• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeyda Çoşkunla Zayıflıyorum

Merhabalar,

Bende Şeyda hanımın listesinin 16. günündeyim :) size rastladığıma çok sevindim. Sanırım aynı günlerde diyete başlamışız. Ben şu ana kadar 5,6 kg verdim. Ben en çok ananas gününde zorlandım. Maalesef ananas bana dokundu ve yemek tam bir işkenceye dönüştü. Detoks günlerinde de özellikle akşamları fena halde açlık krizlerine giriyorum. Buda birazcık sinir yapıyor :) Pes etmiyorum yola devam ,

Merhabalar,

Bende Şeyda hanımın listesinin 16. günündeyim :) size rastladığıma çok sevindim. Sanırım aynı günlerde diyete başlamışız. Ben şu ana kadar 5,6 kg verdim. Ben en çok ananas gününde zorlandım. Maalesef ananas bana dokundu ve yemek tam bir işkenceye dönüştü. Detoks günlerinde de özellikle akşamları fena halde açlık krizlerine giriyorum. Buda birazcık sinir yapıyor :) Pes etmiyorum yola devam ,

Ananas günü yapmadım sanırım ananas yumurta olan günü söylüyorsun.
Ben o gün kivi ve yumurta yedim.
Şu an arkama dönüp baktığımda beni en çok zorlayan sıvı detoks günüydü.
Aman Allahım o neydi öyle kereviz sapı,kereviz falan suyunu içtim :cry:
Bir de o içtiklerim sanırım bana dokundu gece acaip bir kalp çarpıntısı ,uykusuzluk ve ateş yaptı onun dışında pek zorlanmadım.
Bende 4,4 kilo verdim canım
Başladığımda 68,5 dum şimdi 64,1 im :KK73:
Bugün mayıs listesinden başladım elma buğday gününü yapıyorum.
Bencede aynı diyeti yapan biriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak çok güzel :KK6:

Kızlar bugün tartıldım. 14 birde kaçamak günümüde sayarsak 15 günün sonunda tartıdaki fark :KK73:

Q44E0A.jpg

Benim listem birazcık daha farklı ama baktığımda mantık hep aynı. Bugün benimde hindi günüm , sizin gibi bende hindi bulamayınca tavuk aldım. Sabah 1 yumurta, öğlen tavuk, ara light ayran,akşam tavuk bugün yeşillik asla kullanılmayacak. Aralarda bol su , ıhlamur elma, ıhlamur ayva, yeşil çay, yeşil çay biberiye, birde kiraz sapı tarçın karanfil üçlüsünü içiyorum. Yemiyorum ama sürekli içiyorum :). Dün benim detoks günüydü, sabah, öğlen , akşam şekersiz light sütlü çilekli güllaç günümdü. Bir kase şekersiz ve narlı * 3 olarak hazırladım. Sabah öğlen iyiydi ama akşam eve gittiğimde açlıktan başım ağrımaya başlamıştı. Akşam ufak bir kaçamağım oldu bir tane trabzon hurmasını tarçınlayıp bir güzel yedim. : )

Benim listem birazcık daha farklı ama baktığımda mantık hep aynı. Bugün benimde hindi günüm , sizin gibi bende hindi bulamayınca tavuk aldım. Sabah 1 yumurta, öğlen tavuk, ara light ayran,akşam tavuk bugün yeşillik asla kullanılmayacak. Aralarda bol su , ıhlamur elma, ıhlamur ayva, yeşil çay, yeşil çay biberiye, birde kiraz sapı tarçın karanfil üçlüsünü içiyorum. Yemiyorum ama sürekli içiyorum :). Dün benim detoks günüydü, sabah, öğlen , akşam şekersiz light sütlü çilekli güllaç günümdü. Bir kase şekersiz ve narlı * 3 olarak hazırladım. Sabah öğlen iyiydi ama akşam eve gittiğimde açlıktan başım ağrımaya başlamıştı. Akşam ufak bir kaçamağım oldu bir tane trabzon hurmasını tarçınlayıp bir güzel yedim. : )

