- 17 Mayıs 2009
- 10.114
- 2
- 42
- Konu Sahibi EU3
Ne vuruyon yahu benim gibi fransız asilzadesine:dilcikar:
fransız kalmayın dıye vuruyorum denız hanım:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne vuruyon yahu benim gibi fransız asilzadesine:dilcikar:
Arsen hanım lütfen o tokadı geri alın..Unutmayın ki ben firdevs hanıma tokat atmış bi insanım valla size de atıveririm yanilmaz:
peyker hanım ne zaman doğum kısmetse :lepi:
Peyker sen zaten hep hamilesin dizinin başından beri senle mi uğraşcaz be:mymeka:
bu arsen hanımla deniz hanım yerleşirlerse eve ş.pa oturduğumuzun resmidir şaheste abla
baksana arsen e emir yağdırıyo oturduğu yerden kadın oraya buraya sataşıyo kardeşim de kardeşim
kardeşinin umrunda değil ayol sadece işi düştüğünde arıyo kardaşı da
Arsen değil matmazel firdevsi tokatlamıştı yaarsen hanım kime tokatattı kız bak orayı kaçırmışım
Mato deyip durma bak erken doğurttururum senilmaz:yok canım, önümüzdeki bi kaç sene doğurmayı düşünmüyorum, böyle hamileyim hamileyim diye millete kök söktürmek daha güzelkaydirigubbakcemile3
diz dua edinde kardeşceğizim hamile kalmasın, beni mumla ararsınız valla:roflol::roflol:
ya mato biraz asalet ya, utanmıyonmu hamile gadına vurmaya, zayıf buldun beni dimimafoldumbenmafoldumben
Bu mutfak dedikoducu zaten:dilcikar:nesrınnnnnnnnnnnnn dedıkodumumu yapıyorsun kovdururum bak seni dugununede sponsor olmam görursunklava:
nesrınnnnnnnnnnnnn dedıkodumumu yapıyorsun kovdururum bak seni dugununede sponsor olmam görursunklava:
Bu mutfak dedikoducu zaten:dilcikar:
Bu nesrin çok olmaya başladı adnanla konuşucam bir an önce evlendirsin bunu kurtulalımlmaz:
evlenip iç güveysi getircem size erkekimle hiç başedemezsiniz biliyosunuz sözünü sakınmaz kendisi
Erkekinde erkek yanikaydirigubbakcemile3