Seyahat acentesi'nde yapılmış turizm otelcilik bölümü stajı arıyorum

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
40 iş gününü nasıl doldurucam ne yazmam gerek hiç bi fikrim yok malesef :uhm:
yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
sen staj yapmadın mı öğrendiklerini gördüklerini yaz nedne kopya alıyorusn ki? elimde olsaydı da vermezdım sana !

benim giyim ben işte
kesim yapıldı-kalite kontrol yapıldı-dikim yapıldı diye yazdım sizde günlük işlerini yazın ben bi kaç gün aynı işe devam edince aynı işleri yazdım resim falanda yapıştırdık

you know 1. sınıfı btrdim daha o yzuden derste pek bişey görmedim bununla alakalı
deliboncuk zaten aynısı yazmak için yardım istemedim sadece nasıl doldurmam gerektigini anlamak için yazılmış bi dosyadan yararlanmak için yardım istedim
''olsaydıda vermezdim'' diyerek ne kadar iyi (!) niyetli oldugnu gösterdiğin için tesekkur ederim...

elfcn bide dosyada 18 sayfa var ama staj süresi40 gün her sayfanın altında tarih ve mühür yeri fln var nası yapıcam bi sayfaya bi kac gün mü yazmam gerekli?
saol yardımcı oldugun için :)

ben mesela bi kaç gün aynı işi yaptım onları yazmadım işte bigün kesim yaptık bi kaç gün devam ettim işte atıyorum 3 gün devam ettim onun bitiş tarihinde yeni işi yazdım bugün dikime başladım diye o günün tarihini yazdım.mühürü imzayı staj yaptığın yere imzalayıp mühürletmen lazım ama tatlım bnm lise staj dosyamdı senin üniv.se farklı olabilir ama anlattığına göre bizim dosya gibi bizimde18sayfa vardı

canım 1. sınıfı bitirsende bişiler görmüş olman lazım dersler boş geçmiyordur değil mi
bizim hocalarımız tek tek okumuyordu sayfaları bende stajda hergun ne yaptım onları yazmadım zaten ama derslerde öğrendiklerimle otelde öğrendiklerimi karıstırıp yazmıstım

kopyaya karşı hiçte iyi niyetli değilim aynen öyle . bende staj dosyası doldurdum. öğrenci işlerindende staj yaptığınız yerdende bilgi her şekılde alınıyor.

saol cnm anladım ya yani belli bi aralıkta yaptıgım işi günü gününe yazmama gerek yok..

ya dersler boş gecmedi cnm tabiki ama gördüğümüz derslerle yaptıgım işin pek alakası olmadı o yuzden

kopyaya karşı hiçte iyi niyetli değilim aynen öyle . bende staj dosyası doldurdum. öğrenci işlerindende staj yaptığınız yerdende bilgi her şekılde alınıyor.

arkadasım konu başlığım ''staj dosyası yazarken kopya ! almaya nasıl bakıyosunuz'' diye bi anket değil bilmem farkındamısın...
yardımcı olabilcek arkadaslar yazıyorlar zaten madem öyle bi niyetin yok yazmazsın bu konuya cvp olur biter
neden ortamı gereksiz yere gerginleştirecek bi üslup takınıyorsun anlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…