Akşamları bazen bendede açlık krizleri tutuyor.
Yeşil çay 3-5 çiğ badem ve yaban mersini kurusu benim kurtarıcım oluyor.
Bunları öneririm. Eğer gün içinde başım ağrırsa da sulandırılmış 1çay bardağı kefir içiyorum.
O da epey tokluk veriyor hemde süper bir bağırsak çalıştırıcı :KK22:

Bugün mayıs ayı diyet listesinin ilk benim diyette 16. günüm
Sabah öğle akşam menü aynı.
1 orta boy yeşil elma, istenilen kadar tarçın, 1,5 yemek kaşığı kinao veya karabuğday ama ben normal aşurelik bulgur yedim.
öğle akşam arası 2 küçük salatalık yedim. Akşam öğününde sonra da var salatalık.
Günüm nasıl geçti ? Halsiz diyebilirim. Akşam yemeğinden önce o kadar zor yaptım ki sporumu anlatamam. :KK51:
Yemek yemeye bile takatim yoktu. Zaten hepsini de yiyemedim akşam yemeğimin.
2 kupa yeşilçay ve bolca su içtim.
Günün en güzel yanı tartıdaki kilomu gördüğüm zamandı. 64,1 geldim.
Bir kaç gün tartılmıycam yine.
Yarın protein günü inşallah biraz daha dinç olurum yarın:KK75:

tebrik ederim ya çok güzel kilo vermişsin nasıl gidiyor? önerir misin bu diyeti

tebrik ederim ya çok güzel kilo vermişsin nasıl gidiyor? önerir misin bu diyeti
Canım hala devam ediyorum. Ben diyetin sistemini iyice kavradım ve alıştım sanırım onun için artık zorlanmıyorum.
Önerir miyim dersen ilk günler beni acaip zorlamıştı. Ama sabredersen alışıyorsun. Yemekleri yağsız, tuzsuz (ben deniz tuzu kullanıyorum çok az) ayrıca yapmak zorundasın. Bu biraz zorlayabiliyor. Ama ilk haftayı atlatınca verdiğinde kiloları görünce acayip gaza geliyorsun. :KK73:
Listeleri inceleyip karar verebilirsin.

Dün malesef günlüğümü ihmal ettim.
Dün Yeni listede 2 diyette 17. günümdü.
Protein günüydü.
Sabah 1 yumurta beyazı ve mantarlı omletimi yedim.
Arada 2 dilim hindi füme, az yoğurt ve kefir
Öğlen 2 küçük parça pideyle adana yedim :KK11:
O adana beni o kadar rahatsız etti ama anlatamam uzun zamandır çok azyağlı yediğim için sanırım akşam kendime gelemedim.
Akşam yemek yemedim.
Bir bardakta bitki çayı içtim.
Dün sporumu da yapamadım maalesef. :KK67:

süpersin gerçekten ya nazar değmesin ben de başladım bugün dayanamadım :D karabuğday+elma, sana başarılar takipteyim ;)

süpersin gerçekten ya nazar değmesin ben de başladım bugün dayanamadım :D karabuğday+elma, sana başarılar takipteyim :KK66:
Sana da başarılar canım. Ama sakın sporu ihmal etme ister dışarda ister evde leslie senson la her gün 1 saat yürüyüş.
Ben bu 17- 18 günde sadece 2 gün yürüyemedim. Çoğunlukla enerjimin son kırıntılarını da kullansam sporu ihmal etmemeye çalıştım. Çünkü kısa zamanda fazla kilo verdirdiği için sarkma olabiliyor spor hem sıkılaşmana sebep oluyor daha fit görünmeni sağlıyor hemde kiloyu daha hızlı vermeni sağlıyor.

