- 21 Temmuz 2014
- 94
- 23
Yanii biz yüz yüze başlayan ve 9 ay falan öyle devam eden bir ilişki idi şimdi mecburi durumlarımızdan dolayı uzak ilişki olduKesinlikle doğru. Eğer sizi ortaya atacak olsa sadece onlar değil meler nelerinizi biliyordur sonuçta hayata yoldas olarak gördüğümüz sevdiğimiz için inanıp güvenip önemli bilgiler veya nude vs paylaştığımız olabiliyor :) size hak veriyorum aynı fikirdeyim. KUllanacak olsa foto da dahil birsürü şey var. :) paranoyak olmadan güvenmek gerekiyor. Sonuç da yüzü görünerek de görünmeyecek de olsa o da size atıyordur. Sizde de koz oluyor..karşılıklı güven :) ve gerçekten uzaktan iliskiye cook ayrı bi tat ve heyecan katıyor. Arkadasım biliyorsun ki en çok heyecana da biz uzaktan iliski sürdürenlere lazım .. ne zamandır iliskiniz var?
..benim henüz yeni :)
Ah hepimiz bi kavussak uzak olan özlem içerisinde olanlar olarak :) bizim sosyal medya tanısması oldu. Normalde kendisi uzaktan iliskiye karşı imiş. Arkadaşlar dalga geçer dedi sırf o yüzden kimseye demedi uzak olduğumuzuYanii biz yüz yüze başlayan ve 9 ay falan öyle devam eden bir ilişki idi şimdi mecburi durumlarımızdan dolayı uzak ilişki olduToplamda 2 yılı bitirdi ilişkim ama Sizin ne kadar süredir peki
İnsallah 2 yıl erken 22-50 yıl devirirsiniz masallahYanii biz yüz yüze başlayan ve 9 ay falan öyle devam eden bir ilişki idi şimdi mecburi durumlarımızdan dolayı uzak ilişki olduToplamda 2 yılı bitirdi ilişkim ama Sizin ne kadar süredir peki
Yani gerçekten öyle bende hep diyordum uzaktan asla yapamam diye insan başına gelince mecbur sürdürüyor bi şekildeAh hepimiz bi kavussak uzak olan özlem içerisinde olanlar olarak :) bizim sosyal medya tanısması oldu. Normalde kendisi uzaktan iliskiye karşı imiş. Arkadaşlar dalga geçer dedi sırf o yüzden kimseye demedi uzak olduğumuzu.. 6 saat yol gelip gitti. Harcamaya da yansıyor uzuluyorm. Kendisi harcıyo. 3.ayımız :)) daha kim bilir ne zmn buluşuruz bu uzaktan iliskiler kötü derdi hiç ummadığım şekilde surecı hızlandırıp 2.ay geldi. “Yapamazdık zaten gelemezdim de fedakarlık işte” dedi yani harcama ve vaktinden gücünden fedakarlık. Gördükten sonra belki tlfndakı gibi olamayız belki soğurz diyordum ama öyle olmadı daha da özler oldum canımı yakıyor bu hal demeye basladi geri döndükten sonra ..hem üzülüyorum bi yandan da hos. ..
Özlemi gidermek için birbirinize nasıl güç veriyorsunuz ya. Bazen yorulabiliyor özledm diyor kotu olduğumda vs paylaşmak istiyorum Yanımda ol diyorm ama uzak oldgnu düşünmek kotu vs vs diyor ..
Valla ben zamanında aman aman ne gerek var diyenlerdendim. Son sevgilimle aramızda mesafe olduğu için nudelaşırdık snapten ayrı bi hazzı vardı. Arada videolarımızda oluyordu birbirimizde.Tat veriyor. Bi foto ile gün boyu aklında kalabiliyorsunuz beyefendinin:)) ..yani akılda olmak için illa böyle şeyler elbet gerekmez de. Ayrı bi tadı var kastetmek istedigim :)
Gün içinde atışan davetkâr mesajlar sayılıyor mu? Ben bu sexting olayına yetişemedim de.
Eğer sayılıyorsa eşimle yapıyoruz demektir, mesela gün içinde bir mesaj, bir emoji akşam neler olacağını anlatıyor bizde.
Örnek verir misiniz ben biraz utanıyorum da içimde.cok his var ama işte dışarıdan bakınca kalas gibiyim tabi yatağa girene kadar
Çok iyi hepsinin bir anlamı var o zaman
Yani bu eşinizle ve ilişkinizle alakalı kalıplaşmış bir cümlemiz yok
Mesela dilemojisi, gibi bunları bazen ansızın birbirimize atıyoruz. Gerisi doğaçlama geliyor
Yani bizim için evet. Mesela örnek veriyorum “akşam mutfakta, xx mi yapsak?” diye de mesaj atabilirsiniz. Biraz doğaçlama oluyor iç güdüsel :)Çok iyi hepsinin bir anlamı var o zaman
Dün tanga aldım diye mesaj atmıştım gece de baya aktif geçti bir gün ara vereyim bariYani bizim için evet. Mesela örnek veriyorum “akşam mutfakta, xx mi yapsak?” diye de mesaj atabilirsiniz. Biraz doğaçlama oluyor iç güdüsel :)
Sadece 3 aylık ilişki için kendinizi cinsel obje gibi kullanmanızı anlayamadım.. bunu şunun için diyorum iki yazınızdan birinde ‘aklında kalıyorum’oluyor böyle bir durumda aklında sadece size karşı beslediği cinsel duygular oluyor size duydugu duygusal sevgi değil.Ah hepimiz bi kavussak uzak olan özlem içerisinde olanlar olarak :) bizim sosyal medya tanısması oldu. Normalde kendisi uzaktan iliskiye karşı imiş. Arkadaşlar dalga geçer dedi sırf o yüzden kimseye demedi uzak olduğumuzu.. 6 saat yol gelip gitti. Harcamaya da yansıyor uzuluyorm. Kendisi harcıyo. 3.ayımız :)) daha kim bilir ne zmn buluşuruz bu uzaktan iliskiler kötü derdi hiç ummadığım şekilde surecı hızlandırıp 2.ay geldi. “Yapamazdık zaten gelemezdim de fedakarlık işte” dedi yani harcama ve vaktinden gücünden fedakarlık. Gördükten sonra belki tlfndakı gibi olamayız belki soğurz diyordum ama öyle olmadı daha da özler oldum canımı yakıyor bu hal demeye basladi geri döndükten sonra ..hem üzülüyorum bi yandan da hos. ..
Özlemi gidermek için birbirinize nasıl güç veriyorsunuz ya. Bazen yorulabiliyor özledm diyor kotu olduğumda vs paylaşmak istiyorum Yanımda ol diyorm ama uzak oldgnu düşünmek kotu vs vs diyor ..
Yüzünüzü yada kimliğinizi açık etmeyen açılarda çekerseniz sıkıntı olmaz :)Dusunceleriniz?
Benim düşüncem; kocam olsa (kimisi diyor kocaya da güven olmuyor diye ama) yapardim. Heyecan da katacağını düşünürdüm. Velakin su an evli değilim, sevgilim var. Onunla yapıyorum..kimine göre yanlış, kimine doğru, yargılamadan fikirlerimizi belirtelim isterim, düşüncelerinizi merak ettiğim bi konu.
Guvende önemli elbette böyle bir konuda..ancak neden erkek korkmuyor ki aman adım çıkar veya aman fotoğraflarımı yayar korkusu onlar da olmuyor pek tabii..ama böyle bi korku yoksa güven de varsa heyecan katabilir böyle şeyler sanırım..