Şeyda Coşkun'un 'Emzirme Pozu' Sosyal Medyayı Karıştırdı

gomlegi taa kolundan siyirmak nedir? memitolari cikaramiyo mu komple omzunun kolunun ciktigi gomlekten 'cok duyarliyim'a kastıra kastıra haşat oldular; ona uzuluyorum

gomlegi taa kolundan siyirmak nedir? memitolari cikaramiyo mu komple omzunun kolunun ciktigi gomlekten 'cok duyarliyim'a kastıra kastıra haşat oldular; ona uzuluyorum
Uzerindeki gomlek degil tisort yada ona benzer badi falan
Sizlerde muhalefet olucam diye kastıra kastıra bir hal oldunuz
Zaten tesettürlü insanlar değiller dekolte giyiniyorlar verdikleri bu emzirme pozundada giydikleri dekolteli kiyafetlerden daha az gogus görünüyor
Maksatta iyi olunca neye bu cigirtkanlik anlamıyorum
Aslinda Bir ara bir sosyolog demişti sosyal medyada Ünlülerin dogru yanlış
güzel cirkin her yaptiklari davranisa bir karsi olma saldirma durumu var
bunuda sosyal alemde yorumlarda kişisel haklarina saldiracak her turlu hakareti doğal bir davranismis gibi soylemekten cekinmeyen bir halk izleyici varki altinda ünlü olmalarına karşı bir kıskançlık yerlerinde olma isteği var
Hak vermiyor değillim komsumuzun yeni aldigi arabaya bile icten imrenir cekistire cekistire bir hal oluruz
Eminim simdi kiskacliginizi reddedeceksiniz ama anlayin kiskaniyorsunuz
Ünlüler konustugunuz tartistiginiz konulara bile yön verirler
Bebeğini emzirmek itici değil
Bu resme vaktini cope atip itici demek cok itici
Annenizde sizi emzirirken cok iticiydi size gore ama meme bunun icin var sex objesi olmak icin degil bebeğini emzirmek icin bize bahsedilmis
Benim dogdugum yer doguda kucuk muhafazakar bi yerdi
Hatirlarim bayanlar bastan asagi kapaliydi ama disarda calisirken sokakta otururken bile bebeklerini bu sekilde emzirirlerdi kimsede itici demez ayiplamazdi o anneydi buda dogaldi
Okadar geri kafali olmalarina ragmen okuma yazma bilmez duzgun konusamaz ama bu konuda daha anlayisliydilar kii çocuğunu sevip oksamanin ayip oldugu cok tutucu insanlardi..
Biraz daha anlayış hayati biz kendimize zorlastirmayalim bunu erkekler zaten yeterince yapiyor..

ben mi anladan tanimadan bilmeden muhalefetim, sen mi; dön de msjini oku yeniden.. bu kadar emin sekilde bi suru yafta yapistirmissin ama ne dusundugun veya uydurdugun onemli degil.. cevap verecek kadar muhatap almaya gerek bile yok..

ben mi anladan tanimadan bilmeden muhalefetim, sen mi; dön de msjini oku yeniden.. bu kadar emin sekilde bi suru yafta yapistirmissin ama ne dusundugun veya uydurdugun onemli degil.. cevap verecek kadar muhatap almaya gerek bile yok..
Baskalarinin ne yaptigiyla değil kendinizin bu hayata ne kattiginizla ilgilenin
Ama anlayacak ne kafa nede yorumlayacak bir birikim var 2. Sayfa haberleriyle dolu kafaniz.
Bak şimdi senin anlayacan şekilde
bilale anlatir gibi anlatiyorum
Sennn oturup elestirp okumasan böyle sacma sapan haberler bize sunulmayacak sizler yüzünden yapilir bu haberler arz talep mevzusu konuşun konuşun başka isiniz yok zaten
Profilindeki neden unlu bir oyuncu sen degilsin kendi profillinizde bile kendi resminiz yok hep onlara ozenin sonra kiskanip elestirin
Ama asla onlar seni degil sen onlari elestiricen sen evinde otur soganini dograrken bu unlu ne yapti diye oku sonra hiç bi işin gücün yok gibi bide eleştiri yap altına
Hay allahim sen okumasan yazmasan bu haber olmaz sus milletin ne yaptigini kucalamaktan vazgec bak ozaman haber olmaz anladın

Böyle moda
Edepsizlik
Git emzir, ne yüklüyon
Bizde de var Memiş
Kadin emzirmeyi özendirmeye çalışıyor
Sen benimde memem var diye kendini ortaya atiyosun
Edepsiz olan o oluyor
Evet burda yazilanlar benim beyin devrelerime zarar
Orda gostermeye calistigi memesi değil emzirmesi
Ve emzirirken meme memelikten cikar
Bebeyi dpyuran biberondan farki yoktur artik omur gedik hanimda benim memem sex objesi dedi ordan anla emzirmeye o yuzden karsi cinselikten cikiyor memen
sen tabi yine cik de benimde memem var

Ömür gedik nerdesin diyorsunuz yaa
Kadin memenin cinsel obje olmasindan emzirirken bunun kayboldugundan yakiniyor
O cocugunu emzirmek yerine cinsel objesini korumaya calisiyor
Siz bunumu destekliyorsunuz kadinin kendi düşüncesi
Bu
Beni ilgilendirmez ama dunyanin en kutsal anlarindan biridir annenin yavrusunu doyurdugu an bunu kirli beyninizde baska yonlere cekmeyin
Sadece cocugunu doyuruyor
Beyninizi hangi noktanizdaysa biraz daha yukari en azindan vicdaniniza yakin bi yerde tutun bi yerinizden bakmayin artik hayata

senin derdin ne ya bu ne saldirganlik? ne haddini bilmezlik? durduk yere msjimi alintila, bi ton tahrik ve hakaret icerikli sey yaz, ustune muhatap almayinca dozaji artir.. yonetime bildirmekten fazlasini yapmayacagim senin icin..

sen seyda coskun'sun; buna eminiz artik dmi Eses07

ömür gediğe tepki olarak koyulmuş bir foto bence... zaten bikinili görüp durduğumuz bir insanın bebesini emzirme fotosu niye rahatsız etti ki insanları.....

Sütü olan emziriyor zaten

Çok doğal bir olay bu her kesim kendi anlayış çıtasına göre seyretmekte.Her ülkenin anlayış ve bakış açısı aynı değil çünkü ...

İyide bu yeni nesil anneler hamile kalmadan mı çocuk doğuruyor..

İki gün önce koşuyordu..şimdi bebek emziriryor..

Nerde o eski 9 aylar..geçmek bilmezdi
Evlenirken üç buçuk aylık hamile olunca 9 ay çabuk geçiyor.

Son düzenleme:
Miranda Kerr emzirirken fotoğraf koyunca woawww, Şeyma Coşkun koyunca edepsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…