin ve televizyon dunyasini bilmedigim icin soz ettiginiz sahisida bilmiyorum ama boyle bi konu actiginiz icin tesekkur ederim

Yasak iliskileri insanlara guzel gosteriip birde ergen yastaki akli olgunlugu tamamlanmamis gencleri bu gibi durumlara ozendirmeleri cok cirkin onlari gectim evli barkli insanlarin bu durumu hosgormeleri ayrica bi sasirtici geldi

ee bize ne şimdi :işsiz:
şeyma burayı görüp:''aman Allahım ben ne yaptım'' deyip,
sırlar dünyası kıvamında doğru yolu mu bulacak yoksa biz ona tü kaka deyince başımız göğe mi erecek??
yani bu konun açılış amacı ne?
yasak ilişkileri buradaki kimse tasvip etmiyor zaten.
tartışmaya kapalı bir konu.
kaldı ki bu mevzuyu ünlülerden yola çıkarak somutlaştıracaksak kk nın kotası yetmez yasak aşk yaşayan ünlülere.

Ne face kullaniyorum ne insta'm var, hiç açmayı düşünmedim bile bile durduk yere bos vaktimi aptal saptal insanların hayatıni takip ederek geçiremem.
Buraya bile buara fazla girmeye başladım acaba hesabimi sildirsemmi diye kendimi sorgular oldum..

Evet bende sevmiyorum o kadını mynette filan denk geldiğim kadarıyla çok buldumcuk duruyor ama emin olun birgün oda aldatılıp terk edilecek, kimsenin ahı hiç kimsede kalmayacak..

Boşverip kendi dünyanızda yaşayın, konuşmaya değmez insanları böyle konuşup bide günahlarına ortak oluyoruz.
Neyse iyi aksamlar herkese:kahve:

Konunun kapanmamış olmasına çok şaşırdım :KK57:
Malesef dedikleri gibi beyin bedava değil ki sosyal medyada..
Bian nickinizin altındakini Pa-Nick üye yazısını gorünce acaba benmi yazdım diye düşündüm?
Benim nickimden esinlendiniz sanırım..

Merhaba hanımlar,

İçimden geldiği için sizle paylaşmak istedim.. Malum Şeyma Subaşı'yı Acun Ilıcalı'dan dolayı tanımayan yoktur. Kendisi kolay yoldan zengin olup nereden geldiğini unutmuş biri. Zeynep hanımı 6 yıl boyunca üzmüş, onun ve iki çocuğun ahını alarak boşandıkları günü snapte elinde tek taşıyla kutlamış zavallı bir insan..:KK12: Geçmişini bilmeyenler için hatırlatayım.. Daha 18 yaşındayken Alican Ulusoy ile ilişkisi olmuş ve ondan çocuk aldırmış ve umduğunu bulamayınca Acun'u kafalamaya çalışmış ve başarılı da olmuş, meslek lisesi 2. sınıf terk (liseyi neden bitiremediği de belli, hanım kızımızın amaçları farklıymış), İstanbul'un varoş bir mahallesinde yaşayan bu kız, kendini bir anda miami jet sosyetesi sanıp sahip olduklarını (sanki alın teriyle kazanmış) insanların gözüne sokarcasına yaşamaya başlamış biri..:lülülü: Hele anne ve babasına diyecek söz bulamıyorum. Normalde evli ama fakir bir adamdan hamile kalıp evlilik dışı çocuk doğursa mahalle baskısına uğrayacak bu kızın, sırf zengin bir adamdan hamile kaldığı için tüm aileyi de ihya ettiği için yerlere göklere çıkartılmasına da anlam veremiyorum. :super:

Gelelim instagram takipçilerine.. O fotoğrafların altına "Canım harikasın, senin gibi olmak istiyorum, Acunla çok yakışıyorsunuz, evlenin artık, sizin aşkınız her şeyi yendi vs" ve daha birçoğu gibi yorumlar yazan takipçilerine ne demeli. Hadi ergen kızları geçtim ama bu yorumları yapan evli barklı çocuklu kadınlara ve evlilik dışı yaşanan, bir yuvanın yıkılmasına neden olan bu ilişkiyi destekleyenlere ne demeli? :kahve: Bu kadınların başına aynı şey gelse, kocaları kendilerinden daha genç bir kadın bulup 6 yıl boyunca kendilerini aldatsa, üstüne bide çocuk yapsa aynı tepkiyi verebilirler miydi? Ayy canım siz çok yakışıyorsunuz, biz hemen boşanalım aşkınızı yaşayın siz derler miydi?:KK59: Hiç sanmıyorum :ıslık:
Size ne ki? Tasvip etmediğimiz herseyle ilgili buraya konu açacak olsaydık oooooo.... Sizin burda derdiniz ne hani bir derdim var bölümü ya burası:)

Tv beyinleri yakıyor .
Bazı şeyleri halka yanlış lanse edip ,
O yanlışların kılıflarını da çok mükemmelmiş gibi empoze ediyor .

Bide şu var bence ;
Şeyma subaşı nereden geldiğini unutmayıp yardım sever kadın rolüne bürünseydi Türkiye onu çok ezerdi .
Bak şimdi kadın doğma büyüme cosmapolitan gibi takılıyor herkes ona hasta ;)
Hadi ağlanacak halimize gülelim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Merhaba hanımlar,

Gelelim instagram takipçilerine.. O fotoğrafların altına "Canım harikasın, senin gibi olmak istiyorum, Acunla çok yakışıyorsunuz, evlenin artık, sizin aşkınız her şeyi yendi vs" ve ??daha birçoğu gibi yorumlar yazan takipçilerine ne demeli. Hadi ergen kızları geçtim ama bu yorumları yapan evli barklı çocuklu kadınlara ve evlilik dışı yaşanan, bir yuvanın yıkılmasına neden olan bu ilişkiyi destekleyenlere ne demeli? :kahve: Bu kadınların başına aynı şey gelse, kocaları kendilerinden daha genç bir kadın bulup 6 yıl boyunca kendilerini aldatsa, üstüne bide çocuk yapsa aynı tepkiyi verebilirler miydi? Ayy canım siz çok yakışıyorsunuz, biz hemen boşanalım aşkınızı yaşayın siz derler miydi?:KK59: Hiç sanmıyorum :ıslık:
Bunlardan size ne???

Merhaba hanımlar,

Çoook haklısın tatlım ...

Back