Sex-i memnu:)

bu arsen hanımla deniz hanım yerleşirlerse eve ş.pa oturduğumuzun resmidir şaheste abla

baksana arsen e emir yağdırıyo oturduğu yerden kadın oraya buraya sataşıyo kardeşim de kardeşim

kardeşinin umrunda değil ayol sadece işi düştüğünde arıyo kardaşı da

Arsen hanım lütfen o tokadı geri alın..Unutmayın ki ben firdevs hanıma tokat atmış bi insanım valla size de atıveririm yani:eek:lmaz:

denız hanım hele bır tokat at bana vallahı kardesımı fırdevse verırım görursun:roflol::roflol:

peyker hanım ne zaman doğum kısmetse :lepi:

yok canım, önümüzdeki bi kaç sene doğurmayı düşünmüyorum, böyle hamileyim hamileyim diye millete kök söktürmek daha güzelkaydirigubbakcemile3

diz dua edinde kardeşceğizim hamile kalmasın, beni mumla ararsınız valla:roflol::roflol:

Peyker sen zaten hep hamilesin dizinin başından beri senle mi uğraşcaz be:mymeka:

ya mato biraz asalet ya, utanmıyonmu hamile gadına vurmaya, zayıf buldun beni dimimafoldumbenmafoldumben

bu arsen hanımla deniz hanım yerleşirlerse eve ş.pa oturduğumuzun resmidir şaheste abla

baksana arsen e emir yağdırıyo oturduğu yerden kadın oraya buraya sataşıyo kardeşim de kardeşim

kardeşinin umrunda değil ayol sadece işi düştüğünde arıyo kardaşı da

nesrınnnnnnnnnnnnn dedıkodumumu yapıyorsun kovdururum bak seni dugununede sponsor olmam görursun:eek:klava:

arsen hanım kime tokatattı kız bak orayı kaçırmışım
Arsen değil matmazel firdevsi tokatlamıştı ya
yok canım, önümüzdeki bi kaç sene doğurmayı düşünmüyorum, böyle hamileyim hamileyim diye millete kök söktürmek daha güzelkaydirigubbakcemile3

diz dua edinde kardeşceğizim hamile kalmasın, beni mumla ararsınız valla:roflol::roflol:

ya mato biraz asalet ya, utanmıyonmu hamile gadına vurmaya, zayıf buldun beni dimimafoldumbenmafoldumben
Mato deyip durma bak erken doğurttururum seni:eek:lmaz:
nesrınnnnnnnnnnnnn dedıkodumumu yapıyorsun kovdururum bak seni dugununede sponsor olmam görursun:eek:klava:
Bu mutfak dedikoducu zaten:dilcikar:

biz de takamızı satarız düğünümüzü yaparız arsen hanımcım :dilcikar:

beni kovacaksınız napcanız beşirin yerine gelen casus şefer gibin bi casus daha mı alcaksınız yerime

dua edin evde olanları deşifre etmiyorum ne teklifler geldi de reddettim

Bu mutfak dedikoducu zaten:dilcikar:

matmazel bihteri behlüle gammazladığınızı bihter hanıma sölersem köşkü ve ednanı bi dahakine anca rüyanızda görürsünüz

ömrünüzün geri kalan kısmını başka öğrencilere özel fransızca dersi vererek geçirmek istiyosanız buyrunuz:dilcikar:

Bihteri behlüle ne zaman gammazladım kız nesrin uydurma :umursamaz:

denız hanım nesrın sızı tehdıt edıyorkaydirigubbakcemile3

Bu nesrin çok olmaya başladı adnanla konuşucam bir an önce evlendirsin bunu kurtulalım:eek:lmaz:

Ablacım bizim eve iyice kapağı attın, hiç çiftlik evine davet edilmiyoruz, akşam yemeğini sabah kahvaltısını beleşe getiriyorsun kaydirigubbakcemile3

X