Şeyda Çoşkunla Zayıflıyorum

24.günüm
Sabah ıspanaklı maydonozlu 1 yumurtalı omlet
Arada yarım kase kefir
Öğlen kıymalı kabak yemeği yağsız
Akşam tavuklu patlıcan
Bugünün kaçamağı light hiç yağsız kepek unundan kekim oldu.
Çayla beraber yedim malesef
Kalorisi az ama yinede vicdan azabı çekiyorum

25.gün
Bugün pirinç günü
Sabah ananas elma 2 yemek kaşığı pirinç tarcın, birde kahvaltıdan önce 3-4 kaşık kefir yedim.
Öğlen 2 yemek kaşığı pirinçli yeşil salata
Akşam pirinçden bıktım. Mantarlı bulgur pilavı aslında pirinç pilavıydı ama değiştirdim.
Yanında 1 bardak şalgam suyu, acı biber ve çok az yoğurt yedim.

Kızlar kaç gündür doğru düzgün spor yapamıyorum nolcak benim halim
Çooook üşeniyorum.
Spor olmayınca kilo da gitmiyor. Boşa aç kalıyorum.

26. gün
Protein ananas günü
Sabah uyanınca yarım su bardağı kefir
2 saat sonra 1,5 yumurta
Ara 1 ince dilim ananas
Öğle tavuk göğsü
Ara 1 ince dilim ananas , yeşil çay
Akşam balık
Arada biraz beyaz nohut ve üzüm
Diyet listeme akşama kadar güzel uyuyorum ama akşamları şu sıra nohuta taktım çayın yanında illaki nohut yiyorum.
Bugün canım üzümde çekince biraz ondan da yedim malesef. Normalde yine 1 ince dilim ananas yeyim günü kapatmam gerekiyordu.

27.gün
Şeyda coşkun diyetlerine iki gün ara verdim.
Ayran detoksu yapıyorum.
Sabah saat 10:00 da 1 dilim çavdar ekmeği çok az peynir 1 yumurta bol domates salatalık ve yeşillik yedim.
Sonra her iki saatte bir bulgur, mercimek, nohut ve salatalıktan oluşan ayran çorbamı içtim.
Saat 8 de ben son çorbamı içtim. Biraz da beyaz nohut yedim akşam çayın yanında
Artık bişey yemem.

28. gün
Ayran detoksunun ikinci günü
Sabah yumurta, 1 dilim ekmek, domates, salatalık,yeşillik
Sonra iki saatte bir ayran çorbası
Taaaakiiii annem diyetten sıkılıp hadi lahmacun yiyelim diyene kadar.
Anamın nefsine uydum ve 1,5 lahmacun yedim akşam yemeğinde
Yoğurt detoksu değilde lahmacuna hazırlık yapmışım sanki iki gündür
Allahtan bugün 1,5 saat kadar spor yapmıştım
En azından kendimi öyle avutuyorum.

10 gündür şeyda coşkun diyetine ara vermiş güya sağlıklı beslenecektim.
Sağlıklı beslenmeye de dikkat ediyorum ama gram oynamıyor kilom.
Onun için yeniden başladım şeyda coşkun diyetine.
Bu gün yeni bir başlangıç olsun.
Sabah öğle akşam 1,5 yemek kaşığı buğday ve 1 kividen oluşan menümü yiyeceğim.
Aralarda salatalık ve yeşil çay.
İnşallah sabredebilirim biraz daha kilo gider.

