• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

Buna paranin gucu diyoruz ...
Ve o cok namus naralari atanlarin
Islerine geldikleri gibi davrandiklarini ;)
Size ne bize ne ama
Hicbir vasfi olmayan bir kadinin sirf zengin ve evli bi adamla yatti diye prenses gibi takilmasi sinir bozucu ...

Peki bu seyma subasi ile varmisin yokmusunda mi tanismislar.
Kiz ordami yarisiyomus.
O degil ben nursenle aralarin da bisey var diye suphelenmistim ozmanlar:ıslık:

Yok nursel baska evli bir adamla beraber
Karisi da kanser bu arada ...
Bunlar iste populer kulturun kaymaklilari :işsiz:

Bi kere insan nasil karisini aldatmis birine guvenebilir ki? Yarin baska citir buldugunda da seni aldatir. Bu boyledir. Gün gelir devran doner. Siz evlatlarinizi materyalist yetistirmeyin ki toplum da duzelsin. Para icin ne zaman kavgalar savaslar biterse ahlaksizlik da o zaman biter. Ahlaksizligi doguran para gucudur cunku.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-19-19-58-39.png
    Screenshot_2016-11-19-19-58-39.png
    198 KB · Görüntüleme: 170
Kendi dertlerimiz bitti birde onlar için mi dertlenelim yani.
Dünyada Türkiye de düşünülecek o kadar çok şey o kadar haksızlık varki bunu düşünmek dahi istemem...
Ne halleri varsa görsün ler

Yok nursel baska evli bir adamla beraber
Karisi da kanser bu arada ...
Bunlar iste populer kulturun kaymaklilari :işsiz:
Bende bundan bahsediyorum
Çevremde var öyle evli karısı rahim kanseri olan bir erkekle ilişki yaşayan kadın
Kanser tedavisinde stres çok önemli
O kanser kadına yazık değil mi?
Kadınlar nasıl yapıyor bu vicdansızlığı aklım almıyor
Hele o erkeklerden bahsetmiyorum
Kanser karın sana üç çocuk vermiş ona destek olman gerekirken neyin kafası bu?

Peki Acun ılıcalının sevimli olucam diye anime karakter gibi gülmesi?

Bu kadar sevimli olabiliyo demek ki :D
Alt yapi yok ki sevimli olcak
Renkte belli adamda ..
Bas yalakalardan olur kendileri
Sanki bu alin teri Mi dokmus para kazanirken ;)

Bende bundan bahsediyorum
Çevremde var öyle evli karısı rahim kanseri olan bir erkekle ilişki yaşayan kadın
Kanser tedavisinde stres çok önemli
O kanser kadına yazık değil mi?
Kadınlar nasıl yapıyor bu vicdansızlığı aklım almıyor
Hele o erkeklerden bahsetmiyorum
Kanser karın sana üç çocuk vermiş ona destek olman gerekirken neyin kafası bu?

Hormon kafasi ..
Bi de civelek kadin etkisi ;)

Hanımlar,
1-bu konu bdvlik değil.

2- Hala farkında değilsiniz ama geçen gün az kalsın sizlerden biri özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği, özel hayatını ihlal ettiği kişiye hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemelik oluyordu, karşı tarafla uzlaşmaya vardılar da mahkemeden vazgeçildi.

Ne zaman öğreneceksiniz burada da TCK maddelerini ihlalin suç olduğunu? Google indeksliyor, şimdi burada adı geçen hanımefendi ve beyefendiyi severler bu yazıları başka bir platforma taşısa ve davalık olsanız ne yapacaksınız ?

Rica ediyorum birşey yazmadan evvel 2,3,5 kere düşünün.

neden bu kadın?
kadınların çoğu güzellik yarışmasına kısa yoldan zengin olmak, zengin koca bulmak için giriyor.

Merhaba hanımlar,

İçimden geldiği için sizle paylaşmak istedim.. Malum Şeyma Subaşı'yı Acun Ilıcalı'dan dolayı tanımayan yoktur. Kendisi kolay yoldan zengin olup nereden geldiğini unutmuş biri. Zeynep hanımı 6 yıl boyunca üzmüş, onun ve iki çocuğun ahını alarak boşandıkları günü snapte elinde tek taşıyla kutlamış zavallı bir insan..:KK12: Geçmişini bilmeyenler için hatırlatayım.. Daha 18 yaşındayken Alican Ulusoy ile ilişkisi olmuş ve ondan çocuk aldırmış ve umduğunu bulamayınca Acun'u kafalamaya çalışmış ve başarılı da olmuş, meslek lisesi 2. sınıf terk (liseyi neden bitiremediği de belli, hanım kızımızın amaçları farklıymış), İstanbul'un varoş bir mahallesinde yaşayan bu kız, kendini bir anda miami jet sosyetesi sanıp sahip olduklarını (sanki alın teriyle kazanmış) insanların gözüne sokarcasına yaşamaya başlamış biri..:lülülü: Hele anne ve babasına diyecek söz bulamıyorum. Normalde evli ama fakir bir adamdan hamile kalıp evlilik dışı çocuk doğursa mahalle baskısına uğrayacak bu kızın, sırf zengin bir adamdan hamile kaldığı için tüm aileyi de ihya ettiği için yerlere göklere çıkartılmasına da anlam veremiyorum. :super:

