- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 5.952
Hahaha kimsenin görmediği yerde elleşme de çok heyecanlı oluyor benceBi ara Kaş göz işaretleri ile anlaşmaya kadar ilerledik dedim ollmaaaz az konus etkile benibence sizin kullandıgınız o Tür mesajlar da sayılıyor ve işve cilve oluyor keyifli bi aktivite artık bazı normal kelime ve cümleler (başkasının duysa anlamayacagı bi tek sizin “o “ sekilde anlayacagınız şeyler oluyor cıftler arasi dil bu
Ahahah noluyoruz ya. Rahatsız olacak kadar önemsemiyorum şurda kimseyi. Bilakis eğlenceli de bulurdum aslında seni şuana kadar .Kusura bakma da önceden erkek sandılar zaten. KK ile bizzat görüşüp kadın olduğumu onaylattım. Görüntülü görüşme bile açarım. 21 yaşında cnsell hayatı yeni baslamıs ve ögrenmek istediği meraklarını soran bi kadınım. Bu kimseyi rahatsız etmemeli. İYi günler :)
AHh kesinlikle olmasın cunku öyle keyif tat katiyoHahaha kimsenin görmediği yerde elleşme de çok heyecanlı oluyor benceBende keyifli olduğunu düşünüyorum, en azından heyecanlanıyorum kendilerine has dili olmayan çift yoktur dimi ya? Olmasın valla yazık olur
Evet ve uyum varsa aranızda daha farklı oluyoAH cidden essiz bi tavsiye olabilircok tesekkur ederim tavsiyeniz icin..ve cidden bu minnak oyunlar öyle ise yarıyor olmalı ki işe 6 da uyanacak olan herif gecenin 5inde dikilmis ayağa arıyor beni “alooooo şey dicem ya şu fotoyu atttıydın ya geçen” ..dedim ben de “ise gidicen uyu “ ..diyor ki aman nolucak sonuç = iş yerinde uykulu yakalanıp insan kaynakları ile yuz göz olmak. akan sular duruyor onların aklına bir şey sokunca tobeeee
Burda tek önemli olan şey; fotoğrafımın sağa sola yayılacak veya tehdit edilecek olma ihtimalim değil. Burdaki sorun benim sağımın solumun açık olduğu fotoğraflarımı bir başkasının daha görebilecek olma ihtimali. Ki böyle bir şeye kalkıştığınızda o fotoğraflar yüksek ihtimalle başkaları tarafından görülür. En basiti, sevgiliniz telefonunu değistirmek için başkasına sattığında veya tamir ettirmek için tamirciye verdiginde. Tel icerisindeki tüm müstehcen fotoğraflar silinse bile telefonunu verdigi kişi tel karıştırmaya meraklı bir kişiyse sadece bir kaç hamleyle telefon sahibinin galerisine erişebiliyor. Ne malum fotoğrafınızı bulup kendisine atıp kafası estikçe sizin fotoğraflarına bakmayacağı ya da whatsupp grubundan sağa sola "bakın bu da benim yenisi" tarzı yaymayacağı. Bilmiyorum belki ben çok art niyetliyimdir ama benim düşüncem bu. Bir işin hele hele böyle bir durumun sonucunda en basiti böylesi bir ihtimal varsa ben risk almam şahsen. Bir de yrn birgün sevgilinizden ayrıldığınızı varsayalım. Insanlar genelde ayrıldığı sevgilisini hayatından tamamen çıkartıyor, fotoğraflarını bile sağdan soldan siliyor, haliyle vakti geldiginde de yeni bir ilişkisine başlıyor. Karşı cins neticede erkek, ben sanmıyorum ayrılsanız bile sizin nü fotoğraflarınızı telefonundan silecegini. Hayatımda başka aşık olduğum biri varken eski çıplak fotoğraflarımın hala eski sevgilimin telefonunda olma ihtimali bile beni böylesi bir durumda irite eder. Neticede hayatımdan çıkmış gitmiş, ikimize ait tek bir fotoğraf bile artık hayatımda yok, başka güzel bir ilişkiye başlamışım felan filan...Ilişki heycanıni arttırmak için böyle toplara gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen buna gelene kadar pek çok yöntem var. Misal en basiti, şöyle iç gıdıklayıcı bir iç çamaşırı alıp etrafa bir iki mum sepeleyip o kıyafeti daha sexi bir kiyafete dönüştürüp fotoğrafımı çekip altına da bu hafta sonunu iple çekiyorum yazıp yollarım oldu bitti. Artık çocuk hayal dünyasında o çamaşırı giydirsin giydirsin çıkarsın, giydirsin giydirsin çıkarsın en azından kafam rahat ederDusunceleriniz?
