Sexting Sohbet - Nude Atma Konusunda Düsünceleriniz

Hahaha kimsenin görmediği yerde elleşme de çok heyecanlı oluyor bence Bende keyifli olduğunu düşünüyorum, en azından heyecanlanıyorum kendilerine has dili olmayan çift yoktur dimi ya? Olmasın valla yazık olur

Ahahah noluyoruz ya. Rahatsız olacak kadar önemsemiyorum şurda kimseyi. Bilakis eğlenceli de bulurdum aslında seni şuana kadar .
Offf insana kendini açıklatıp durmazsınız ya.

AHh kesinlikle olmasın cunku öyle keyif tat katiyo ve adamın dikkatini öyle cekiyosun üstüne..aklı fikri sende kalıyobir de kimse gormezken gerçekten iyi oluyor yüzü kızarıyor etkileniyor gizlemeye çalışıyor “basbasa kalınca gorursun sen” demeye basladıgı an başarılı kiskirtma . Benimki ile uzak mesafeliyiz maalesef umarım bi şehir de birlesiriz bir gün. Covid sebebi ile yasadıgım issizlik biraz planlarımı aksattı herneyse yanıma geldiginde de bu dediklerimi test edip onayladım cidden heyecanı tutkuyu katliyo ayrıca bugun gergin bi is gunu sonunda masaja gidelim demiş is yerinde ki is öğreten bi büyügü. Ama o gitmedi hiç ne bilsin ama normal bi yere değilde luks gorunen yanlıs yere gıtmısler bunlr. diyor masaj yaparken bi elledi salak dedi. diyorum sana çünkü bilgin olsun olmadı bsey diyor. tepki verir gibi oldum ama gülesim geldi hemen korumus kendini ne bilim ben diyor. Dedim ben senin hay. Uzak mesafe olduğumuzu icin aklının başka şeylere kaymasını haklı bulamam ama illa kayar yani erkek bu doğası öyle gibi cogunun. Ama bi şey yapmaz onu bıliyorum. Sizin erkek arkadasınız-eşiniz gider miydi masaja ya bide orada beraber olmalıydık diyor ondan kızmadım başkası dokundugu an kendini koruyup beni düsünmüs kızmak yerine gülmeye basladım

Evet ve uyum varsa aranızda daha farklı oluyo erkek, kadınının kendini istemesinden tahrik olan bi cinsiyet olduğu için geri durmamak gerekiyo bence

Bence sevdiğin ve güvendiğin insana atılabilir. İlişkiye heyecan katan bişi.
ansızın o fotoyu görürsün ve coşsun hasret, libidolar..

İlk esimden ayrildiktan sonra fazla derecede yaptım belki begenilme istegi belki duygusal çöküntü belki cinsel yonden asiri istekli olmam adina ne derseniz deyin cok zevk aldigim zamanlarda oldu zevk alamadığım zamanlarda yuzler görünmeden yapılmasına karşı degilim ama en kotu ihtimali düşünüp yüzlerin kesinlikle gorunmemesi taraftariyim

Atmayın. Sizi tehdit eder. Bir de aileniz muhafazakarsa tamamdır. Durduk yere iş açtınız başınıza.

Bende inanılmaz karşı biriydim lakin insan galiba sevince sınırları kaldırıyor,yapmam dediklerini yapmaya başlıyor Ama pişman değilim , uzaktan ilişki bizimki de heyecan katmış oluyor özlem gidermiş oluyoruz isteğimiz artıyor Çok yanlış olduğunu da düşünmüyorum açıkçası zira benim fotoğrafımı kullanacaksa zaten her şeyim onun için bir koz olur.Zaten o seviyede güvenmemiz lazım bence ilişkinin de sağlıklı olması için