Gelelim instagram takipçilerine.. O fotoğrafların altına "Canım harikasın, senin gibi olmak istiyorum, Acunla çok yakışıyorsunuz, evlenin artık, sizin aşkınız her şeyi yendi vs" ve daha birçoğu gibi yorumlar yazan takipçilerine ne demeli. Hadi ergen kızları geçtim ama bu yorumları yapan evli barklı çocuklu kadınlara ve evlilik dışı yaşanan, bir yuvanın yıkılmasına neden olan bu ilişkiyi destekleyenlere ne demeli? :kahve: Bu kadınların başına aynı şey gelse, kocaları kendilerinden daha genç bir kadın bulup 6 yıl boyunca kendilerini aldatsa, üstüne bide çocuk yapsa aynı tepkiyi verebilirler miydi? Ayy canım siz çok yakışıyorsunuz, biz hemen boşanalım aşkınızı yaşayın siz derler miydi?:KK59: Hiç sanmıyorum :ıslık:
Iyide bundan bize ne şimdi ?
Ve sanane???
Bana şeyma subaşını kıskanıyomus gibi geldi. Yoksa siz zeynep ılıcalımısınız? :KK70:

Merhaba hanımlar,

İçimden geldiği için sizle paylaşmak istedim.. Malum Şeyma Subaşı'yı Acun Ilıcalı'dan dolayı tanımayan yoktur. Kendisi kolay yoldan zengin olup nereden geldiğini unutmuş biri. Zeynep hanımı 6 yıl boyunca üzmüş, onun ve iki çocuğun ahını alarak boşandıkları günü snapte elinde tek taşıyla kutlamış zavallı bir insan..:KK12: Geçmişini bilmeyenler için hatırlatayım.. Daha 18 yaşındayken Alican Ulusoy ile ilişkisi olmuş ve ondan çocuk aldırmış ve umduğunu bulamayınca Acun'u kafalamaya çalışmış ve başarılı da olmuş, meslek lisesi 2. sınıf terk (liseyi neden bitiremediği de belli, hanım kızımızın amaçları farklıymış), İstanbul'un varoş bir mahallesinde yaşayan bu kız, kendini bir anda miami jet sosyetesi sanıp sahip olduklarını (sanki alın teriyle kazanmış) insanların gözüne sokarcasına yaşamaya başlamış biri..:lülülü: Hele anne ve babasına diyecek söz bulamıyorum. Normalde evli ama fakir bir adamdan hamile kalıp evlilik dışı çocuk doğursa mahalle baskısına uğrayacak bu kızın, sırf zengin bir adamdan hamile kaldığı için tüm aileyi de ihya ettiği için yerlere göklere çıkartılmasına da anlam veremiyorum. :super:

Gelelim instagram takipçilerine.. O fotoğrafların altına "Canım harikasın, senin gibi olmak istiyorum, Acunla çok yakışıyorsunuz, evlenin artık, sizin aşkınız her şeyi yendi vs" ve daha birçoğu gibi yorumlar yazan takipçilerine ne demeli. Hadi ergen kızları geçtim ama bu yorumları yapan evli barklı çocuklu kadınlara ve evlilik dışı yaşanan, bir yuvanın yıkılmasına neden olan bu ilişkiyi destekleyenlere ne demeli? :kahve: Bu kadınların başına aynı şey gelse, kocaları kendilerinden daha genç bir kadın bulup 6 yıl boyunca kendilerini aldatsa, üstüne bide çocuk yapsa aynı tepkiyi verebilirler miydi? Ayy canım siz çok yakışıyorsunuz, biz hemen boşanalım aşkınızı yaşayın siz derler miydi?:KK59: Hiç sanmıyorum :ıslık:
Şeyma subaşı diyince ve bisürü yorum yapınca merak edip instagramdaki arattım haricinde tanımıyordum.benüm için yuva yıkanın yuvası olmasın.haricinde ilgimi çekmedi.net

Back