Benim düşüncem; kocam olsa (kimisi diyor kocaya da güven olmuyor diye ama) yapardim. Heyecan da katacağını düşünürdüm. Velakin su an evli değilim, sevgilim var. Onunla yapıyorum..kimine göre yanlış, kimine doğru, yargılamadan fikirlerimizi belirtelim isterim, düşüncelerinizi merak ettiğim bi konu.
Guvende önemli elbette böyle bir konuda..ancak neden erkek korkmuyor ki aman adım çıkar veya aman fotoğraflarımı yayar korkusu onlar da olmuyor pek tabii..ama böyle bi korku yoksa güven de varsa heyecan katabilir böyle şeyler sanırım..
İç çamaşırı olunca farklı mı oluyorBurda tek önemli olan şey; fotoğrafımın sağa sola yayılacak veya tehdit edilecek olma ihtimalim değil. Burdaki sorun benim sağımın solumun açık olduğu fotoğraflarımı bir başkasının daha görebilecek olma ihtimali. Ki böyle bir şeye kalkıştığınızda o fotoğraflar yüksek ihtimalle başkaları tarafından görülür. En basiti, sevgiliniz telefonunu değistirmek için başkasına sattığında veya tamir ettirmek için tamirciye verdiginde. Tel icerisindeki tüm müstehcen fotoğraflar silinse bile telefonunu verdigi kişi tel karıştırmaya meraklı bir kişiyse sadece bir kaç hamleyle telefon sahibinin galerisine erişebiliyor. Ne malum fotoğrafınızı bulup kendisine atıp kafası estikçe sizin fotoğraflarına bakmayacağı ya da whatsupp grubundan sağa sola "bakın bu da benim yenisi" tarzı yaymayacağı. Bilmiyorum belki ben çok art niyetliyimdir ama benim düşüncem bu. Bir işin hele hele böyle bir durumun sonucunda en basiti böylesi bir ihtimal varsa ben risk almam şahsen. Bir de yrn birgün sevgilinizden ayrıldığınızı varsayalım. Insanlar genelde ayrıldığı sevgilisini hayatından tamamen çıkartıyor, fotoğraflarını bile sağdan soldan siliyor, haliyle vakti geldiginde de yeni bir ilişkisine başlıyor. Karşı cins neticede erkek, ben sanmıyorum ayrılsanız bile sizin nü fotoğraflarınızı telefonundan silecegini. Hayatımda başka aşık olduğum biri varken eski çıplak fotoğraflarımın hala eski sevgilimin telefonunda olma ihtimali bile beni böylesi bir durumda irite eder. Neticede hayatımdan çıkmış gitmiş, ikimize ait tek bir fotoğraf bile artık hayatımda yok, başka güzel bir ilişkiye başlamışım felan filan...Ilişki heycanıni arttırmak için böyle toplara gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen buna gelene kadar pek çok yöntem var. Misal en basiti, şöyle iç gıdıklayıcı bir iç çamaşırı alıp etrafa bir iki mum sepeleyip o kıyafeti daha sexi bir kiyafete dönüştürüp fotoğrafımı çekip altına da bu hafta sonunu iple çekiyorum yazıp yollarım oldu bitti. Artık çocuk hayal dünyasında o çamaşırı giydirsin giydirsin çıkarsın, giydirsin giydirsin çıkarsın en azından kafam rahat eder
Iç çamaşırı fotoğrafı atıyosun ama iç çamaşırlı fotoğrafını değil. İfşa olabilecegin bir durum yok ki ortadaİç çamaşırı olunca farklı mı oluyor
Hea tamam ben yanlış anlamışım. Ok.Iç çamaşırı fotoğrafı atıyosun ama iç çamaşırlı fotoğrafını değil. İfşa olabilecegin bir durum yok ki ortada
