Hazetmediğim ve anlam veremediğim birşey açıkçası şahsen bi erkeğe güvenip çıplak resim atmam. Daha yeni okudum konuyu burada eski sevgilisi tehdit ediyormuş resimlerleDusunceleriniz?
Benim düşüncem; kocam olsa (kimisi diyor kocaya da güven olmuyor diye ama) yapardim. Heyecan da katacağını düşünürdüm. Velakin su an evli değilim, sevgilim var. Onunla yapıyorum..kimine göre yanlış, kimine doğru, yargılamadan fikirlerimizi belirtelim isterim, düşüncelerinizi merak ettiğim bi konu.
Guvende önemli elbette böyle bir konuda..ancak neden erkek korkmuyor ki aman adım çıkar veya aman fotoğraflarımı yayar korkusu onlar da olmuyor pek tabii..ama böyle bi korku yoksa güven de varsa heyecan katabilir böyle şeyler sanırım..
Bunu uzmanlarda öneriyo ilişki açısında farklı oluyo bence. Ha tabi muhabbet bakımından diyorum foto bakımından aşırıya kaçmadan yapılabilir. Ben eski eşimle bunu yapıyodum muhabbet veya fotoların yayılması riski yoktu yani sevgiliyle ne kadar doğru bilemicem ben olsam yapar mıydım yapmazdım, korkudan değil inançlarımdan dolayıDusunceleriniz?
Benim düşüncem; kocam olsa (kimisi diyor kocaya da güven olmuyor diye ama) yapardim. Heyecan da katacağını düşünürdüm. Velakin su an evli değilim, sevgilim var. Onunla yapıyorum..kimine göre yanlış, kimine doğru, yargılamadan fikirlerimizi belirtelim isterim, düşüncelerinizi merak ettiğim bi konu.
Guvende önemli elbette böyle bir konuda..ancak neden erkek korkmuyor ki aman adım çıkar veya aman fotoğraflarımı yayar korkusu onlar da olmuyor pek tabii..ama böyle bi korku yoksa güven de varsa heyecan katabilir böyle şeyler sanırım..
AH çok teşekkür ederim kibar mesajınız için :) ..ama gerçekten onerildigi kadar bari ,iliskiye bi tat bi renk katıyor. GErci bazen sevgilime içten içe kızmamı sağlıyor bazen doyumsuz gibi davranıyor ve içimden “eşşek hoş laftan ne anlar buldun da bunuyosun” diyip söyleniyorum :)) hem aşırıya gitmeden hemde fazla şımartmadan yapmak keyifliymiş. .ben de pek iyi bakmıyordum bu konuya ama işte ..fikirler değişiyor demek ki bazen :)Bunu uzmanlarda öneriyo ilişki açısında farklı oluyo bence. Ha tabi muhabbet bakımından diyorum foto bakımından aşırıya kaçmadan yapılabilir. Ben eski eşimle bunu yapıyodum muhabbet veya fotoların yayılması riski yoktu yani sevgiliyle ne kadar doğru bilemicem ben olsam yapar mıydım yapmazdım, korkudan değil inançlarımdan dolayı
Bu da bi ihtimal tabii. Haklısınız kesinlikle!..Kumar gibi bir şey zaten insan denen canlıya güven duymak (şahsen konu ne olursa olsun)Hazetmediğim ve anlam veremediğim birşey açıkçası şahsen bi erkeğe güvenip çıplak resim atmam. Daha yeni okudum konuyu burada eski sevgilisi tehdit ediyormuş resimlerle
Ben de başta yok mok aman o ne öyle diyordum sonra baktım keyifli geldi nedense galiba evet hayal yeteneği ile süsleyince aboo dedim güzel çıkıyor falan filan sevgilim de acayip ısrarcı değildi ama dedim hadi yapalım madem. Sonra ucunu alamadım zaten ne derler elini veren kolunu kaptırırmışGram keyif almadığım, alanı da anlamadığım tam bir loser turnusolu eylem.
Kocamla yapmadım, kocam sevgilimken de yapmadım. Zaten ben de hayal gücü, tasvir yeteneği falan da yok.
Bana balık tutmayı anlatma, bana balık ver.
Ya da her gece cinselliğe konu açtırırmışBen de başta yok mok aman o ne öyle diyordum sonra baktım keyifli geldi nedense galiba evet hayal yeteneği ile süsleyince aboo dedim güzel çıkıyor falan filan sevgilim de acayip ısrarcı değildi ama dedim hadi yapalım madem. Sonra ucunu alamadım zaten ne derler elini veren kolunu kaptırırmış..