Burda tek önemli olan şey; fotoğrafımın sağa sola yayılacak veya tehdit edilecek olma ihtimalim değil. Burdaki sorun benim sağımın solumun açık olduğu fotoğraflarımı bir başkasının daha görebilecek olma ihtimali. Ki böyle bir şeye kalkıştığınızda o fotoğraflar yüksek ihtimalle başkaları tarafından görülür. En basiti, sevgiliniz telefonunu değistirmek için başkasına sattığında veya tamir ettirmek için tamirciye verdiginde. Tel icerisindeki tüm müstehcen fotoğraflar silinse bile telefonunu verdigi kişi tel karıştırmaya meraklı bir kişiyse sadece bir kaç hamleyle telefon sahibinin galerisine erişebiliyor. Ne malum fotoğrafınızı bulup kendisine atıp kafası estikçe sizin fotoğraflarına bakmayacağı ya da whatsupp grubundan sağa sola "bakın bu da benim yenisi" tarzı yaymayacağı. Bilmiyorum belki ben çok art niyetliyimdir ama benim düşüncem bu. Bir işin hele hele böyle bir durumun sonucunda en basiti böylesi bir ihtimal varsa ben risk almam şahsen. Bir de yrn birgün sevgilinizden ayrıldığınızı varsayalım. Insanlar genelde ayrıldığı sevgilisini hayatından tamamen çıkartıyor, fotoğraflarını bile sağdan soldan siliyor, haliyle vakti geldiginde de yeni bir ilişkisine başlıyor. Karşı cins neticede erkek, ben sanmıyorum ayrılsanız bile sizin nü fotoğraflarınızı telefonundan silecegini. Hayatımda başka aşık olduğum biri varken eski çıplak fotoğraflarımın hala eski sevgilimin telefonunda olma ihtimali bile beni böylesi bir durumda irite eder. Neticede hayatımdan çıkmış gitmiş, ikimize ait tek bir fotoğraf bile artık hayatımda yok, başka güzel bir ilişkiye başlamışım felan filan...Ilişki heycanıni arttırmak için böyle toplara gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen buna gelene kadar pek çok yöntem var. Misal en basiti, şöyle iç gıdıklayıcı bir iç çamaşırı alıp etrafa bir iki mum sepeleyip o kıyafeti daha sexi bir kiyafete dönüştürüp fotoğrafımı çekip altına da bu hafta sonunu iple çekiyorum yazıp yollarım oldu bitti. Artık çocuk hayal dünyasında o çamaşırı giydirsin giydirsin çıkarsın, giydirsin giydirsin çıkarsın en azından kafam rahat eder

Son düzenleme:
Karşılıklı olarak kişiler birbirine güveniyorsa ve bundan memnunlarsa çok aşırıya kaçmadan yapılabilir diye düşünüyorum bi renk getiriyor olabilir karşınızdaki insana güvenmiyor iseniz hiç o şeylere girmeyin zaten bi de önemli olan karşılıklı mutlu hissetmek

Ben gereksiz buluyorum. Özellikle sevgilime niye atayım ki evlilik öncesi bu ilişkiler normal geliyorsa birliktelik yaşarım. Eşime de göndermem bunun sebebi kendisine güvenmemdk değil elbette. Telefonlara güvenmiyorum. Virüs girer, bozulur, çalınır her şey olabilir. Çıplak fotoğraflar mahremimdir yayılma ihtimalini göze almak istemem

İç çamaşırı olunca farklı mı oluyor

ne kadar güvendiğim biri olsa bile doğru bulmuyorum
belki güvenini boşa çıkarmayacak ama hani telefonuna bir şey olsa mesela virüs girse Allah korusun korkarım

Kesinlikle doğru. Eğer sizi ortaya atacak olsa sadece onlar değil meler nelerinizi biliyordur sonuçta hayata yoldas olarak gördüğümüz sevdiğimiz için inanıp güvenip önemli bilgiler veya nude vs paylaştığımız olabiliyor :) size hak veriyorum aynı fikirdeyim. KUllanacak olsa foto da dahil birsürü şey var. :) paranoyak olmadan güvenmek gerekiyor. Sonuç da yüzü görünerek de görünmeyecek de olsa o da size atıyordur. Sizde de koz oluyor ..karşılıklı güven :) ve gerçekten uzaktan iliskiye cook ayrı bi tat ve heyecan katıyor. Arkadasım biliyorsun ki en çok heyecana da biz uzaktan iliski sürdürenlere lazım .. ne zamandır iliskiniz var?
..benim henüz yeni :)

Doğru. SİZe de karılıyorum. Değerli kaleminize çok tesekkur sunarım :) bilgilendirmeler ve uyarılarınız da okuyanlar için bilgi olur :) ben zıt fikirde olsam da elbette hak veriyorum yazdıklarınız tabi ki de olası ihtimal :) Aman aman evlerden ırak ne biçim bu teknoloji ben yaptm ama dediğiniz gibi aman yayar gibi telaşım yok tek sahip olacağım telaş telefon tamiri vs.
Bide iliskimi uzaktan sürdürüyorum. Hatta bi yandan da süründürüyodum adamı ama artık böyle şeylerle yaramazlık yapıyoruz çünkü gelemeyecek bi süre bu yana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…