Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Pinksnow,
İlk diyetin 28 günün sonunda toplamda kaç kg verebildin?
Bende 28 günlük diyeti uyguladım toplamda 7,5 - 8 kg arası verdim. Yürüyüşleri tam olarak yapamadım, 2-3 gün ara ile yürüyüş yapabildim. Ve diyetin sonunda normal yemeğe döndüğümde sanki hemen ödemde geri geldi. 0,5-1 kg arası geri dönüş oldu. Yani baktığınızda 7 kilo vermiş oldum. Ama tam olarak normale de dönmedim aslında. Kahvaltıları diyette ki gibi devam ediyorum. Yeşillik tüketmeye ve yeşil çaya devam ediyorum. Ekmek nadiren yiyorum. Şimdilik aynı kg dayım. Sabahları düzenli tartılmaya devam ediyorum.
Tebrik ederim ancak aldığınız kalori çok az değil mi? Yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu vs bilmiyorum ama spor da yapıyorsanız günlük kalori ihtiyacınızdan birazcık daha fazlasını almanız gerekir normalde. Minimum 1200 kaloriden bahsediyorum. Kilo verirken sağlığınızdan olmayın.. Ben de gerekli motivasyonu bulabilirsem 1 yılı aşkın süredir üzerimden atmaya çalıştığım ama hep yarı yolda bıraktığım 10 kiloyu vereceğim. Başlangıç kilomuz aynı olacak. :) Sürekli 3-4 gün sonra pes ediyorum..yaklaşık 5 - 5,5 kilo verdim. İlk 14 günde verdiğim aslında kilonun çoğunluğunu sonraki 14 gün sadece 1 - 1,5 kilo verdim.
Diyetten sonra şeyda coşkun diyetine uymadım ama kalori sayımı yaptım. 850 kalorinin üzerine çıkmamaya çalıştım günlük. Kilo vermedim bu zamanda kilomu korudum sadece.
Yani toplamda 68,5 dan 63,3 e düştüm.
İlk 2 hafta aksatmadan yürüyüş yaptım Leslie ile yürüdüm ben, sonraki günlerde de yürüdüm ama bir kaç kere sporu atladığım oldu. Hayatımdan tatlıyı neredeyse çıkarttım. Canımda istemiyor zaten. Kilodan ziyade bende sıkılaşma oldu epey sıkılaştı vücudum.
Haklısın canım normalde 1200 kalori civarı almam gerekiyor. Bende kendime çok kızıyorum çünkü şimdiye kadar yaptığım tüm diyetler metabolizmamı yavaşlattı. Azıcık fazla yesem bana kilo olarak geri geliyor. Şİmdilik fazla kilolarımı verip koruma döneminde 1200 civarında kaloriye çıkmayı düşünüyorum. Sağlıklı bir listeyle inşallah.Tebrik ederim ancak aldığınız kalori çok az değil mi? Yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu vs bilmiyorum ama spor da yapıyorsanız günlük kalori ihtiyacınızdan birazcık daha fazlasını almanız gerekir normalde. Minimum 1200 kaloriden bahsediyorum. Kilo verirken sağlığınızdan olmayın.. Ben de gerekli motivasyonu bulabilirsem 1 yılı aşkın süredir üzerimden atmaya çalıştığım ama hep yarı yolda bıraktığım 10 kiloyu vereceğim. Başlangıç kilomuz aynı olacak. :) Sürekli 3-4 gün sonra pes ediyorum..
Haftada atıyorum 100'er kalori artırarak devam edersen, alıştırarak yani kilo almazsın diye düşünüyorum. :) Düşük kalorili diyetlerin sıkıntısı da burda. Daha önce İsveç Diyeti falan denemiştim, normal düzene geçince fazla geliyor. Şeyda Coşkun'un 4 günlük bir diyetini buldum, onu denemeyi düşünüyorum en azından başlangıç olması için, 1-2 kiloyu verip kendimi kandıracağım biraz. :)) Sonra sporla devam edeceğim zaten. :) Umarım kısa zamanda kurtulurum vazgeçmeden.Haklısın canım normalde 1200 kalori civarı almam gerekiyor. Bende kendime çok kızıyorum çünkü şimdiye kadar yaptığım tüm diyetler metabolizmamı yavaşlattı. Azıcık fazla yesem bana kilo olarak geri geliyor. Şİmdilik fazla kilolarımı verip koruma döneminde 1200 civarında kaloriye çıkmayı düşünüyorum. Sağlıklı bir listeyle inşallah.
Aslında sık yiyorum şu anda ama en az kalorili yiyecekleri seçmeye çalışıyorum yerken.
İnşallah sende istediğin kiloları sağlıkla verirsin.
Merhaba Pinksnow,
İlk diyetin 28 günün sonunda toplamda kaç kg verebildin?
Bende 28 günlük diyeti uyguladım toplamda 7,5 - 8 kg arası verdim. Yürüyüşleri tam olarak yapamadım, 2-3 gün ara ile yürüyüş yapabildim. Ve diyetin sonunda normal yemeğe döndüğümde sanki hemen ödemde geri geldi. 0,5-1 kg arası geri dönüş oldu. Yani baktığınızda 7 kilo vermiş oldum. Ama tam olarak normale de dönmedim aslında. Kahvaltıları diyette ki gibi devam ediyorum. Yeşillik tüketmeye ve yeşil çaya devam ediyorum. Ekmek nadiren yiyorum. Şimdilik aynı kg dayım. Sabahları düzenli tartılmaya devam ediyorum.