Seyahatten sonra ev temizligi

Peki yardımcı almaz mı bir günlük?
Temizliği bugün yapsan onları da yarına bırakırsın olmazsa ama temizliği bir an önce yap.
Şu an çok zor geliyor biliyorum ama başlayınca bitecek zaten bir an önce.
Yardımcı almıyorsa da en azından süpürmeye yardım etsin.

Ay evlerden irak.

benim evimde de gumuscun - gumus bocegi sorunu var. cok sukur ki baska hasere yok, allah da gostermesin. bende de inanilmaz fobi oldu, dolayisiyla her dakika camasir suyu ile geziyorum; ellerim paramparca.
Yazik gunah ya sagligini hicmi dusunmuyorsun yavrularin da var kokluyorlar onu cigerlerinize yazik

boceklenen bakliyatlar icin kesin cozum defne yapragi bakliyatlarin bulundugu kavanozlara defne yapragi koyarsaniz asla boceklenmez ben ole yapiorum

Ben de taşındım güya. Bir türlü yerleşemedim çünkü hastayım, halsizim ve canım bir şey yapmak istemiyor. Yardımcı kadın da tutmam eşyalarımı yerleştirtmem açıkçası, temizliği hallettik ama işte ıvır zıvır yerleşmesi var bende. Off çok miskinleştim hep uyuyasım var.

esim iste bazi seylere yardim eder ama oyle temizlik yapacagini sanmiyorum. nevresime yardim eder bana, yemegi hazirlar masayi hazirlar , oyle seyler....
pazar gunu temizlikci gelecek derin temizligi ona yaptiricam.

alicaz ama pazar gunu gelebiliyor kadin, musait degil haftaici..
yapacagim mecburum. eve gidince girisicem

siralamayi yapamadim bir turlu size danisayim dedim baliklama atlamadan.. bazen toplicam temizlicem derken kendime daha zorlastiriyorumda :)

en çok kullanılandan/cilde değen, yemek yenen yerlerden başlayın bence.

mesela yerler-camlar 2. planda. ilk plan yatak nevresim ve mutfak/banyo olmalı bence.

en çok kullanılandan/cilde değen, yemek yenen yerlerden başlayın bence.

mesela yerler-camlar 2. planda. ilk plan yatak nevresim ve mutfak/banyo olmalı bence.

Suanda eve gidiyorum, temizlikle baslayacagim yapabildigim kadar bugun bakalim
Kiler dolabi iclerine bocek ilaci sıkmakta sakınca var mı sizce? Hani gidalari koyucaz yine sorun olmaz degil mi

Öncelikle kirlileri makinaya at. Onlar yıkanırken sende mutfağı hallet, eşinde yardım ederse çok uzun sürmez bence..

Merhabalar
3 valiz bosalttik, dolaplari yerlestirdik, yerleri supurdum, toz aldim, banyo mutfak temizledim nevresim degistirdim. Esimde yardim etti ama yorulduk yinede, son 1 valiz kaldi ondada kiyafetlerimiz var yarin acicam, camasirda yarina kaldi. Persembeye kadar toparlanir sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…