Yeni listede 3 diyette 18. günüm bugün
Sıvı detoks günümdü.
Sabah elma, maydanoz, salatalık, limon, zencefil sıkılıp içildi.
Öğlen aslında çorba ama geçen seferden deneyimliyim çorbayı içemiyorum ben onun için onlarında suyunu sıkıp içtim.
Yani kırmızı pancar, kabak, dereotu, maydanoz ve greyfurt suyu içildi.
Arada yarım muz ve yarım greyfurt blendırdan geçirilip içildi.
Akşam yine çorba ama değiştirildi yine kırmızı pancar, ananas, lahana, zencefil suyu

Spor bugün yapıldı.
Yarın tartılcam bakalım kaç kilo gelicem. :KK51:

Yeni listede 4 diyette 19. günüm
Tartıldım, tartıda gram oynamamış.
Sabah lor peyniri, domates, az maydanoz ve dere otu
Öğlen Marul arası köfte
Akşamda bamya çorbası ve yağsız yeşil salata yedim
akşam yemeğinden sonra biraz kaçamak yaptım ama
2 hurma, 4 tanede kestane yedim. :KK22:
1 saatlik sporumu yaptım şükür. :KK49:

Yeni listede 5 diyette 20. günüm
Oyyy oyyy bu gün salata günümdü ve uzun zamandır hiç bu kadar acıkmamıştım.
Önüme ne koysanız yiyebilecek durumdayım :KK11:
Niye bu kadar acıktım bugün bilmiyorum :KK69:
Sabah meyve salatası üzerine 2 yemek kaşığı kefir döktüm onu yedim.
Öğlen kabaklı havuçlu yeşil salata.
Akşam tavuklu köz patlıcanlı yeşil salata yedim.
Spor yapmadım şimdiye kadar, yapabilirmiyim bilmiyorum da.
Kolumu kaldıracak takatim yok gibi hissediyorum.:mad:
Oyyy oyyy :cry:

Yeni listede 6 diyette 21. günüm
Yaa ne kadar çok zaman olmuş ben diyete başlayalı. Sanki dün başlamışım gibi.
Çok kilo vermedim ama bu bile benim için bir mucize normalde ne yaparsam yapayım hiç kilo veremeyen bir insanım ben.
Onun için diyet şevkimi kırmıyorum. Durmak yok diyete devam. :confused:
Gelelim bugünün menüsüne ;
Sabah 1 yumurta beyazı ve 1 yumurtanın tümüne haşladığımız kışlık kuru bibelerleri ekleyip omlet yaptım.
Öğlen mercimekli ıspanak kavurma ve 1 domates
Akşam ızgara balık ve çayın yanında 1 avuç nohut.
İnanamıyorum 21 gündür ağzıma ekmek almadım. :KK73:
Ama bugün yine spor yapamadım malesef. :KK67:

Yeni listede 7 diyette 22. günüm
Sabah kepek unlu krep , peynir, domates, salatalık
Arada öğrencim ısrar etti yarım elmalı kurabiye yedim .
Yazık çocuk niye tüm almıyorsunuz öğretmenim tüm alın diye ısrar etti ama deyemediiim diyetteyim diye :KK33:
Öğlen ıspanak kavurma, yoğurt
Arada yarım kase bol keten tohumlu kefir
Akşam yemeğim de yağsız tavuklu karnıyarık ve salata, yeşil çay
Bir lokma kokoreç annem sağolsun zorla kendi ekmeğinden yedirdi, ısrarlarına dayanamadım 1 lokmacık yedim.
Çayın yanında biraz beyaz nohut, bu beyaz nohut iki gündür kaçamağım oldu,
gerçi kalorisi az diye kendimi avutuyorum ama :KK22:
Yine spor yok :KK11:

Dün ki menümü yazmayı unuttum.
23. gün
Bugün yazayım bari.
Dün muz süt günüydü sabah öğle akşam muz ve süt menü
sabah ve öğlen uydum listeye ama akşam ekmeksiz patates mantar yemeği yedim.
Çok da bozmuş sayılmam değil mi :KK22:
Ama spor yine yapamadım.
Kilo veriyor muyum HAYIR :KK51:
Duraklama dönemine girdim sanırım.
Sabırla kilomun düşeceği günleri bekliyorum. Sabrım bitmeden zayıflamaya devam ederim inşallah :KK14:

Back
X