- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
Ben bu kadar yüklenmeyeceğim konu sahibine. Sonuçta evine aldığı mobilyasından memnun olmayan da, kuaförünü şikayet eden de konu açıyor buraya o zaman hepsine demeliyiz gündemi takip et diye. Ayrıca ülkemizde ahlaksızlık yükselen trend ve gen. kızlar için çok kötü bir profil Şeyma Subaşı gibi kadınlar.
Şeyma subaşı savunuculuğu yapmak değil derdim de, parayı müthiş yiyor o kadın yabenim daha fazla param olsa öyle yiyemem valla (bazen ben de aşırı enerjik oluyorum, mutfak dolabı falan silince geçiyor. Buzdolabını silerken bakıyorum Şeyma yine road to Miami...)
Melisa da tatlış bişey oldu büyüdükçe.
Bu arada acunun eski karısıyla olan yuvasının derdi bize mi düştü, eğer öyleyse çekirdeğimi alıp geliyorum. Komşu kızı olsa yine çekirdeğimi alır gelirdim.
Hadi bende eski eşe saydırayım,fazladan para için seni aldatan adamla senelerce evli kaldın rezil olmaya değer miydi diye. Ne geçecek elimize?
Herkes kendinden sorumlu, hiçbir kadın adamın yuvasını zorla yıkmaz etmeeez.
iyide senin yapıcağın dünya turuyla onunki bir mi olucak ?onun kültürü ne olucak müze mi geziyordur cluplarda takılıyordur işte . acun u severdim eskiden çocukken hep acun programlarını izlerdim nedense ... herkesin özeli kendine beni ilgilendirmez ama bu tip insanlarla kendini karşılaştırma . eğitim çok önemli birşey . insan kendini yetiştirmeli kendini geliştirmeli .dünyayı geziyorum diye clup barlarda takılıyorsan zaten burdada onlar var . ben Paris e gidip louvre müzesini gezmeyen insanlar gördüm yani . sorsan yüz kere gitmiş ee gitmiş ama neye gitmiş chanel mağazasına gitmiş . avrupalılar amerikalılardan ve bizden farklı insanlar . cidden çoğu çok kültürlü okuyan araştıran insanlar var . o tip insanlarla iletişim kurmaya çalış bence ...Ya o degil de bizler burda kendimizi paralarken interrail icin para biriktirip bir yandan okur bir yandan calisirken boyle lise terk asalak tiplerin dunya turu yapmasi icimi cok acitiyor.
Burning Man festivaline de gitti kadın ya la
Merak ettim siz kimsiniz? Bence yakin bir tanıdığı olmalısınız, bu kadar gereksiz bilgiyi ozellikle arastirmis olmaniz ve kafaya takmaniz mantiksiz geliyor cunku.
Deme deme ya soldan geliyorlar banaBurning Man festivaline de gitti kadın ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?