2.gün beyaz protein günü
Sabah mantar ve yumurta
öğlen haşlanmış tavuk göğsü ayran
akşam tavuk ve yumurta, 1 bardak ayran
beyaz protein günü bitti
ama spor yok malesef yapamadım

Merhaba Pinksnow,

İlk diyetin 28 günün sonunda toplamda kaç kg verebildin?
Bende 28 günlük diyeti uyguladım toplamda 7,5 - 8 kg arası verdim. Yürüyüşleri tam olarak yapamadım, 2-3 gün ara ile yürüyüş yapabildim. Ve diyetin sonunda normal yemeğe döndüğümde sanki hemen ödemde geri geldi. 0,5-1 kg arası geri dönüş oldu. Yani baktığınızda 7 kilo vermiş oldum. Ama tam olarak normale de dönmedim aslında. Kahvaltıları diyette ki gibi devam ediyorum. Yeşillik tüketmeye ve yeşil çaya devam ediyorum. Ekmek nadiren yiyorum. Şimdilik aynı kg dayım. Sabahları düzenli tartılmaya devam ediyorum.

yaklaşık 5 - 5,5 kilo verdim. İlk 14 günde verdiğim aslında kilonun çoğunluğunu sonraki 14 gün sadece 1 - 1,5 kilo verdim.
Diyetten sonra şeyda coşkun diyetine uymadım ama kalori sayımı yaptım. 850 kalorinin üzerine çıkmamaya çalıştım günlük. Kilo vermedim bu zamanda kilomu korudum sadece.
Yani toplamda 68,5 dan 63,3 e düştüm.
İlk 2 hafta aksatmadan yürüyüş yaptım Leslie ile yürüdüm ben, sonraki günlerde de yürüdüm ama bir kaç kere sporu atladığım oldu. Hayatımdan tatlıyı neredeyse çıkarttım. Canımda istemiyor zaten. Kilodan ziyade bende sıkılaşma oldu epey sıkılaştı vücudum.

Tebrik ederim ancak aldığınız kalori çok az değil mi? Yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu vs bilmiyorum ama spor da yapıyorsanız günlük kalori ihtiyacınızdan birazcık daha fazlasını almanız gerekir normalde. Minimum 1200 kaloriden bahsediyorum. Kilo verirken sağlığınızdan olmayın.. Ben de gerekli motivasyonu bulabilirsem 1 yılı aşkın süredir üzerimden atmaya çalıştığım ama hep yarı yolda bıraktığım 10 kiloyu vereceğim. Başlangıç kilomuz aynı olacak. :) Sürekli 3-4 gün sonra pes ediyorum..

Haklısın canım normalde 1200 kalori civarı almam gerekiyor. Bende kendime çok kızıyorum çünkü şimdiye kadar yaptığım tüm diyetler metabolizmamı yavaşlattı. Azıcık fazla yesem bana kilo olarak geri geliyor. Şİmdilik fazla kilolarımı verip koruma döneminde 1200 civarında kaloriye çıkmayı düşünüyorum. Sağlıklı bir listeyle inşallah.
Aslında sık yiyorum şu anda ama en az kalorili yiyecekleri seçmeye çalışıyorum yerken.
İnşallah sende istediğin kiloları sağlıkla verirsin.

Haftada atıyorum 100'er kalori artırarak devam edersen, alıştırarak yani kilo almazsın diye düşünüyorum. :) Düşük kalorili diyetlerin sıkıntısı da burda. Daha önce İsveç Diyeti falan denemiştim, normal düzene geçince fazla geliyor. Şeyda Coşkun'un 4 günlük bir diyetini buldum, onu denemeyi düşünüyorum en azından başlangıç olması için, 1-2 kiloyu verip kendimi kandıracağım biraz. :)) Sonra sporla devam edeceğim zaten. :) Umarım kısa zamanda kurtulurum vazgeçmeden.

Şeyda coşkun diyetine yarın tekrar başlıyorum kızlar.
Bu sefer biraz daha kafama göre yapacağım diyeti.
Kilomu yarın tartılıp yazarım.
En son 64,8 falandım.
Bugün, yarın diyet yapıcam nasılsa diye o kadar çok yedim ki anlatamam

sonrasında verilen tüm kilolar geri alındı. üstüne birde insülin direnci gelişti. kesinlikle tavsiye etmiyorum. metabolizmayı altüst eden bir diyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…