Kesinlikle doğru. Eğer sizi ortaya atacak olsa sadece onlar değil meler nelerinizi biliyordur sonuçta hayata yoldas olarak gördüğümüz sevdiğimiz için inanıp güvenip önemli bilgiler veya nude vs paylaştığımız olabiliyor :) size hak veriyorum aynı fikirdeyim. KUllanacak olsa foto da dahil birsürü şey var. :) paranoyak olmadan güvenmek gerekiyor. Sonuç da yüzü görünerek de görünmeyecek de olsa o da size atıyordur. Sizde de koz oluyorBende inanılmaz karşı biriydim lakin insan galiba sevince sınırları kaldırıyor,yapmam dediklerini yapmaya başlıyorAma pişman değilim , uzaktan ilişki bizimki de heyecan katmış oluyor özlem gidermiş oluyoruz isteğimiz artıyor Çok yanlış olduğunu da düşünmüyorum açıkçası zira benim fotoğrafımı kullanacaksa zaten her şeyim onun için bir koz olur.Zaten o seviyede güvenmemiz lazım bence ilişkinin de sağlıklı olması için
Tat veriyor. Bi foto ile gün boyu aklında kalabiliyorsunuz beyefendinin:)) ..yani akılda olmak için illa böyle şeyler elbet gerekmez de. Ayrı bi tadı var kastetmek istedigim :)Oldukça normal bir durum yani bana göre. Heyecanlı, tutkulu olabiliyor.
Doğru. SİZe de karılıyorum. Değerli kaleminize çok tesekkur sunarım :) bilgilendirmeler ve uyarılarınız da okuyanlar için bilgi olur :) ben zıt fikirde olsam da elbette hak veriyorum yazdıklarınız tabi ki de olası ihtimal :)Burda tek önemli olan şey; fotoğrafımın sağa sola yayılacak veya tehdit edilecek olma ihtimalim değil. Burdaki sorun benim sağımın solumun açık olduğu fotoğraflarımı bir başkasının daha görebilecek olma ihtimali. Ki böyle bir şeye kalkıştığınızda o fotoğraflar yüksek ihtimalle başkaları tarafından görülür. En basiti, sevgiliniz telefonunu değistirmek için başkasına sattığında veya tamir ettirmek için tamirciye verdiginde. Tel icerisindeki tüm müstehcen fotoğraflar silinse bile telefonunu verdigi kişi tel karıştırmaya meraklı bir kişiyse sadece bir kaç hamleyle telefon sahibinin galerisine erişebiliyor. Ne malum fotoğrafınızı bulup kendisine atıp kafası estikçe sizin fotoğraflarına bakmayacağı ya da whatsupp grubundan sağa sola "bakın bu da benim yenisi" tarzı yaymayacağı. Bilmiyorum belki ben çok art niyetliyimdir ama benim düşüncem bu. Bir işin hele hele böyle bir durumun sonucunda en basiti böylesi bir ihtimal varsa ben risk almam şahsen. Bir de yrn birgün sevgilinizden ayrıldığınızı varsayalım. Insanlar genelde ayrıldığı sevgilisini hayatından tamamen çıkartıyor, fotoğraflarını bile sağdan soldan siliyor, haliyle vakti geldiginde de yeni bir ilişkisine başlıyor. Karşı cins neticede erkek, ben sanmıyorum ayrılsanız bile sizin nü fotoğraflarınızı telefonundan silecegini. Hayatımda başka aşık olduğum biri varken eski çıplak fotoğraflarımın hala eski sevgilimin telefonunda olma ihtimali bile beni böylesi bir durumda irite eder. Neticede hayatımdan çıkmış gitmiş, ikimize ait tek bir fotoğraf bile artık hayatımda yok, başka güzel bir ilişkiye başlamışım felan filan...Ilişki heycanıni arttırmak için böyle toplara gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen buna gelene kadar pek çok yöntem var. Misal en basiti, şöyle iç gıdıklayıcı bir iç çamaşırı alıp etrafa bir iki mum sepeleyip o kıyafeti daha sexi bir kiyafete dönüştürüp fotoğrafımı çekip altına da bu hafta sonunu iple çekiyorum yazıp yollarım oldu bitti. Artık çocuk hayal dünyasında o çamaşırı giydirsin giydirsin çıkarsın, giydirsin giydirsin çıkarsın en azından kafam rahat eder