Merhabalar,
Bende Şeyda hanımın listesinin 16. günündeyim :) size rastladığıma çok sevindim. Sanırım aynı günlerde diyete başlamışız. Ben şu ana kadar 5,6 kg verdim. Ben en çok ananas gününde zorlandım. Maalesef ananas bana dokundu ve yemek tam bir işkenceye dönüştü. Detoks günlerinde de özellikle akşamları fena halde açlık krizlerine giriyorum. Buda birazcık sinir yapıyor :) Pes etmiyorum yola devam ,
Benim listem birazcık daha farklı ama baktığımda mantık hep aynı. Bugün benimde hindi günüm , sizin gibi bende hindi bulamayınca tavuk aldım. Sabah 1 yumurta, öğlen tavuk, ara light ayran,akşam tavuk bugün yeşillik asla kullanılmayacak. Aralarda bol su , ıhlamur elma, ıhlamur ayva, yeşil çay, yeşil çay biberiye, birde kiraz sapı tarçın karanfil üçlüsünü içiyorum. Yemiyorum ama sürekli içiyorum :). Dün benim detoks günüydü, sabah, öğlen , akşam şekersiz light sütlü çilekli güllaç günümdü. Bir kase şekersiz ve narlı * 3 olarak hazırladım. Sabah öğlen iyiydi ama akşam eve gittiğimde açlıktan başım ağrımaya başlamıştı. Akşam ufak bir kaçamağım oldu bir tane trabzon hurmasını tarçınlayıp bir güzel yedim. : )
Canım hala devam ediyorum. Ben diyetin sistemini iyice kavradım ve alıştım sanırım onun için artık zorlanmıyorum.tebrik ederim ya çok güzel kilo vermişsin nasıl gidiyor? önerir misin bu diyeti
Sana da başarılar canım. Ama sakın sporu ihmal etme ister dışarda ister evde leslie senson la her gün 1 saat yürüyüş.süpersin gerçekten ya nazar değmesin ben de başladım bugün dayanamadımkarabuğday+elma, sana başarılar takipteyim
İnşallah canım kilo vermeye bir başlasan devamı geliyor zaten.maşallah azminize hayran kaldım darısı bana :)
daha önce başardım canım ama aynı irademi kaybettim ne yazkkiİnşallah canım kilo vermeye bir başlasan devamı geliyor zaten.
İnsan tartıdaki eksileri gördükçe daha da hırslanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?