Sex-i memnu:)

Hoşbulduk matmazel sengözlerimebaksanab Siz de olmasanız kapıyı açan yok bize..Şaheste, cemile kimsecikler yok.

Ne kadar vefakar bi kadınım dimi Adnan beyciğim..Bihteri bırak beni al

Ben de çok isterim ama kahrolası senaristler buna müsade etmiyor kaydirigubbakcemile3 Ama yine sonunda size kalıcam matmazel..
Bu arada matmazelin adı neydi yahu düşün düşün deli oldum :bbo:

Aşkolsun adnan bey yani deniz tabiki de:dilcikar:

Aşkolsun adnan bey yani deniz tabiki de:dilcikar:
Haaaa doğru ya, güzelliğinizden başım döndü ondan unuttum diyerek sıyrılayım bari :kedi: Ben üstümü değiştireyim (Adnanın da tek bu lafı kalmış aklımda :) )

Bi de sürekli özür diliycen afedersiniz diycen unutmazemuszemus

sırnaşık şeysırnaşık şey ohhh çok kolay rolüm, afedersiniz delikafadulden

heee kolay kolay, daha 20 yıllık çalışanın adını hatırlayamadın alzaymırmı başladı ne:roflol::roflol::roflol:

heee kolay kolay, daha 20 yıllık çalışanın adını hatırlayamadın alzaymırmı başladı ne:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Bi de genç kadın peşinde:mymeka:

Dış ses:
Firdoş Ta bi gelmedi gitti köşke..
Akşam yemeği için Peykerin k.valdesigile birini ayarlamış..
Bir klüpte olacaklar..Yani valde Hilmiden sonra kendine manita yapmış..

Dış ses:
Firdoş Ta bi gelmedi gitti köşke..
Akşam yemeği için Peykerin k.valdesigile birini ayarlamış..
Bir klüpte olacaklar..Yani valde Hilmiden sonra kendine manita yapmış..

gencim güselim hilmi kartolozundan ne eksiğim var yaparım tabe:dilcikar:

Kız kaynana torun torba sahibisin otur oturduğun yerde doruğa bak ben bakcak değilim ya..Her ne kadar peyker sen bak diye yalvarsada:1closedeyes:

Dış ses:
Nihal de yok..
Behlüle uygun bir papyon bulamadı

Belki de şimdiden gelinlik katologlarına model bakıyordur..

bugün derste 8.sınıf öğrencileriyle AIDS konulu mektup yazıyorduk öğrencinin biri hocam ben bihtere yazacağım behlile karşı dikkatli olsun diye demez mi koptuk.konu açıldı hocam öpüşmekten sevişmekten başka bir şey yaptıkları yok ki bihter gördüğü yerde behlülün üstüne atlıyor bu çocukların yorumu aynen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…