Şeyma Subaşı ve instagramdaki yandaşları

Magazin gündemini takip ettigi icin ben ülke gündemini takip edebilirsiniz diye öneride bulundum.

Ayrıca o saydığınız dertler de, dert yani. ama bu daha çok dertçik gibi bisey.

Ayrıca genç kızlarımız için kötü örnekten bol bir sey yok. Üstelik dünya bu kadar küçülüp bir kasabaya dönüşmüş haldeyken. seyma subaşına gelene kadar yurt dışında ve yurt içinde zibilyon tane örnek var.

He ben bu hanımı sosyal medyada takip etmem ilgimi de çekmez. daha doğrusu banane onun gezdigi aldığı giydigi seylerden. bu kadar herkesin dilinde ve derdinde oldukça da bu hanım daha cok gündemde olur. konu sahibi de dertlenmeye devam eder.

Amaaan banane, konu sahibi zaten dünyada dert rezilliği varken bi de bunu kafaya takmayın bence. size yazık.

Peki bu seyma subasi ile varmisin yokmusunda mi tanismislar.
Kiz ordami yarisiyomus.
O degil ben nursenle aralarin da bisey var diye suphelenmistim ozmanlar

niye bu kadar taktın kıza . bu arada cidden alican ulusoyla yaşamış valla şokklardayım .. bebek aldırmış bide . ay allahım ya bize ne gözünle gördün mü nerden biliyorsun neyin ne olduğunu . açıkcası umrumda olmayan bir insan . takipte etmiyorum ... . bu dünyada hak etmediği parayı kazanan bir o kız mı allahaşkına ya . bırakın kim ne yaptıysa yaptı . yuvayı bir kadın yıkmaz o adam o kızı istemeseydi eşinden boşanmazdı zaten . demek ki birbirlerini sevmişler bu konuda bizi ilgilendiren birşey yok ..

Çok iyi oldu, çokta güzel iyiğğ oldu. taam mı? şimdi meselam acunun olayını çok karıştırdılar, ha aralarında bir fark kaldı, o farklan çok güzel oldu.
meselam herkesin hayatına kimse karışamaz aha nasıl karışamaz, ben bu şekıl geyinirim, bu bayan şu şekıl geyinir, şu şekıl Geyinir.
hiç kimsenin kimseye karışma hakkı yok, özgürlüğ birdir!.

benim yorlamam bukadar.

O hatundan ziyade ahlaksizliklarina alkis tutan kitle midemi bulandiriyor. Ig'de bazi paylasimlarina denk geliyorum. Resmen ahlaksizligi utanmazligi kutsayip yuceltiyorlar. Acundan ayri nefret ederim zaten. Tencere kapak olmuşlar.

He herkesin hayatina kimse karisamaz o ayri

Ya bu arada Şeyma subaşı liseden arkadaşımın üniversiteden arkadaşı kızlar.

Okumadı falan da lise terk değil.

Zaten olsa nolacak lise terk diye birini aşağıladığımıza denk gelmedim.

Bdvnin gelecek konusu da Aleyna tilkinin yaşı olsun ya da sosyetedeki zenci bebek skandalı vardı eskiden. Onlar da pek afilli.

Burning Man festivaline de gitti kadın ya la

Merak ettim siz kimsiniz? Bence yakin bir tanıdığı olmalısınız, bu kadar gereksiz bilgiyi ozellikle arastirmis olmaniz ve kafaya takmaniz mantiksiz geliyor cunku.

Ya o degil de bizler burda kendimizi paralarken interrail icin para biriktirip bir yandan okur bir yandan calisirken boyle lise terk asalak tiplerin dunya turu yapmasi icimi cok acitiyor.
iyide senin yapıcağın dünya turuyla onunki bir mi olucak ?onun kültürü ne olucak müze mi geziyordur cluplarda takılıyordur işte . acun u severdim eskiden çocukken hep acun programlarını izlerdim nedense ... herkesin özeli kendine beni ilgilendirmez ama bu tip insanlarla kendini karşılaştırma . eğitim çok önemli birşey . insan kendini yetiştirmeli kendini geliştirmeli .dünyayı geziyorum diye clup barlarda takılıyorsan zaten burdada onlar var . ben Paris e gidip louvre müzesini gezmeyen insanlar gördüm yani . sorsan yüz kere gitmiş ee gitmiş ama neye gitmiş chanel mağazasına gitmiş . avrupalılar amerikalılardan ve bizden farklı insanlar . cidden çoğu çok kültürlü okuyan araştıran insanlar var . o tip insanlarla iletişim kurmaya çalış bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…