Tam olrak ne olduğunu bilmeyenler eleştirirler ama aslında eğlenceli bi olay. Mesela bi videoda bu konuyla alakalı erkek kişisi şuna benzer bişey dedi(tam hatırlamıyorum anladığımı söylücem): sex i çağrıştıran bi kelime söyleyin mesjla veya aramayla gün boyunca aklından çıkmazsınız ve arzular. Mesela ses tonun çok tahrik ediyo flnAH çok teşekkür ederim kibar mesajınız için :) ..ama gerçekten onerildigi kadar bari ,iliskiye bi tat bi renk katıyor. GErci bazen sevgilime içten içe kızmamı sağlıyor bazen doyumsuz gibi davranıyor ve içimden “eşşek hoş laftan ne anlar buldun da bunuyosun” diyip söyleniyorum :)) hem aşırıya gitmeden hemde fazla şımartmadan yapmak keyifliymiş. .ben de pek iyi bakmıyordum bu konuya ama işte ..fikirler değişiyor demek ki bazen :)
Loser ne alaka? Hayal gücünüzün zayıf olması insanları yerme hakkı vermiyordur sanırım size.Gram keyif almadığım, alanı da anlamadığım tam bir loser turnusolu eylem.
Kocamla yapmadım, kocam sevgilimken de yapmadım. Zaten ben de hayal gücü, tasvir yeteneği falan da yok.
Bana balık tutmayı anlatma, bana balık ver.
Bence de vermiyordur. Yermek değildi kimseyi zaten maksadım, öyle olsa ne bileyim kınayan bir uslup takınırdım herhalde. Anlamsız buluyorum sadece. Loser ne alaka, sexting diyince o tipler canlanıyor gözümdeLoser ne alaka? Hayal gücünüzün zayıf olması insanları yerme hakkı vermiyordur sanırım size.
Kusura bakma da önceden erkek sandılar zaten. KK ile bizzat görüşüp kadın olduğumu onaylattım. Görüntülü görüşme bile açarım. 21 yaşında cnsell hayatı yeni baslamıs ve ögrenmek istediği meraklarını soran bi kadınım. Bu kimseyi rahatsız etmemeli. İYi günler :)Ya da her gece cinselliğe konu açtırırmış
Pek görür oldum seni bu başlıkta :)
Gerçekten siz ben olabilirsiniz. AYnı fikirdeyim. Severek isteyerek yaptım. Benim ayıbım değil “güveni suistimal” bi suctur zaten. Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Benimde başıma ters bir şey gelse kimseye bu konudan guvenmemem gerektiğini anlarım. Herkes veya her erkekte aynı kisilige ve ahlaksızlıga sahip değildir, onları da yargılamaktan hep kaçarım. Bizim hatamız insan yerine koymak olsun başımıza böyle bi şeyden olay çıkarsa :) çok haklısın mis gibi konuştun, helal ! Sen gibi hemcinslerimi görünce kendimi guvende ve iyi hissediyorum..çünkü bazen kadınlar bile birbirini yerebiliyor. Kalemine sağlık güzel kadin.Birine çıplak bedenimi gösteriyorsam böyle fotoğraf üzerinden vs dini kaygım yok demektir. Yayılması da sorunum olmaz, herhangi bir şey bu bizi taşıyan beden. Yayanın ayıbı olur, ben de bir nude karşılığı kime güvenmeyeceğimi görmüş olurum.
Benim için normal bir durumdur ama lütfen nasılsa fiziksel bir şey değil, yayması suç onun başı yanar diye güvenip eğer yayılma ihtimali sizin hayatınızı kötü etkileyecek bir yaşantınız varsa buna bulaşmayın.
Kimse arkasında duramayacağı eylemleri yapmasın.
Kimse fikri olmadığı konularda, tecrübesi olmadığı konularda da akıl yürütüp bilmediği bir dünyayı üslupsuz şekilde eleştirmesin.
AH cidden essiz bi tavsiye olabilirTam olrak ne olduğunu bilmeyenler eleştirirler ama aslında eğlenceli bi olay. Mesela bi videoda bu konuyla alakalı erkek kişisi şuna benzer bişey dedi(tam hatırlamıyorum anladığımı söylücem): sex i çağrıştıran bi kelime söyleyin mesjla veya aramayla gün boyunca aklından çıkmazsınız ve arzular. Mesela ses tonun çok tahrik ediyo fln
Ben böyle küçük ve zararsız oyunları severim ve yapılmasıda normal geliyo
Değerli gorusleriniz icin mutlu oldum :) elbette o ihtimalleri de kati bir sekilde goz onunde bulundurmak da bi tercih :) haklısınzKocama dahi atmam, kendisine güvenmedigimden degil. Bana sevgisi saygisi bitebilir, benden nefret edebilir. Olmayacak seyler degil. Ama cocugunun annesinin ciplak fotografini yayar mi, hic ihtimal vermiyorum.
Korkum sundan; Telefonunu kaybeder, calinir, bir yerde unutur, hesaplarina girilir, virus bulasir bilmem ne... silinen fotograflarin bile geri getirilebilmesi gibi sebeplerle eşim istemeden de bence sızabilir bir yerlere. Hic gerek yok.
Tercih edene neden diyemem, zevk aliyordur, konu bu kadar basit. Ama ben yapmam.
Bi ara Kaş göz işaretleri ile anlaşmaya kadar ilerledik dedim ollmaaaz az konus etkile beniGün içinde atışan davetkâr mesajlar sayılıyor mu? Ben bu sexting olayına yetişemedim de.
Eğer sayılıyorsa eşimle yapıyoruz demektir, mesela gün içinde bir mesaj, bir emoji akşam neler olacağını anlatıyor bizde.